- 7 Aralık 2018
- 7.371
- 18.986
- 248
- 28
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
İyi geceler hanımlar ya ben bu konudan çok muzdaribim taa üç ay önce de bununla ilgili konu açmıştım ben eski sevgilimi düşünmeden uyuyamıyorum ama bu genelde cinsel şeylerle ilgili oluyo özellikle regl dönemi zamanları aşırı artıyo ve ondan başkasını düşünemiyorum yeni birileri hiç içimden gelmiyo ten uyumumuz mu vardı acaba bununla ilgili ne yapabilirim çok sinir bozucu
Sevişmek istiyorsan git seviş benceSeviyor olsan git konuş denir desevişmek istiyosan ne denir bilemedim
Valla bulamadım ne vardı bu kadar bu çocukta acaba..Hatirliyorum bu konunuzu hala bi cozum bulamadiniz mi ?
Dönülmez akşamın ufkundayız..vakit çok geçRegl öncesi cinsel istek artar normal bu. Onu düşünmeniz de normal. Evet ten uyumu varmış ki düşünüyorsunuz hâlâ. Karşınıza sizi etkileyen biri çıkana kadar düşünmeye devam edersiniz muhtemelen. Bazı şeyler insanın elinde olmuyor. Eğer yeniden olacak gibiyse dönün derim. Ten uyumu kolay yakalanan bir şey değil.
Bu kötü işte.Ten uyumu denilen şey çok ilginç cidden. Ter kokusunu bile sever oluyor insan. Ama başkasına da hissedersiniz ya çok takmayin.Dönülmez akşamın ufkundayız..vakit çok geç
Onun dışında da sevgililerim sevdiğim insanlar oldu ama o farklıydıYarin bir baskasini seversiniz, severseniz ten uyumu da beraberinde gelir. Siz biraz saplanti yapmissiniz sadece onunla ten uyumum oldu, o olacak. Bence o sekilde degil.
Bir yıldır düzelmedi sapık hissediyorum..Bir paket çikolatanın düzeltemeyeceği hiçbirşey bilmiyorum depresyon topuzu dahil
Kız sesli güldüm.Eski sevgiliyle seviş sen de kurtul bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?