- 11 Kasım 2016
- 273
- 190
- 103
- Konu Sahibi Diamondheart
Cok karmasik bi baslik yazdigimin farkindayim.Kisaca kendimi anlatmak istiyorum.Eski sevgilimle temmuz ayinin sonunda ayrildik.Ama ayni arkadas grubunun icinde oldugumuz icin konusmaya devam ettik.Bu surec icinde bana cok davrandigi beni hep tersledigi zamanlar da oldu.Seni uzdugum icin ozur dilerim seni hala daha cok seviyorum dedigi zamanlarda.Ama bu iyi zamanlarin hicbirinde yeniden birlesme hakkinda konusmadi.Benim istedigim buydu yeniden bi araya gelmek istiyordum.Her neyse biz 2 ay once falan birlikte sinemaya gittik sadece ikimiz ve salon bostu biraz fiziksel olarak yakinlasmamiz oldu.Akliniza oteki turlu bi sey gelmesin sadece cok asiri sarilmalar ve opmeler vs.oldu.O bulusmamizdan beri surekli sinemaya gitmek istiyor ve yine 2 kere falan daha gittik.Istemeye devam ediyor da.Bulustugumuzda neyim biliyim elini tutmak istiyorum dedi gecen sefer ve tuttu.Yalnizken sevgili gibiyiz yine ama insanlarin oteki arkadaslarin icinde apayri.Bana yalnizken bu kadar yakin davranmasina ragmen yeniden bi araya gelelim gibi bi sey demiyor.Ama beni kiskanmaya da devam ediyor baska erkeklerle neden o kadar fazla konusuyorsun neden belin acik giydin falan gibisinden.Acikcasi ben bunun yanlis oldugunun farkindayim.Arkadassak duzgun arkadas olmaliyiz ve bu sekilde davranmak istiyorsa o zaman benimle yeniden sevgili olmali.Ama bunu bilmeme ragmen kendimj durduramiyorum.Ona hayir diyemiyorum.Soyle bi geri cekiljp baktigimda kendime olan saygimi kaybetmisim bunu goruyorum.Bana oyle seyler diyin ki durdurun beni.Nasil ona hayir diyebilirim? Nasil kendime olan saygimi geri kazanirim? Ve onun boyle davranarak amaci nedir?