Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben onu arıyıp rahatsız edecek biri değilim öyle olsa facede engellediği gibi numaramıda engelleyebilirdi ama haklıda olabilirsimiz bilemedim bendeNumaranızı siz arayınca açmamak için silmemiştir belki. Paylaştıklarınız da sıradan açılıyordur öyle.
Görmesinden rahatszlık duymuyorum yaptıklarına anlam veremiyorum sadeceDurum kısmını hesap>gizlilik'ten sadece kişilerim olarak ayarlarsanız göremez.
Hayır beraberlerEski sevgiliniz yeni sevgilsinden ayrılmış olabilir mi?
Anlıyorum ama düşünmek kafa yorar eskide kalmış birinin bunu niye yaptığını düşünme zaman kaybı olur sadece. BoşverGörmesinden rahatszlık duymuyorum yaptıklarına anlam veremiyorum sadece
Merak ediyor olabilir
Sıkıntıda orda unutamıyorum onuAnlıyorum ama düşünmek kafa yorar eskide kalmış birinin bunu niye yaptığını düşünme zaman kaybı olur sadece. Boşver
Onu bende düşündüm ama niye facede engelledi o zamnMerak ediyor olabilir
Heee anladım asıl konu bu o zamanSıkıntıda orda unutamıyorum onu![]()
Keşke pasta olsaydımErkek milleti işte klasik.
Hem karnım doysun hem pastam olsun.
Yani sen burda pasta oluyosun...
Belki onunda amacı hep gözünüzün önünde kalıp kendinin unutturmamaktır.silin numarasını.bakmayın ne yapıyor ediyor diye sizinde karşınıza elbet hayırlı biri çıkar.Sıkıntıda orda unutamıyorum onu![]()
Uf çaresizim resmenHeee anladım asıl konu bu o zamanAy bilemedim ki şimdi.
Dayanamadım msj attım facede engellediğin kişinin numarasını da silmeni beklerdim yazdım bana sileyim mi yazmış ne saçma yaBelki onunda amacı hep gözünüzün önünde kalıp kendinin unutturmamaktır.silin numarasını.bakmayın ne yapıyor ediyor diye sizinde karşınıza elbet hayırlı biri çıkar.
Keşke atmasaydınız biliyorum çok acı verici ama o kendi yolunu çizmiş.Onu takip ettiğinizi anlamış mesaj attığınızda hala bişeyler hissettiğinizden emin olmuş.Lütfen sizi cepte görmesine izin vermeyin.İnş Allah karşınıza öyle birini çıkartır ki hayırlısıyla iyi ki bitmiş dersiniz:)Dayanamadım msj attım facede engellediğin kişinin numarasını da silmeni beklerdim yazdım bana sileyim mi yazmış ne saçma ya