- Konu Sahibi zeytingozlum5
-
lütfen benle uğrasmayın kendı işinize bakın tekrar ama tekrar iyi günler .Beni değil bahsettiğin kızı aşağılamışsın, demediğin laf kalmamış nerdeyse, kızın ne göğüs dekoltesi kalmış ne hoppalığı. Ben üzerime bişey alınmıyorum ama sen okuduğunu anlamıyorsun. Ben yönetime yönelik bişey yazdım. Bu aralar insanlar açtıkları konularda hoş olmayan bir üslup kullanıyor, aklıma takıldı ve sordum. Senin ille de buradaki bir üyeye karşı bişey söylemene gerek yok, hakkında konuştuğun kişi hakkında söylediklerin yeter zaten. Bana da kalkıp kendine bak falan dedin, ayıp yani. Umarım yönetim gereğini yapar senin üslubun ve sataşmaların için. Lütfen bana bir cevap daha verme.
50 kere beğensem az gelir şu yorumu. Kadınları anlamıyorum, neden başkalarının mutluluğu onları bu kadar rahatsız ediyor? Benim eski sevgilim nişanlanmış mesela, arkadaşımdan duydum. Çok sevindim onun adına çünkü tam bir evlilik insanıydı. Çok da iyi bir eş ve baba olacağını düşünüyorum. Beni mutlu ediyor eski sevgililerimin mutluluğu. Ben de şu an çok mutluyum çünkü tam aradığım gibi biriyle beraberim. Herhalde başkalarının mutluluğundan rahatsız olmanın, mutsuzlukla alakası var.Çünkü duymak istemediğin şeyleri söylemiş olabilir miyim? Duymak istediğin şey hevesi geçer, seni mumla arar, değerini anlayacak çok pişman olacak. Ama öyle değil işte canım. Zten adam da açık açık söylemiş ayrılırken birbirinize göre olmadığınızı. O kızla kendini bulmuş mutlu bir ilişki yaşıyor. Meraktan diyorsun ama uzun süre önce ayrıldığın sevgilisi olan bir adamı merak edip buraya konu açman bir takıntıdır.
bak cnm gerçekten üzülmene üzüldüm. Ama burdaki yorumlara tepki gösterip sadece senin egonu okşayacak yorumları dikkate alacağına biraz anlamaya çalış ne dediğimizi. Çünkü bundan sonraki ilişkilerinde de muhtemelen benzer problemleri yaşayacaksın. Hiç bir erkek onun dediği gibi giyiniyorsun, sözünden çıkmıyorsun,başka erkeklerle arkadaşlık etmiyorsun filan diye sana aşık olmaz. Olduğun gibi davran, karakterinden taviz verme ki karakterne hayran olsun. Birlikte eğleneceğiniz şeyler yapmaktan, bi şeyler paylaşmaktan acaba benim hakkımda kötü bir şey düşünür mü diye kasarak vazgeçme benceahımı aldıgı ıcın olabılır mı acaba ? ben takıpte etmıyrm yanlız allha coktan bıraktım ben .bunu konuyu söyledgm herkes layıgını bulmus dıyor .sizce ben ilişki boyunca yada bıtımınde üzülen bir taraf mı oldum uzen mı?
çok kötü insanım ben ya bi tanısan benı eski sevgilimin yaptıkları bana hak getire .iyi sen böyle devam sen heralde benım konumda takılcan heralde bugun .bence baska rencıde edecegn insanlar vardır bır bak bakalım gözüne kestrdgn vardır .benle baya ugrastın ya ondan dıyrm50 kere beğensem az gelir şu yorumu. Kadınları anlamıyorum, neden başkalarının mutluluğu onları bu kadar rahatsız ediyor? Benim eski sevgilim nişanlanmış mesela, arkadaşımdan duydum. Çok sevindim onun adına çünkü tam bir evlilik insanıydı. Çok da iyi bir eş ve baba olacağını düşünüyorum. Beni mutlu ediyor eski sevgililerimin mutluluğu. Ben de şu an çok mutluyum çünkü tam aradığım gibi biriyle beraberim. Herhalde başkalarının mutluluğundan rahatsız olmanın, mutsuzlukla alakası var.
zaten ben asla kasmam kendımı role burunmem keyfım ne diyorsa o yaparım sorun ben değilim ki .buraya yazsam neler oldugunu ağzın acık kalır dınlerken ama yazmak bıle ıstemıyrm kı pişman oldum actıgımabak cnm gerçekten üzülmene üzüldüm. Ama burdaki yorumlara tepki gösterip sadece senin egonu okşayacak yorumları dikkate alacağına biraz anlamaya çalış ne dediğimizi. Çünkü bundan sonraki ilişkilerinde de muhtemelen benzer problemleri yaşayacaksın. Hiç bir erkek onun dediği gibi giyiniyorsun, sözünden çıkmıyorsun,başka erkeklerle arkadaşlık etmiyorsun filan diye sana aşık olmaz. Olduğun gibi davran, karakterinden taviz verme ki karakterne hayran olsun. Birlikte eğleneceğiniz şeyler yapmaktan, bi şeyler paylaşmaktan acaba benim hakkımda kötü bir şey düşünür mü diye kasarak vazgeçme bence
2senedir konusmuyrz kı zaten .benım ıcın bıttıyse bıdaha olmaz yanlısı daha doğrusu aldatması oldu onu bıle affettım ama gıdıyrsa yapcak bıseym yokEv kızı değilim. Hayatımdan kim giderse gitsin hatta benden sonra gidip kezbanla bile olsa neden demem.
