- 7 Aralık 2018
- 7.374
- 18.994
- 248
- 28
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
EvetRegl öncesi libido yükselir.
Cinsellik yaşadınız mı? Ten uyumunuzu ancak buradan anlayabiliriz.
Valla bilmiyorum ki normal insan bedeniydi ama kaymak ya da pamuk gibi geliyor şuanÇünkü genelde erkekler tek taraflı cinselliği yaşıyor ve karşıdakinin beklentisini umursamaz oluyorlar ya.
Acaba daha sonra bu denli ilişki yaşamadınız da ondan mıdır bu istek.
eski sevgilin bu yazını okusaydı, acayip havalara girerdi:)İyi geceler hanımlar ya ben bu konudan çok muzdaribim taa üç ay önce de bununla ilgili konu açmıştım ben eski sevgilimi düşünmeden uyuyamıyorum ama bu genelde cinsel şeylerle ilgili oluyo özellikle regl dönemi zamanları aşırı artıyo ve ondan başkasını düşünemiyorum yeni birileri hiç içimden gelmiyo ten uyumumuz mu vardı acaba bununla ilgili ne yapabilirim çok sinir bozucu
Bişey yoktu. En son onunla beraber olmuştun o yüzden aklına o geliyor gayet normal:)Valla bulamadım ne vardı bu kadar bu çocukta acaba..
bu gercekten doğru mu, yani biz birini düşünüyosak o da bizi düşünüyo mu? ama platonik aşıklar nasıl oluyo ozaman :)Bence dusunceleriniz karsilikli, ondan dusunmeden duramiyorsun, enerji olayi
Normalde bu kadar düşünecek biri değilim bu cinselliği o yüzden garibime gidiyo"Mazlumu getirin bana!" sahnesi canlandı gözümde..
Bence ten uyumundan değil düşündükçe takıntı yapmış, takıntı yaptıkça düşünmüşsünüz..
Psikolojik destek alın..
Çokk iyi olur ya var mı ki yapan yerlerBu gidisle sitece birlesip sana onun mankenini yaptiracagiz
Anlaşamıyoduk karşı taraf çok dengesizdi ayrıldıktan sonra bile çok kavga ettikAyrılma sebebiniz neydi? Çok mu dönülmez akşamın ufkundasınız?
Hımm neye dayanarak söylediniz, ilgimi çekti gerçektenBence dusunceleriniz karsilikli, ondan dusunmeden duramiyorsun, enerji olayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?