eski sevgili,yeni sevgili...:( deliriyorum galiba

Yenisine haksizlik ediyorsunuz.
Karar sizin bi ömür boyu asalanarak yasamk mi ?
Pamuklara sarılıp yasam mo ?

Evet ve bi kac saat dayanabildim ve araya ayrılık soktugum için çok pişmanım oda unutmuyor bende. Ayrilma o yüzden bitmiş gitmiş aklin kalmasın olmaz artık
Eski sevgiline geri mi dondun canim.. ?anlamadim tam olarak..yeni sevgilini birakip eskisine mi dondun..?peki sonuc ne canim ?duzeldimi birseyler

evet eskisiyle olmaz sorunlu biriymis tamam o konuda hemfikiriz yorum yapan arkadaslarla ama bence simdikiyle de olmaz asık değilim diyorsun sadece saygı duyuyorsun cok iyi biri diye e onla da olmaz.insan iliskinin baslarında cok heycanlı olur ici icine sığmaz sen de o yok anladığım kadarıyla e daha basından böyleyse sonra nasıl asık olcaksın heycan duyacaksın bu adama karsı.

Eski sevgiline geri mi dondun canim.. ?anlamadim tam olarak..yeni sevgilini birakip eskisine mi dondun..?peki sonuc ne canim ?duzeldimi birseyler
Donmedim ama ayrılmıştım suan ji sevgilimden bi kaç saat dayanabildim keşke de hiç ayrilik olmasaydı diyorum şimdi gerci bi kac saat ayrilik sayilir mi bilmiyorum ama.. eskisiyle düzelmez ne yaparsan yap olmaz unut eskisini sana ulaşmasını engelle bi şekilde haksızlık etme.

şu heyecanı duyamadım cümlesinden belli. sen eskisine döneceksin...

Öncelikle şu söyleyim ben hep kalbin sesin dinlenmesinden yanayım..Ama tatlım seninki öyle birşey degil bu çocuk sana tekrar barışsan neler yapar yine sen mutsuz olursun bence hiç geri dönme telefonlarına şuanki ilişkine devam et

şu heyecanı duyamadım cümlesinden belli. sen eskisine döneceksin...
Iste bu durum un olmasini istemiyorum..cunku cok uzuluyorum.ama suda varki ilk defa uzun bir zamandan sonra birinden etkilendim ...onunlayim simdi ama eksik birseyler var iliskim yeni utururmu birseyler bi l miyorim

Canim dun donustuk onunla simdi donsem bile.yine hersey silbastan olacak dedim bunun garantisini veremem senin elinde beni kizdirmayacaksin dedi bana yaaaa manyakkkkk adam

İlerde bir ömür mutsuz olacağına. Şimdi acını çek ve unut.
Sana güvenmeyen birisiyle bir ömür geçmez.

ne güzel hayatına düzgün birisini sokmuşsun.Ne gerek var eskisine numaranı değiştir sana ulaşmasını engelle.

Bi ilişki niye biter??? Yapılması gereken herşeyi yapmışsındır olmamıştır ve bitmiştir. Zaten sorunlu bi ilişkiymiş sizinki. Tekrar aynı şeyleri yaşarsın dönersen. Çünkü huylu huyundan vazgeçmez. Bide hayat bana şunu öğretti "Denenmişin denemesi olmaz."... Bırak geçmiş geçmişte kalsın. Yeni bi hayata başlamışsın, yeni biri.. Aklının karışması normal canım. Zamanında sevmişsin, iyi yada kötü bişeyler yaşamışsın ve yarım kalmış.. Şu anki sevgiline de biraz zaman tanı. Heyecan yok demişsin ya ondan diyorum. Taşlar yerine bi otursun o zaman bak gör aklın hiç karışmayacak...

Ne güzel kurtulmuşsun işte bence arkana bakma

Neden çoğu kişi eskisini engelle yenisiyle sefa sür vs demiş anlamadım?
Madem hala eskisine heyecan duyuyor şimdikinin duygularıyla oynamış olmuyor mu?
Bu kadar bencilce düşünmemek lazım biraz empati kurmak lazım.
Hiç kimse aklı başkasında olan biriyle olmak istemez.
Saygılar

Dönecek gibisiniz eskisine.. olan yine temiz, cok seven, hep alttan alan iyi çocuğa olacak..

Hayat çok garip ve hep aynı..

Ben olsam eskiyi kesinlikle hayatimdan cikaririm.

Ama yeniyle de olmam, bir ask, bir heyecan yok, kardesce takilmanin bir alemi yok bence.

Belli bir süredir ayrısınız, alışkanlık olabilir normal ama inan bana barışsan bile yine aradığını bulamayacaksın ve hayatı sana zehir edecek. Sana ulaşma ihtimali olan heryerden engelle, gerekirse telefonundan da engelle. Yeni sevgilinle sürer mi sürmez mi bunu bilemem ama eskisini hayatından tamamen çıkartmadan kimse ile sağlıklı bir ilişki kuramazsın.

Sakın ayrıldığın kişiye dönme... Hatta şuan ki bulunduğun durumu sevgiline anlat ileri de bir sorun çıkarıp sana olan güvenini sarsmasın. Onun geri dönme çabası şuan boşlukta bulmuştur kendini barışsan bile o yine aynısını yapacak emin ol.

ben şunu anlamıyorum ya eski erkek arkadaşımı hala çok seviyorum ama yenisine haksızlık mı oluyor . Haksızlığın dik alası olmuyor mu bence oluyor. Birini hala severken başka birinin hayatına nasıl dahil olunuyor. Nasıl dahil ediliyor. Adam da sanıyor ki kız beni seviyor. Kızın içinde ne fırtına ne fırtına bence doğru bişe değil yaptığınz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…