Eski sevgili ve ten uyumu

Ah bu hormonlar..
Bitmiş gitmiş bişey ne denir ki?
Ten uyumu sadece 1 kişi ile yakalanan bir durum değil.
İlla ki hayatınıza giren biri ile bu uyumu tekrar yakalayacaksınız.
Acaba ten uyumu değil de,
Cinsellikten beklentilerinizi iyi anlıyor ve bunları karşılıyordu da bu yüzden olabilir mi?

Çünkü genelde erkekler tek taraflı cinselliği yaşıyor ve karşıdakinin beklentisini umursamaz oluyorlar ya.
Acaba daha sonra bu denli ilişki yaşamadınız da ondan mıdır bu istek.

Çünkü genelde erkekler tek taraflı cinselliği yaşıyor ve karşıdakinin beklentisini umursamaz oluyorlar ya.
Acaba daha sonra bu denli ilişki yaşamadınız da ondan mıdır bu istek.
Valla bilmiyorum ki normal insan bedeniydi ama kaymak ya da pamuk gibi geliyor şuan

Eski sevgiliyle iletişime geçmeyi denediniz mi? Eski konuyu hatırlıyorum,belki yeniden biraraya gelip yeniden deneyeceksiniz olamaz mı? Cinsel istek sorunu da kalkmış olur ortadan böylece hem :)
Tabi eski sevgilinizin başka biriyle birlikteliği yoksa...

eski sevgilin bu yazını okusaydı, acayip havalara girerdi:)

Ben de bazen eski dangozu bu sebeple arada özlüyorum. İki sevişeydik diyorum Sonra bütün o saçmalıklar aklıma geliyor, geçiyor. Öküzdü ama seksi iyiydi ahaha

Yani yapacak bir şey yok maalesef. Evet ten uyumu çogzel bir şey, sevişmek de öyle ama sonuçta o pipinin bağlı olduğu adam doğru düzgün bir adam olsaydı "eski" olmazdı.

Boşverin önünüze daha çok adamlar gelecek.

Bir de eğer son seviştiğiniz adam oysa ondan onu özlüyorsunuzdur. Başkaları girsin hayatınıza, yeniden düzenli bir seks hayatınız olsun geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…