- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
Yazdıklarınız bana cok yabancı, benim ıcın bıtmıs bitmiştir. Bittikten sonra ne soru sorarım ne soru sorabılırler bana Fazla yorucu.Çünkü dini mevzularda bana terör estirip, kendisi benden sonra apayrı biri oldu ve evet merak ediyorum. Ayrıldıktan sonra kımınle konuşuyorsun, biri var diyen bir adamla yaşadığım ilişkiden bahsediyoruz. Çerçevenin hatları önemli. Ve evet ben de unutmak istemedim mi istiyorum. Bunu psikolojik baskı haline getirmenize genel olarak hem cinslerim için söylüyorum gerek yok.
Çünkü baskasıyla dusunmedim ben. Süreç uzun vs bu yüzden böyle yorumlamanız normal ama ben merakımı size danışmak istedim yalnızca
Uc sey var sormak istedigim: yakin olmadiginiz kizin sizin sosyal medyanizda ne isi var? Madem siz yakin olmadiklarinizi ekleyebiliyosaniz eski sevgili neden eklemesin? Ucuncusu eski sevgiliyi bu kadar umursamak niye? Sizin icin eskide kalmamis demek ki.. birakin kimi eklerse eklesin. Siz de madem kizla samimi degilsiniz arkadaslik grubunuzdan cikarin gitsin.
Dengesizin tekinin senin de dengeni bozmasina izin verme. Sen sinir oldiye yapiyorsa umursama. Adam ruh hastasi. Bir cesit biyolojik cesitlilik diye dusun adam icin ve sal ipini gitsin. Senin psikolojini bozmasina neden izin veriyorsun ki? Onemseme. Isini yap, hayatina devam et. Onu takip etme.Zamanında kız beni eklemişti.bir sivil toplum kuruluşuna üyeyiz, zaman zaman rastlaşıyoruz. Aynı sektörde çalışıyoruz vs vs
Ben onun çevresindekileri eklemiyorum ama. Başkalarını elbette ekleyebilir fakat bu daha öncesinde konuşulmus , sivridil sen sinir ol diye yaptım denilip bir daha yapılınca tuhaf geldi danışmak istedim
ben unutamadım zaten. İlk zamanki gibi değil ama unutmuş da değilim
Dengesizin tekinin senin de dengeni bozmasina izin verme. Sen sinir oldiye yapiyorsa umursama. Adam ruh hastasi. Bir cesit biyolojik cesitlilik diye dusun adam icin ve sal ipini gitsin. Senin psikolojini bozmasina neden izin veriyorsun ki? Onemseme. Isini yap, hayatina devam et. Onu takip etme.
Canım bırak ne uğraşıyorsun yaa.. Bak benim eskisi rüyasında benim en yakın arkadaşımı sevişirken gördüğünü anlatıyordu bana. Sonra sonun bize dönmesin. Bilinçaltı işte heey gidi heeey.. bilincine moktuklarimin hepsi aynı pok. Geçiyor işte geçiyooorrr.. Boşver yoluna baakk.. Sende bir gün benim gibi çocuk sallamaktan ayakların agrirken bugun yaptığın saçmalıkları düşüneceksin
Böyle devam edersen sorunlu bir kişilik sahibi olursun. Anormal olduğunu kabul etmişsin devam edersen normalleşecek ve karşına çıkan herkese sevgili terörü estireceksin. Kişiliğine dön. Bu sevgi değil. Eski eskide kalmıştır. nokta
başlığı açarken eski sevgili terörü yazacaktım ama ülkemizdeki son olaylardan sonra yakıştıramadım.
konuya gelince eski sevgilim daha önce profilime girip , hiç tanımadığı iki kız arkadaşımı eklemişti.O dönem sordum “sana kızdım, sen benim arkadaşımı eklemiştim diye yaptım “ dedi ama öyle bir şey de yok.. 1 yıla yaklaştı yine aynı kızı eklemiş. Kıza sordum (yakın değiliz kızla) ama bu çocuk ne yapmaya çalışıyordur ?
Sormalı mıyım?
Ve profilim açıkken ekleniyor bu kızlar nedense.
