- 7 Aralık 2018
- 7.373
- 18.988
- 248
- 28
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Of inşallah öyledir çünkü ne zaman bu isteğim yoğunlaşsa o story falan atmış oluyoHımm neye dayanarak söylediniz, ilgimi çekti gerçekten
Başkasıyla ilişkisi yok ama ne dicem gel sevişelim mi..Eski sevgiliyle iletişime geçmeyi denediniz mi? Eski konuyu hatırlıyorum,belki yeniden biraraya gelip yeniden deneyeceksiniz olamaz mı? Cinsel istek sorunu da kalkmış olur ortadan böylece hem :)
Tabi eski sevgilinizin başka biriyle birlikteliği yoksa...
Platonikler dogasi geregi karsiliksiz bir durumdalar onlar icin imkansiz bence bilmiyorum platonik birine sormak lazim :)bu gercekten doğru mu, yani biz birini düşünüyosak o da bizi düşünüyo mu? ama platonik aşıklar nasıl oluyo ozaman :)
Esimle sevgiliyken bir donem ayri kaldik o zaman dusunmeden duramazdim tabi benim biraz farkli durum cinsellik degil opmek sarilmak diyelim. Istemsizce dusunurdum. Ayriligin sonrasinda iletisime gectik tekrar basladik.Hımm neye dayanarak söylediniz, ilgimi çekti gerçekten
Annaboleynayi tahtindan edecek misim yoksa :))Başkasıyla ilişkisi yok ama ne dicem gel sevişelim mi..
Yani yeniden denemek için bir şans daha verelim birbirimize,içimde bı yerde hala sen varsın,aslında unutamadım sanirim ben seni fln diyip,oda kabul ederse deneyin ne kaybedersiniz ki?Başkasıyla ilişkisi yok ama ne dicem gel sevişelim mi..
ama birbirine az çok bişeyler hissedenler aynı anda birbirini düşünüyodu dimiii :)) öyle olsun lütfen :))Platonikler dogasi geregi karsiliksiz bir durumdalar onlar icin imkansiz bence bilmiyorum platonik birine sormak lazim :)
Esimle sevgiliyken bir donem ayri kaldik o zaman dusunmeden duramazdim tabi benim biraz farkli durum cinsellik degil opmek sarilmak diyelim. Istemsizce dusunurdum. Ayriligin sonrasinda iletisime gectik tekrar basladik.
Buna cekim yasasi diyorlar bilmiyorum gercekligi tartisilir tabi
Ya aman aman deme öyle benim ki farklı bi durum nadir sevgilim olur fuckbady lik müessesi de bana göre değil öyle olsa çoktan yazmıştım. Zaten hoşuma gitmiyo bu durum sapık hissediyorum o yüzden yazdım buraya napsam geçer bu meret diye. Aşk sevgi değildir sanırım çünkü çok iyi şeyler yaşamadıkAnnaboleynayi tahtindan edecek misim yoksa :))
Yeniden deneyelim mi falan de bari direkt konuya girme :))
Bence oyleama birbirine az çok bişeyler hissedenler aynı anda birbirini düşünüyodu dimiii :)) öyle olsun lütfen :))
Nerdee...Aaaa siz daha sevişmediniz mi? Konuları 40'a tamamlayın. Bir şeyi 40 kez derseniz olur
Bence oyle
yaşasınnnn :)))Bence oyle
Alakasi yok. Ten uyumu sevgiden cok bagimsiz bir seyYarin bir baskasini seversiniz, severseniz ten uyumu da beraberinde gelir. Siz biraz saplanti yapmissiniz sadece onunla ten uyumum oldu, o olacak. Bence o sekilde degil.
Kesinlikle. Ben aşk olmadan fiziksel şeyler yaşayamayan biriydim. Ama bu kişiyle taa ilk tanıştığımızda elime dokununca bile bi garip olmuştumAlakasi yok. Ten uyumu sevgiden cok bagimsiz bir sey
Zararı olmaz mıYemeklerine şap kat
Birini sevmesen bile bedenen isteyebilirsin gibi bisey mi yani. Bence sevginin beraberinde geliyorAlakasi yok. Ten uyumu sevgiden cok bagimsiz bir sey
Yok o bambaşka bir şey. Sevmediğiniz birini arzulayabilirsiniz, sevdiğiniz birini cinsel olarak istemeyebilirsiniz.Birini sevmesen bile bedenen isteyebilirsin gibi bisey mi yani. Bence sevginin beraberinde geliyor
Dogrudur o zaman.Yok o bambaşka bir şey. Sevmediğiniz birini arzulayabilirsiniz, sevdiğiniz birini cinsel olarak istemeyebilirsiniz.
Öyle olsa one night stand tabir edilen tek gecelik ilişkiler veya fuckbuddylik müessesesi olmazdı. İşte bunlar hep seks.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?