Eski sevgili

Siz niye bakmasından rahatsızsınız konu açacak kadar?
Sırayla açılıyordur, bilinçli değildir belki. Numarayı silsem de durumda görüyorum bir kaç kişiyi böyle bir şeyde olabilir.

Siz niye bakmasından rahatsızsınız konu açacak kadar?
Sırayla açılıyordur, bilinçli değildir belki. Numarayı silsem de durumda görüyorum bir kaç kişiyi böyle bir şeyde olabilir.
Numarasını sildiğiniz kişiyi watsap durumda göremezsiniz herşeye bakmıyo benim olduğum fotolara bakıyo ayrıca

Siz niye engellemiyorsunuz?

Merhaba arkadaşlar eski sevgilim yeni sevgili yapınca beni faceden engellemişti ama dengesiz numaramı silmedi 2 aydır watsapta her paylaştığıma bakıyo bu ne perhiz arkadaşlar
faceten yeni sevgılısi sildirmiştir numaranıda bska bir işimle kaydetmiştir yeni sevgilisi farkedememiştir 6
Merhaba arkadaşlar eski sevgilim yeni sevgili yapınca beni faceden engellemişti ama dengesiz numaramı silmedi 2 aydır watsapta her paylaştığıma bakıyo bu ne perhiz arkadaşlar
faceten yeni sevgilisi sıldirmiştir.telefona da başka bir işimle kaydetmiştir seni 😁hem onun gönlünü yapıyordur hem sana bskıyordur çakal 😉

Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama sevgili olacak yaşa geldğinize göre erkekleri çözmüş olmanız gerekiyordu
Hayır bu aklı sende demek değil!sadece merak!!
Ayrılalı 3 oldu..5 senemi feda ettiğim eski sevgilim olur kendisi.
Herif 3 yıldır başka ilişkisi var, ama 3 yıldır beni düzenli olarak stalklıyor.bayağı açık açık çekinmeden bulduğu her sosyal mecradan bakıyor.
Dün sevgilisine “aşkı hakeden tek kadınsın diye başlayan ve bilimum romantik sözlerle devam eden kartın olduğu çiçek,çikolata vs.” göndermiş.akşamına yine profilimde gezmekteydi..gerçi benim yaptığım bir paylaşıma misilleme oldugunu düşünüyorum,böyle biri değildir çünkü pek..
Velhasılıkrlam erkeklerin genel fahişe ruhlarının bir takımı yansımaları bunlar..takılma, yoluna bak..

Back
X