Hala eski aliskanliklar ve ilk askim olmasindan kaynakli birseyler var icimde ama olduremedim bur turlu her kavgamizda mucadele ettim.icimde bitirmek iicn yapamadım.ilk defa baskasini dusunerek adim attim mutluyum bu kisi ile ama sanki eksik birseyler var. Opebiliyorim bunu ama yinede eski sevgilimde duydugum heyecani duyamiyorum ((ilk ilişkiniz cok hastalıklı bi ilişkiymiş heryerden engelleyin bence ulaşmasına izin vermeyin. Sizin suan içininzin cız etmesi sevgidem değil vicdan dan
İlk okudugumda duraksadim..sonuna gelince kendime geldim :)Düzgün biriyle çıkma psikopat da olsa aşık olduğuna dön. dememizi beklemiyorsun değil mi?
Düzenini ilişkini bozma.
Haklisin canim ama istee duygusalim biraz ben haliyle kafam karistiKesinlikle eskisini unut !!! Yenisiyle bak keyfine..
Hazır kafana göre birini bulmuşken.. ona dönüp dertsiz başına dert alma derim.
Suan ki se vgilimi cok iyi taniyorum..durust ve olgun biri.cevreden de hep.o sekilde anilir. Saf ve cok tecrubesiz iliskiler konsuunda.dusunebiliyormusun canim ilk opustuugmizde kipkirmizi oldu eliniz yzuunu yikamaya gitti.. :)opusemedi bile..:)Ben senin yerinde olsaydım küfür eden sanal takıntısı olan birini istemezdim sende söylüyorsun farkındasın sağlıklı iyi gelecek görünmüyor onunla .. yeni tanıştığın çocuğa gelirsek iyi düşün ilk aşkı olduguna cidden inandınmı onu geç kişilk olarak nasıl iyice tanısaydın vee eski sevgilin yeni sevgilini duyarsa sana güvenmemekte haklıymışım der ordan yürür . Onun sana ulaşmamasını sağla
Valla o konuda haklilik payin olabilir.. :) de sen nerden biliyorsun.yasadinmi hic boyle.birsey. canim ?Şuan ki erkek arkadaşından ayrılır ayrılmaz ona dönmek isteyeceksin emin ol, ayrılma
Evet ve bi kac saat dayanabildim ve araya ayrılık soktugum için çok pişmanım oda unutmuyor bende. Ayrilma o yüzden bitmiş gitmiş aklin kalmasın olmaz artıkValla o konuda haklilik payin olabilir.. :) de sen nerden biliyorsun.yasadinmi hic boyle.birsey. canim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?