Ayrılmamıza rağmen uzun süre konuştuğumuz için böyle rahat olma durumumuz vardı. Abisi yengesi arkadaşları falan da ekliydi bende taa ki 2 gün öncesine dek. Ben onu sileli baya oldu da baska profilden bakıyorumEski sevgilinizse yapabileceğiniz birşey yok. Kalkıp hesap sormak saçma olur. Ama aklıma takılan siz neden hala onu profilini geziyorsunuz ki. Gezdiğiniz için görmüşsünüz belli ki. Engeli basın gitsin. Kafanız rahat olur mis gibi
Kendimde psikologum:) uygun biri olsa evet ama bulabileceğim bir ortamım yok:)Psikolog arkadaşıma sordum diyorsunuz kendinizi normalleştiriyorsunuz ancak altı ay geçmemiş aradan 2,5 yıldan bahsediyoruz. Süre çok anormal. Bu kadar sürede hala bakmak araştırmak kafayı takmak çok normal değil. Çok uzun zaman geçmiş artık eskiyi didiklemek yerine temiz bir başlangıç istemelisiniz.
Peki bulana kadar eskiyi düşünmek, stalklamak sağlıklı mı sizce? On yıl daha bulamasanız devam edeceksiniz yani.Kendimde psikologum:) uygun biri olsa evet ama bulabileceğim bir ortamım yok:)
Peki bulana kadar eskiyi düşünmek, stalklamak sağlıklı mı sizce? On yıl daha bulamasanız devam edeceksiniz yani.
Terzi kendi söküğünü cidden dikemiyor demek ki
yani bu unutmama mevzu değil ama dediğim gibi problemli bir konu yok.Hesap sormuyorum yalnızca merak içinde gidiyor.
Ama benım sorunum neden bu tarz bi şey yaptığıydı aslında
Neden yaptığı önemsiz.
Duymak istediğiniz şey sizi hala sevdiği anlıyorum. Ama 2,5 sene geçmiş. Önünüze bakmanız lazım. Her neden yaptıysa yapmış. Sizin kendi hayatınıza dönmeniz lazım. Olmamış bir şeyi ya oldurursam diye iteklemek yerine yeni bir aşk arasanız mutlu olma şansınız fa artar
Hiç bisey anlamadık.başlığı açarken eski sevgili terörü yazacaktım ama ülkemizdeki son olaylardan sonra yakıştıramadım.
konuya gelince eski sevgilim daha önce profilime girip , hiç tanımadığı iki kız arkadaşımı eklemişti.O dönem sordum “sana kızdım, sen benim arkadaşımı eklemiştim diye yaptım “ dedi ama öyle bir şey de yok.. 1 yıla yaklaştı yine aynı kızı eklemiş. Kıza sordum (yakın değiliz kızla) ama bu çocuk ne yapmaya çalışıyordur ?
Sormalı mıyım?
Ve profilim açıkken ekleniyor bu kızlar nedense.
Vıdı vıdı? Herkesin karakteristik özelliği farklı. Evet söylemlerimiz insan psikolojisini sarsar nitelikteydi. Ve amacımız genel manada burada birbirimize destek olmak değil mi?Öyle yazmasaniz iyi olur , yalnız böyle yazmasaniz iyi olur, psikologum Vidi vidi. Bırak da insanlar yazsın. Başkasının profilinden niye takip edipduruyosun. Olmayacak iş işte belli.
Hiç bisey anlamadık.
Tmm şimdi anlaşıldı.Cevap ise tamamen sizi kıskandırmak.Vıdı vıdı? Herkesin karakteristik özelliği farklı. Evet söylemlerimiz insan psikolojisini sarsar nitelikteydi. Ve amacımız genel manada burada birbirimize destek olmak değil mi?
benım bir eski sevgilim var.
Ayrılalı 2.5 yıla yaklaştı ama ayrı olduğumuz zaman zarfında da konustuk, buluştuk. Son 8-9 aydır konuşmuyoruz.
Ben onu sosyal medya hesaplarından sileli ıkı yıl oluyor.
Bir yıl kadar önce-instagram profilim açıkken
Cünkü ben silmiştim eski sevgilimi - hikayemi izlemiş instagram da, ardından bir baktım, iki tane kız arkadaşımı eklemiş. Yakın olmadığım kızlar ve o da bunun farkında.
Kızlar da bu mevzuyu anladıklarında baya alay konusu yapıldım ortamlarda,o dönem muhabbet ettiğimizden, kızları neden eklediğini sordum.“ çünkü sivridil ; sen benim arkadaşlarımı eklemişsin ben de senden intikam almak istedim“ dedi.Saçmalama öyle bir şey yok dedim.Ve gerçekten yoktu.
sonra “haklısın kırıldın ama bana gerçekten iki tane arkadaşımı eklediğini söylediler özür diliyorum takipten çıkıyorum “ dedi ve çıktı.
Üstünden yaklaşık 1 yıl geçti ve -sürekli açık olmadığından belirtiyorum ki yine instagram profilim açıkken- bu ıkı kızdan birisini tekrar eklemiş, ben de bu yaptığı hareketin amacı ne olabilir diye merak ettim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?