eski sevgili

Ayrica burada sacmasapan ask hayatinizin sacma sapan pasajlarindan birini, Turkceyi katlederek anlatip istediklerinizin aksi yonunde yorumlar alinca kirmizi gormus boga gibi saldirganlasacaksaniz hic yazmayin. Yikamaci yaglamaciniz degiliz ya hani, kendi fikrimizi yaziyoruz.
Ama yok gercekten bu sondu ergen konularina daha da yorum yazmam hıh

haklısın ama yeri ayrıydı kendimi üzgün hissettim listemde kalsın istedim çıkarmamam gerekti belkide ama kafam çok karışık ama ondan bi cacık olmayacağının farkındayım
Yavrum senden de bi cacık olmayacak ki yani anlatamıyorum galiba

Kapında baykuş gibi beklemesini istiyorsan adam gidici daha başka kapılar var baykuş olacağı
Çok lacka ilişki olmaz ikinizden evren de istemiyii.

Hem toksik diyorsun hem ekleyeyim diyorsun ne mana yani neden ekleyesin ki? Belki hayatında biri var.

Ayrıca bir yorumda ''seviyor muyum bilmiyorum'' yazmışsınız sevgi böyle basit şeyler değil sevgi olsa senin hayatında başka bir seçenek olmazdı. İnstagramında kalması falan da tamamen saçmalık ve ergence bir tavır geliyor bana ha amaç kendini göstermekse ekle ne diyelim

Gençlerde şöyle bişey var;
Sadece gerçekten aşık olduğunuz, gerçekten yürekten ve derinden sevdiğiniz adamlarla sevgili olsanız, bunların hiçbirini yaşamazsınız. "Ayyyy kafam çok karışıııkk"lara hiç girmezsiniz çünkü kalbiniz/aklınız net olur.
Ama siz azıcık ilgi gösteren adamla hemen "hadi sevgili olalım, hop olduk" yapıyorsunuz..
Sonra da eskiler exler birbirine karışıyor.
Seçici olun biraz.

Sevgili olmak istemiyorsan neden istek atıyorsun hala seni isteyip istemediğini mu merak ediyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…