eski sevgili sorunsalı(meraktan) ?

sizi muhattap bıle almıcam bence sırf ınsanları elestrmek ıcın yorum yapmayın

eleştiri neresinde söyler misiniz?
ben burda uslubumu bozmadan cevaplamaya calısıyrm zaten kıbar bırıyımdır .ama burda yaptıgınız kesınlıkle uygun bırsey değil .benım neler yasadıgımı bılemezsınız .burda gelmişşiniz benim ne yaptıgımı ne ettıgımı elestryrsunuz .herkesin yorumu düşünce hayatı kendınedır.sizde kendınize uygun bır konu açıp benim gibileri elestrebilirsinz ama buraya gelipte bana yorum yapcagınıza rencıde etme hakkınız bulunmamaktadır

Tanımadığınız insanı eleştirmeniz çok ayıp.Alkol da kullanabilir istediğini yapabilir demek ki erkek arkadaşınız seviyor ki şuan yanında.Bence takibi bırakın artık
eleştirmek bu değil mi gördüğümü söyledim ben .neyse ya kendımı yoramıcam .yorumunuz için tesekkürler

Yasi 20lerin basinda ise normaldir....
renkli kizlar ilgilerini ceker ....
kizin albenisi fazla ise , ovunme sebebidir...

Yasi 20lerin basinda ise normaldir....
renkli kizlar ilgilerini ceker ....
kizin albenisi fazla ise , ovunme sebebidir...
sizin gibi yorum yapanlarda varmıs çok saolun yorumunuz için .bebeginizi Allah analı babalı büyütmeye nasıp etsin inşallah

cidden merak ediyorum rencide olduğunuz yer neresi? Ya da sizce siz daha ilk mesajınızda bütün içki içen, dekolte giyen, erkeklerle arkadaşlık eden kızları rencide etmeye çalışmadınız mı? siz neden böyle bir seçim yapıyo olabilir merak ediyorum dediniz ben de cevap verdim. Bunun neresinden rencide oldunuz?

amacım bu olsaydı baska türlü yazardım neyse uslubunuzu sevmedim efendim yeterince sebep belkıde değil mi?

amacım bu olsaydı baska türlü yazardım neyse uslubunuzu sevmedim efendim yeterince sebep belkıde değil mi?
Çünkü duymak istemediğin şeyleri söylemiş olabilir miyim? Duymak istediğin şey hevesi geçer, seni mumla arar, değerini anlayacak çok pişman olacak. Ama öyle değil işte canım. Zten adam da açık açık söylemiş ayrılırken birbirinize göre olmadığınızı. O kızla kendini bulmuş mutlu bir ilişki yaşıyor. Meraktan diyorsun ama uzun süre önce ayrıldığın sevgilisi olan bir adamı merak edip buraya konu açman bir takıntıdır.

Ben konu sahibini yönetime bildirdim, konu mesajında insanları aşağılayıcı ithamlarda bulunması ve üslubu sebebiyle, yönetim bu konuda bişey yapıyor mu bilmiyorum ama bu aralar üyeler kafasına göre açtıkları konularda, yaşadıkları sorunda yer alan kişi veya kişiler için çok çirkin ithamlarda bulunuyorlar, bu aralar buralara konu açıp millet hakkında ileri geri konuşmak moda oldu. Burada da konu sahibinin bahsettiği kıza hoppa falan demiş olması çok itici. Yönetim bu konuda bişey yapıyor mu? Açılan konularda insanları bu derecede aşağılayıcı ve rencide edici şekilde tanımlamak normal mi? Mune Kazen O okypete

hı tamam canım öyle .benı tanısan böyle konusmazdın ama neyse demekkı senınle arkads olamayız bız .ben kötü eleştiri falan yapılmasını kaldırırım her zamn basımın ustunde ama belli bır uslupla . neyse benı anlıyacagnızı hiç sanmıyrm ıyı gunler

ilk sorumdu ve sızın gıbıler yuzunden pişman oldum .gerekirse üyeliğimide kapatırım sorun değil .ama bence siz bıraz değişin benim kimseyi aşagıladıgım yok .aslada aşagılamam sız kendı ustunuze alınmıssınız .güzelce dedim tarısmak ıstemıyrm dıye neyse sorun yok .kapatılmasada üyeliğim sizi engelliceğimden emin olabılırsınız .iyi günler dilerim

bize seni gerçekten anlayabilmemiz için bu merakının sebebini mantıklı bir gerekçeyle açıklayabilir misiniz acaba? Neden ayrıldığın eski sevgilinin şimdi başka birini tercih etmesinin nedenini merak edip onların hayatlarını takip ediyorsun?

Beni değil bahsettiğin kızı aşağılamışsın, demediğin laf kalmamış nerdeyse, kızın ne göğüs dekoltesi kalmış ne hoppalığı. Ben üzerime bişey alınmıyorum ama sen okuduğunu anlamıyorsun. Ben yönetime yönelik bişey yazdım. Bu aralar insanlar açtıkları konularda hoş olmayan bir üslup kullanıyor, aklıma takıldı ve sordum. Senin ille de buradaki bir üyeye karşı bişey söylemene gerek yok, hakkında konuştuğun kişi hakkında söylediklerin yeter zaten. Bana da kalkıp kendine bak falan dedin, ayıp yani. Umarım yönetim gereğini yapar senin üslubun ve sataşmaların için. Lütfen bana bir cevap daha verme.

ahımı aldıgı ıcın olabılır mı acaba ? ben takıpte etmıyrm yanlız allha coktan bıraktım ben .bunu konuyu söyledgm herkes layıgını bulmus dıyor .sizce ben ilişki boyunca yada bıtımınde üzülen bir taraf mı oldum uzen mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…