Niye engelliyim kiSizin durumlarınızı görebildiğine göre siz de onu henüz engellememişsiniz anlaşılan. Bu ne perhiz....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye engelliyim kiSizin durumlarınızı görebildiğine göre siz de onu henüz engellememişsiniz anlaşılan. Bu ne perhiz....
Numarasını sildiğiniz kişiyi watsap durumda göremezsiniz herşeye bakmıyo benim olduğum fotolara bakıyo ayrıcaSiz niye bakmasından rahatsızsınız konu açacak kadar?
Sırayla açılıyordur, bilinçli değildir belki. Numarayı silsem de durumda görüyorum bir kaç kişiyi böyle bir şeyde olabilir.
Olsun bir yani senden ışık bekliyorAma beni faceden engelledi ve sevgilisi var
Bi insan kendine bunu neden yapar.. ben buna ne demeliyimOlsun bir yani senden ışık bekliyor
Face sifresini yeni sevglisine vermstr.Merhaba arkadaşlar eski sevgilim yeni sevgili yapınca beni faceden engellemişti ama dengesiz numaramı silmedi 2 aydır watsapta her paylaştığıma bakıyo bu ne perhiz arkadaşlar
Evet öyle görünüyorFace sifresini yeni sevglisine vermstr.
Merhaba arkadaşlar eski sevgilim yeni sevgili yapınca beni faceden engellemişti ama dengesiz numaramı silmedi 2 aydır watsapta her paylaştığıma bakıyo bu ne perhiz arkadaşlar
faceten yeni sevgılısi sildirmiştir numaranıda bska bir işimle kaydetmiştir yeni sevgilisi farkedememiştir 6Merhaba arkadaşlar eski sevgilim yeni sevgili yapınca beni faceden engellemişti ama dengesiz numaramı silmedi 2 aydır watsapta her paylaştığıma bakıyo bu ne perhiz arkadaşlar
faceten yeni sevgilisi sıldirmiştir.telefona da başka bir işimle kaydetmiştir seniMerhaba arkadaşlar eski sevgilim yeni sevgili yapınca beni faceden engellemişti ama dengesiz numaramı silmedi 2 aydır watsapta her paylaştığıma bakıyo bu ne perhiz arkadaşlar