Burç ne alaka ? , gurur niye yapasın ki sonuçta sen varken başkası varmış ve bitirmişsiniz şu an istek atsan eline ne geçecek yani affedicek misin yeni bir ilişkiye başlayacak mısın ki onunlakızlaaaarrr çok kısa bişi sorup kaçıcam
ya benim 2,5 yıllık ilişkim vardı toksikti geçen sene birden ayrıldı sonra bir hafta sonra başkası olduğunu öğrendim ayrıldıktan sonra sonraaaaalarda bana istek atttı kabul etmedim bida attı kabul ettim 6ay falan kaldı evimin önünde bekledi ama yine de yazmadı bende başka birinden hoşlanmıştım onla buluştum falan baya sonrasında sevgili olduk o çocukla Sonra baktım hala kapıda beklemeye devam ediyor benim ex ben bunu karşılıklı takipten çıkardım(3ay oldu).Şimdide öğrendim ki polisti tayini çıkmış artvin’e gitmiş merak ettim baya şimdi gurur benim neyime diyerekten istek atsam olur mu hep erkolar mı atacak kafa karıştıracakben terazi o balık burcu
Böyle bir istek atmaktaki amacınızı anlamadım ben. Yeniden sevgili olmak mı? Eğer öyleyse adam başka şehre taşınacakmış. Aynı şehirde bile aldatan adam başka şehirde neler yapar.kızlaaaarrr çok kısa bişi sorup kaçıcam
ya benim 2,5 yıllık ilişkim vardı toksikti geçen sene birden ayrıldı sonra bir hafta sonra başkası olduğunu öğrendim ayrıldıktan sonra sonraaaaalarda bana istek atttı kabul etmedim bida attı kabul ettim 6ay falan kaldı evimin önünde bekledi ama yine de yazmadı bende başka birinden hoşlanmıştım onla buluştum falan baya sonrasında sevgili olduk o çocukla Sonra baktım hala kapıda beklemeye devam ediyor benim ex ben bunu karşılıklı takipten çıkardım(3ay oldu).Şimdide öğrendim ki polisti tayini çıkmış artvin’e gitmiş merak ettim baya şimdi gurur benim neyime diyerekten istek atsam olur mu hep erkolar mı atacak kafa karıştıracakben terazi o balık burcu
İşiniz mi yok,bu neyin boşluğu böyle?Allah akıl fikir versin.kızlaaaarrr çok kısa bişi sorup kaçıcam
hayır şuan sevgilim yok ve yeniden sevgili olmak istemiyorum sadece göreyim instada kalsın istedim galibaBurç ne alaka ? , gurur niye yapasın ki sonuçta sen varken başkası varmış ve bitirmişsiniz şu an istek atsan eline ne geçecek yani affedicek misin yeni bir ilişkiye başlayacak mısın ki onunla
sevgilim yok hayırrrr bitti oNe gerek var? Üstelik sevgilin varken. Ne rezil ilişkiler yaşıyorsunuz ya.
Yine de gereksiz bir şey.sevgilim yok hayırrrr bitti o
Ne gerek var? Üstelik sevgilin varken. Ne rezil ilişkiler yaşıyorsunuz ya.
şuan sevgilim yok ve istemiyorum da onla olmak sadece hala seviyor muyum instagramda kalsın mı istiyorum bilmiyorumBöyle bir istek atmaktaki amacınızı anlamadım ben. Yeniden sevgili olmak mı? Eğer öyleyse adam başka şehre taşınacakmış. Aynı şehirde bile aldatan adam başka şehirde neler yapar. Ayrıca sizin zaten sevgiliniz yok mu?
Gerçekten kaçan kovalanıyor. Adam peşinizde koşmayı bırakınca değere binmiş
SEVgilim yok o ayrıntıyı yazmamışım ekledimNe demek gurur benim neyime?
Gurur herkese gerekli
Sevgilin var, eski sevgiline istek atacaksın
Bi silkelen istersen
Kalsa ne olcak adam bir kere sen varken başkasıyla olmuş onu milletle görünce mutlu mu olacaksın, gereksiz birini arkadaş listende tutmaktansa yeni insanlar tanıman ve şans vermen daha mantıklıhayır şuan sevgilim yok ve yeniden sevgili olmak istemiyorum sadece göreyim instada kalsın istedim galiba
düzgün oku kardeşim eski sevgilim olan 6yıldıe polis ne alakaCocuk polis olmus diye gelen bir uniforma sevdasi olarak yorumladim...
Aldatilmayi onemsemiyorsaniz tabii ki istek atin canim nolcak o kadar kapi kulu suvarisi olmus beyefendi
Duzgun yaz kardesim nokta virgul diye bi sey var bu uslup ne alakadüzgün oku kardeşim eski sevgilim olan 6yıldıe polis ne alaka
Sen ne işle meşgulsündüzgün oku kardeşim eski sevgilim olan 6yıldıe polis ne alaka
haklısın ama yeri ayrıydı kendimi üzgün hissettim listemde kalsın istedim çıkarmamam gerekti belkide ama kafam çok karışık ama ondan bi cacık olmayacağının farkındayımİnstagramda sizi görünce ne olacak tam olarak? Derdiniz ne? Gitmiş işte tayini çıkmış ne istiyorsunuz sürekli kapıda beklemeye devam mı etsin, kapıdan gidince instada mı beklesin. Bu kadar özgüvensizlik de fazla. Egonuzu tatmin edecek tek adam varmış o da gitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?