Demek ki ben olmamışım. Ayrıca adam hızlı olabilir bu sizi ilgilendirmez ki.
3 yıl milli yas mı ilan etseydi. Resmen kızı sevgilinizi burda ayak altına almışsınız. ;Sonra ben ev kızıyım
Belki bu tavrınızı bu anlamsız karşılaştırmanızı anladı sevgiliniz ve bitti olamaz mı
ahını neden aldı?ahımı aldıgı ıcın olabılır mı acaba ? ben takıpte etmıyrm yanlız allha coktan bıraktım ben .bunu konuyu söyledgm herkes layıgını bulmus dıyor .sizce ben ilişki boyunca yada bıtımınde üzülen bir taraf mı oldum uzen mı?
burda yazamam yazmak da ıstemıyrmahını neden aldı?
kesinlikle katılıyorum yazdıklarına.50 kere beğensem az gelir şu yorumu. Kadınları anlamıyorum, neden başkalarının mutluluğu onları bu kadar rahatsız ediyor? Benim eski sevgilim nişanlanmış mesela, arkadaşımdan duydum. Çok sevindim onun adına çünkü tam bir evlilik insanıydı. Çok da iyi bir eş ve baba olacağını düşünüyorum. Beni mutlu ediyor eski sevgililerimin mutluluğu. Ben de şu an çok mutluyum çünkü tam aradığım gibi biriyle beraberim. Herhalde başkalarının mutluluğundan rahatsız olmanın, mutsuzlukla alakası var.
benzerini yazdım ve olabilir o sizin görüşünüz dendiEv kızı değilim. Hayatımdan kim giderse gitsin hatta benden sonra gidip kezbanla bile olsa neden demem.
Demek ki ben olmamışım. Ayrıca adam hızlı olabilir bu sizi ilgilendirmez ki.
3 yıl milli yas mı ilan etseydi. Resmen kızı sevgilinizi burda ayak altına almışsınız. ;Sonra ben ev kızıyım
Belki bu tavrınızı bu anlamsız karşılaştırmanızı anladı sevgiliniz ve bitti olamaz mı
birliktemi oldunuz?burda yazamam yazmak da ıstemıyrm
seni aldatmış ve sen affetmişsin ve adam senden geçmiş.2senedir konusmuyrz kı zaten .benım ıcın bıttıyse bıdaha olmaz yanlısı daha doğrusu aldatması oldu onu bıle affettım ama gıdıyrsa yapcak bıseym yok
yerdıgım yokkı ne gördüysem onu aldattm kendımden kattıgım yada abarttıgm bır kelıme bıle yokseni aldatmış ve sen affetmişsin ve adam senden geçmiş.
zorla kimseyi yanında tutamazsın tatlım.
canın yanıyordur haklı da olabilirsin.
lakin diğer kızı yeremezsin.
haklsıınız keske kendımı kaptırmasaydım aılseyle tanımasaydım içlerine girmeseydim böyle birşey olmcktı yasadıgımız herşey yanlıstı tek kelımesıyleErkek arkadasinin seni baskilamasi senin yasam tarzinla ilgili. Ama erkekler beraber gulup eglenebilecegi, keyifli zaman geçirebilecegi kadinlarla beraber olurlar.. Bu sadece sevismek anlaminda değil. Çıkıp bi bira icmek, denize gitmek, bi yerde sarilip muzik dinlemek gibi. Bana kalırsa karakter olarak birbirinizden farkliymissiniz. İlişkiniz cok erken baslamis yani daha ne istediginizin kim oldugunuzun farkina varmadan. Onun istedigide eğlenceli zaman gecirebilmekmis.
benzerini yazdım ve olabilir o sizin görüşünüz dendi
En güzeli, herkes bir şekilde mutlu olmanın yolunu buluyor kendine, herkes sevgiliyle mutlu olacak diye bir kural da yok. Hayat kısa, başkalarının hayatını merak etmekle, takip etmekle, kıskanmakla harcanamayacak kadar kısa ömrümüz var. Mutlu insanlar kimsenin mutluluğu ya da mutsuzluğu ile ilgilenmezken mutsuz insanlar tam tersi.kesinlikle katılıyorum yazdıklarına.
son derece kötü ayrıldığım eski sevgilimle ki biz 11 yıl birliktelik yaşamıştık.
daha birkez olsun girip merak etmedim.
kocamla çok mutluyum ve bana yaşattığı onca acıya rağmen onun çok mutlu olmasını istiyorum.
hiç olamadımAynısını yazmadım uamrım kopyacı gibi ama ben hakikaten öyleydim halada öyleyim
Bir insanı küçümsüyorsunuz orada kesin karşı tarafın iyi sizin vasat olduğunuz bir nokta vardır.
işte napalım biz ev kızı olamadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?