- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
Eski sevgiline geri mi dondun canim.. ?anlamadim tam olarak..yeni sevgilini birakip eskisine mi dondun..?peki sonuc ne canim ?duzeldimi birseylerEvet ve bi kac saat dayanabildim ve araya ayrılık soktugum için çok pişmanım oda unutmuyor bende. Ayrilma o yüzden bitmiş gitmiş aklin kalmasın olmaz artık
Donmedim ama ayrılmıştım suan ji sevgilimden bi kaç saat dayanabildim keşke de hiç ayrilik olmasaydı diyorum şimdi gerci bi kac saat ayrilik sayilir mi bilmiyorum ama.. eskisiyle düzelmez ne yaparsan yap olmaz unut eskisini sana ulaşmasını engelle bi şekilde haksızlık etme.Eski sevgiline geri mi dondun canim.. ?anlamadim tam olarak..yeni sevgilini birakip eskisine mi dondun..?peki sonuc ne canim ?duzeldimi birseyler
şu heyecanı duyamadım cümlesinden belli. sen eskisine döneceksin...Hala eski aliskanliklar ve ilk askim olmasindan kaynakli birseyler var icimde ama olduremedim bur turlu her kavgamizda mucadele ettim.icimde bitirmek iicn yapamadım.ilk defa baskasini dusunerek adim attim mutluyum bu kisi ile ama sanki eksik birseyler var. Opebiliyorim bunu ama yinede eski sevgilimde duydugum heyecani duyamiyorum ((
Iste bu durum un olmasini istemiyorum..cunku cok uzuluyorum.ama suda varki ilk defa uzun bir zamandan sonra birinden etkilendim ...onunlayim simdi ama eksik birseyler var iliskim yeni utururmu birseyler bi l miyorimşu heyecanı duyamadım cümlesinden belli. sen eskisine döneceksin...
Canim dun donustuk onunla simdi donsem bile.yine hersey silbastan olacak dedim bunun garantisini veremem senin elinde beni kizdirmayacaksin dedi bana yaaaaÖncelikle şu söyleyim ben hep kalbin sesin dinlenmesinden yanayım..Ama tatlım seninki öyle birşey degil bu çocuk sana tekrar barışsan neler yapar yine sen mutsuz olursun bence hiç geri dönme telefonlarına şuanki ilişkine devam et
canım sen bu çocuktan kesinlikle uzat dur derim benCanim dun donustuk onunla simdi donsem bile.yine hersey silbastan olacak dedim bunun garantisini veremem senin elinde beni kizdirmayacaksin dedi bana yaaaamanyakkkkk adam
Ne güzel kurtulmuşsun işte bence arkana bakmaMrb canlar..lutfen aklimi basima getirin ve empati kurarak onerilerinizi vermenizi rica ediyorum.benim 4 yillik bir iliskim vardi cok seviyroudk ama cok.kiskancti ben univdeydim o evinde. Hep kisitliyordu haftada bir gun barisiksak 6 günde ayriydik yuzlerce kez ayrildik baristik yine..guvenmiyordu bana ve kufur bile etmeye baslamisti bana her bir şüphede. Bu sahsin sanal takintisi vardi bi onceki sevgilisini netten bulmustu ve bu sanal takintiis yuzunden hep kavga ederdik baristigimizda facesini kapatirdi ayrildigimizda yine acardi 6 ay once bu kisi yine face hesabini acmisti guya ayriyken acmis kapat o zaman birlikteyiz dedim kavga cikardi kapamiyorum dedi tartismamizda agir haakretler ettik birbirimize ve ayrildik.kac ay boyunca sadece ayda bir telefonla beni ikna etmeye calsiti ben bir cicek almak deger vermek cokmu zor kendini affettirmek icin gibisinden telefonlarini hep reddettim hic ugrasmiyordu cunku.. Neyse bir ay once Mesai arkadasim ,meslektasim olan dunyanin en iyi en temiz ,en mert insaniyla cikmaya basladik.cok ortak yonumuz var meslektasim ve daha once hic ask işlerine karismamis biri. ilk askiyim. Cok duzeyli temiz bir iliskimiz var el ustune tutuyor beni.. Asik degilim ama sevgi deger guven herseyi duyuyorum .tek.bir gizlisini bile birakmadi herseyi paylasti benimle. Gel gelelim asil konuya.eski sevgilim bir haftadir ariyor beni ona.donmemi istiyor agladi zirladi yapamiyorum sensiz falan filan bilirsiniz iste,icim ciz etti seviyorum ama onunla bir hayati geciremem anlayissiz ve asiri kiskanc biri dönemedim ona simdiki erkek arkadasima haksizlik olur diye. kafam cok kariisk ne yapacagimi bilmiyorim.buna benzer tecrubeleriniz varsa benimle paylasin ne olur..
Neden çoğu kişi eskisini engelle yenisiyle sefa sür vs demiş anlamadım?
Madem hala eskisine heyecan duyuyor şimdikinin duygularıyla oynamış olmuyor mu?
Bu kadar bencilce düşünmemek lazım biraz empati kurmak lazım.
Hiç kimse aklı başkasında olan biriyle olmak istemez.
Saygılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?