Eski sevgili ve ten uyumu

Başkasıyla ilişkisi yok ama ne dicem gel sevişelim mi..

bu gercekten doğru mu, yani biz birini düşünüyosak o da bizi düşünüyo mu? ama platonik aşıklar nasıl oluyo ozaman :)
Platonikler dogasi geregi karsiliksiz bir durumdalar onlar icin imkansiz bence bilmiyorum platonik birine sormak lazim :)

Hımm neye dayanarak söylediniz, ilgimi çekti gerçekten
Esimle sevgiliyken bir donem ayri kaldik o zaman dusunmeden duramazdim tabi benim biraz farkli durum cinsellik degil opmek sarilmak diyelim. Istemsizce dusunurdum. Ayriligin sonrasinda iletisime gectik tekrar basladik.
Buna cekim yasasi diyorlar bilmiyorum gercekligi tartisilir tabi

Başkasıyla ilişkisi yok ama ne dicem gel sevişelim mi..
Yani yeniden denemek için bir şans daha verelim birbirimize,içimde bı yerde hala sen varsın,aslında unutamadım sanirim ben seni fln diyip,oda kabul ederse deneyin ne kaybedersiniz ki?
Direk gel sevişelim denmez tabi

ama birbirine az çok bişeyler hissedenler aynı anda birbirini düşünüyodu dimiii :)) öyle olsun lütfen :))

Annaboleynayi tahtindan edecek misim yoksa :))

Yeniden deneyelim mi falan de bari direkt konuya girme :))
Ya aman aman deme öyle benim ki farklı bi durum nadir sevgilim olur fuckbady lik müessesi de bana göre değil öyle olsa çoktan yazmıştım. Zaten hoşuma gitmiyo bu durum sapık hissediyorum o yüzden yazdım buraya napsam geçer bu meret diye. Aşk sevgi değildir sanırım çünkü çok iyi şeyler yaşamadık

Aaa yalnız değilmişim biz çok kötü ayrıldık eski sevgilimle 4 ay önce falan, yolda görsem kafasını kaldırıma vura vura öldürürüm öyle sinirliyim ama gel gelelim ki tenini vücudunu kokusunu düşünmeden edemiyorum, çok korkuyorum ya bida biriyle bu kadar uyum yakalayamazsam diye, pamuk gibiydi teni görür görmez erirdim, gitmiyor gözümün önünden bi çözüm bulursan ben de faydalanayım

Birini sevmesen bile bedenen isteyebilirsin gibi bisey mi yani. Bence sevginin beraberinde geliyor
Yok o bambaşka bir şey. Sevmediğiniz birini arzulayabilirsiniz, sevdiğiniz birini cinsel olarak istemeyebilirsiniz.
Öyle olsa one night stand tabir edilen tek gecelik ilişkiler veya fuckbuddylik müessesesi olmazdı. İşte bunlar hep seks.

Dogrudur o zaman.
Ben hayatimda bi kisiyi cok sevdim onunla da ten uyumumuz var belki o yuzden oyle dusundum demek ki.

Ten uyumu kolay yakalanılabilen bi şey değil evet,hatta birinden hoşlansan bile olmayabilir ama sadece tek bir kişi de oluyor diye de bir şey yok.Sadece onun gibi hissedeceğin biri henüz çıkmamış karşına o yüzden sadece onda sanıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…