eski sevgili,yeni sevgili...:( deliriyorum galiba

Ben olsam eskiyi kesinlikle hayatimdan cikaririm.

Ama yeniyle de olmam, bir ask, bir heyecan yok, kardesce takilmanin bir alemi yok bence.

Tabikide eskiyi hayatından çıkarsın en mantıklısı.
Ama şimdikine de haksızlık değil mi resmen tercih meselesi olmuş yazık

Al yazmalımı izle. Senin durumunda olan herkese bunı tavsiye edesim geliyo. Seni mutsuz eden birini sevme. Seni el üstünde tutan biri varken mantıklı ol biraz ve o kişiyi sevmeye çalış. Hakedeni sev

aklıma yaprak dökümündeki necla geldi birden.nişanlısını öperken, eski sevgilisinde duyduğu heyecanı duyamıyordu.sonuç malum( yapma arkadaşım hayatını mahvetme, güven bir ilişkinin bel kemiği...eski sevgilin kendine de sana da güvenmiyormuş.kendine güvenmeyen insan sana hayatı zindan eder.her güne ruhsuz ve mutsuz uyanırsın.ne gerek var buna, bu kadar değersiz mi senin hayatın?

Sevmedigi biriyle olmasi da bence konu sahibesinin kendisine haksizlik. Istemiyorsa, sevmiyorsa, zorla degil ya diye dusunuyorum.

Ama o onun tercihi. Belkide hayatında illa birisi olsun istiyordur. boşluğa düşmek istemediği için aşık olmadığı biriyle birliktedir. Bunu bilinçli yapıyor. Ama o çocuğun bundan haberi yok ben buna duygularıyla oynamak diyorum. Hadi dese ki sen iyi birisin ama ben sana aşık değilim insan olarak seviyorum, çocuk bunun üzerine olsun zamanla aşkta olur derse eyvallah buna bişi diyemem. Ama resmen ikilemde kalmış konu sahibi o yüzden diğerine haksızlık diyorum yanlış mıyım

Büyük Konuşmak istemiyorum ama bana küfür eden birine aşkından ölsem geri dönmem. Bugün küfür eden,yarın seni gözünü kırpmadan döver tatlım. Mazoşist değilsen kesinlikle aramalarına bile cevap verme yenisiyle mutlu olmaya bak

Canim.mesajlarini sonuna kadar okudum.. Olayi tam olarak sadece yazdiklarimla biliyorsunuz haklisiniz bunda.ama rski sevgilimin bana mesaj attigini surekli olarak geri donmeye calistigini soyledim ona.. Kendisi olgun bir sekilde karsiladi cevap vermememi istedi. Bende bur daha vermem dedim.. Kesinlikle kimsenin duygulariyla oynamak istemem.. Hoslanmistim ondan cokta etkilenmistim ama ask degil bu sevgi saygi guven deger var ama ask degil bu tam.olarak bunu kendisiyle de paylastim zaten.iliskimiz yeni oldugu icin bunu anlayisla karsiladi ve bekleyecegini de soyledi taaki duygularin yogunlasacagi zamana kadar...beni yanlis anlamanizi istemem

sonuna kadar okudum.. Olayi tam olarak sadece yazdiklarimla biliyorsunuz haklisiniz bunda.ama rski sevgilimin bana mesaj attigini surekli olarak geri donmeye calistigini soyledim ona.. Kendisi olgun bir sekilde karsiladi cevap vermememi istedi. Bende bur daha vermem dedim.. Kesinlikle kimsenin duygulariyla oynamak istemem.. Hoslanmistim ondan cokta etkilenmistim ama ask degil bu sevgi saygi guven deger var ama ask degil bu tam.olarak bunu kendisiyle de paylastim zaten.iliskimiz yeni oldugu icin bunu anlayisla karsiladi ve bekleyecegini de soyledi taaki duygularin yogunlasacagi zamana kadar...beni yanlis anlamanizi istemem

Hmm anladım ben onun haberi yok sanıyordum o yüzden öyle bir yorum yaptım şimdi açıklığa kavuştu o zaman bişi diyemem. Mutluluklar

Eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yagardi ...boşver önüne bak

Seviyorum sizi hanimlar... Tesekkurler desteginiz icin

ben de 2 senelik ilk sevgilmden ayrılmştm ünideydik hep beraberdik ama bar içki hızlı gençlik araya girince ayrıldım başka birini sevdim bana ben değişmem diye direten adam arayıp ağlayıp zırlayıp sensiz yapamam bir dediğini iki etmicem dedi ama umrumda olmadı açıkçası benim de içim cız etti ama kimsenin bakıcı değilim kimsenin başını beklemek zorunda değilm dedim butun ilişkimi koparıp hiç konuşmadım sen de öyle yap ne o bulunmaz hint kumaşı ne de sen

Haklilik payin var canim... Ama iste zor oluyor ister istemez kafa karisti

Yeni üyeyim dikkatimi çekti yardım isteğim asla geri vites yapma canım unutma birkere affettinmi ikinci darbeye hazırım demektiryenisiyle tam gaz ileri

Aynısı benim başımdan geçti ve şu an sevdiğim kişiyle değil öbürüyle evliyim ve çoooookkk mutluyum. Eşimsiz nefes alamıyorum o derece. Sevdiğinle bir sonun yok. Bu ortada. Evlenemezsin. Evlensen anlaşamaz, boşanırsın. Ben de eşimin ilk aşkıyım ve inan öyle kıymet veriyor ki, ne desem yapıyor. Hiç kalbimi kırmıyor. Üstüme titriyor. Mutluluğum katlanarak büyüyor. Aşk yetmiyor hayatım. Aşk evlenince bir müddet sonra biter ama sevgi ve saygı kalır. Arada saygı olmayan ilişkiden bir halt olmaz. Sakın eskisine geri dönme. Dönünce eski halinde devam edecek. Bu çocuğu kaçırma inan sevdiğinden daha çok mutlu olursun. Hem nikahta keramet vardır. Belki bu çocukla evlenirsin. Onu da seversin. Kimse vazgeçilmez değildir.

Özgüven eksikliğinden sana saran adamla mutlu olman mümkün bile değil. Baksana hala "sana bağlı, beni kışkırtma" gibisinden sözler söyleyebiliyor.
Unut onu gitsin ve sana ulaşmasına da izin verme. Hissettiğin duygular yanlış gitmiş bir şeyleri düzeltme umudundan başka bir şey değil. Hatta bir nevi hırs belki de. Kendine biraz saygın varsa öyle bir adamı hala seviyor olman imkansız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…