Ben olsam eskiyi kesinlikle hayatimdan cikaririm.
Ama yeniyle de olmam, bir ask, bir heyecan yok, kardesce takilmanin bir alemi yok bence.
dönemedim ona simdiki erkek arkadasima haksizlik olur diye.
aklıma yaprak dökümündeki necla geldi birden.nişanlısını öperken, eski sevgilisinde duyduğu heyecanı duyamıyordu.sonuç malumHala eski aliskanliklar ve ilk askim olmasindan kaynakli birseyler var icimde ama olduremedim bur turlu her kavgamizda mucadele ettim.icimde bitirmek iicn yapamadım.ilk defa baskasini dusunerek adim attim mutluyum bu kisi ile ama sanki eksik birseyler var. Opebiliyorim bunu ama yinede eski sevgilimde duydugum heyecani duyamiyorum ((
Ama şimdikine de haksızlık değil mi resmen tercih meselesi olmuş yazık
Sevmedigi biriyle olmasi da bence konu sahibesinin kendisine haksizlik. Istemiyorsa, sevmiyorsa, zorla degil ya diye dusunuyorum.
Canim.mesajlarini sonuna kadar okudum.. Olayi tam olarak sadece yazdiklarimla biliyorsunuz haklisiniz bunda.ama rski sevgilimin bana mesaj attigini surekli olarak geri donmeye calistigini soyledim ona.. Kendisi olgun bir sekilde karsiladi cevap vermememi istedi. Bende bur daha vermem dedim.. Kesinlikle kimsenin duygulariyla oynamak istemem.. Hoslanmistim ondan cokta etkilenmistim ama ask degil bu sevgi saygi guven deger var ama ask degil bu tam.olarak bunu kendisiyle de paylastim zaten.iliskimiz yeni oldugu icin bunu anlayisla karsiladi ve bekleyecegini de soyledi taaki duygularin yogunlasacagi zamana kadar...beni yanlis anlamanizi istememAma o onun tercihi. Belkide hayatında illa birisi olsun istiyordur. boşluğa düşmek istemediği için aşık olmadığı biriyle birliktedir. Bunu bilinçli yapıyor. Ama o çocuğun bundan haberi yok ben buna duygularıyla oynamak diyorum. Hadi dese ki sen iyi birisin ama ben sana aşık değilim insan olarak seviyorum, çocuk bunun üzerine olsun zamanla aşkta olur derse eyvallah buna bişi diyemem. Ama resmen ikilemde kalmış konu sahibi o yüzden diğerine haksızlık diyorum yanlış mıyım
Canim.mesajlarini sonuna kadar okudum.. Olayi tam olarak sadece yazdiklarimla biliyorsunuz haklisiniz bunda.ama rski sevgilimin bana mesaj attigini surekli olarak geri donmeye calistigini soyledim ona.. Kendisi olgun bir sekilde karsiladi cevap vermememi istedi. Bende bur daha vermem dedim.. Kesinlikle kimsenin duygulariyla oynamak istemem.. Hoslanmistim ondan cokta etkilenmistim ama ask degil bu sevgi saygi guven deger var ama ask degil bu tam.olarak bunu kendisiyle de paylastim zaten.iliskimiz yeni oldugu icin bunu anlayisla karsiladi ve bekleyecegini de soyledi taaki duygularin yogunlasacagi zamana kadar...beni yanlis anlamanizi istemem
Haklilik payin var canim... Ama iste zor oluyor ister istemez kafa karistiben de 2 senelik ilk sevgilmden ayrılmştm ünideydik hep beraberdik ama bar içki hızlı gençlik araya girince ayrıldım başka birini sevdim bana ben değişmem diye direten adam arayıp ağlayıp zırlayıp sensiz yapamam bir dediğini iki etmicem dedi ama umrumda olmadı açıkçası benim de içim cız etti ama kimsenin bakıcı değilim kimsenin başını beklemek zorunda değilm dedim butun ilişkimi koparıp hiç konuşmadım sen de öyle yap ne o bulunmaz hint kumaşı ne de sen
Aynısı benim başımdan geçti ve şu an sevdiğim kişiyle değil öbürüyle evliyim ve çoooookkk mutluyum. Eşimsiz nefes alamıyorum o derece. Sevdiğinle bir sonun yok. Bu ortada. Evlenemezsin. Evlensen anlaşamaz, boşanırsın. Ben de eşimin ilk aşkıyım ve inan öyle kıymet veriyor ki, ne desem yapıyor. Hiç kalbimi kırmıyor. Üstüme titriyor. Mutluluğum katlanarak büyüyor. Aşk yetmiyor hayatım. Aşk evlenince bir müddet sonra biter ama sevgi ve saygı kalır. Arada saygı olmayan ilişkiden bir halt olmaz. Sakın eskisine geri dönme. Dönünce eski halinde devam edecek. Bu çocuğu kaçırma inan sevdiğinden daha çok mutlu olursun. Hem nikahta keramet vardır. Belki bu çocukla evlenirsin. Onu da seversin. Kimse vazgeçilmez değildir.Mrb canlar..lutfen aklimi basima getirin ve empati kurarak onerilerinizi vermenizi rica ediyorum.benim 4 yillik bir iliskim vardi cok seviyroudk ama cok.kiskancti ben univdeydim o evinde. Hep kisitliyordu haftada bir gun barisiksak 6 günde ayriydik yuzlerce kez ayrildik baristik yine..guvenmiyordu bana ve kufur bile etmeye baslamisti bana her bir şüphede. Bu sahsin sanal takintisi vardi bi onceki sevgilisini netten bulmustu ve bu sanal takintiis yuzunden hep kavga ederdik baristigimizda facesini kapatirdi ayrildigimizda yine acardi 6 ay once bu kisi yine face hesabini acmisti guya ayriyken acmis kapat o zaman birlikteyiz dedim kavga cikardi kapamiyorum dedi tartismamizda agir haakretler ettik birbirimize ve ayrildik.kac ay boyunca sadece ayda bir telefonla beni ikna etmeye calsiti ben bir cicek almak deger vermek cokmu zor kendini affettirmek icin gibisinden telefonlarini hep reddettim hic ugrasmiyordu cunku.. Neyse bir ay once Mesai arkadasim ,meslektasim olan dunyanin en iyi en temiz ,en mert insaniyla cikmaya basladik.cok ortak yonumuz var meslektasim ve daha once hic ask işlerine karismamis biri. ilk askiyim. Cok duzeyli temiz bir iliskimiz var el ustune tutuyor beni.. Asik degilim ama sevgi deger guven herseyi duyuyorum .tek.bir gizlisini bile birakmadi herseyi paylasti benimle. Gel gelelim asil konuya.eski sevgilim bir haftadir ariyor beni ona.donmemi istiyor agladi zirladi yapamiyorum sensiz falan filan bilirsiniz iste,icim ciz etti seviyorum ama onunla bir hayati geciremem anlayissiz ve asiri kiskanc biri dönemedim ona simdiki erkek arkadasima haksizlik olur diye. kafam cok kariisk ne yapacagimibilmiyorim.buna benzer tecrubeleriniz varsa benimle paylasin ne olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?