Ablamız iyi bir ablamız ya. Kaç yıllık iş arkadaşımız. O iyi niyetle bizi bir araya getirdi. O durumla ilgili bir kötü niyet yok yani.O ablaya mı kalmış sizi barıştırmak, ben onu anlamadım. Sen konuşmak istesen konuşurdun herhalde. Selamdan öteye geçmeseydin keşke...
Sanırım öyle. Ama iş değiştirmemim mümkünü yok.6 sene ilişkiden sonra ya karı koca olunur ya da düşman.
Bende arası yoktur bunun.
Yok kötü niyeti eminim ki yoktur ama seni yüzüstü birakan biriyle yani sohbet makara falan bilmiyorum ben şahsen istemezdim. Bak sende simdi düşüncelere girmişsinAblamız iyi bir ablamız ya. Kaç yıllık iş arkadaşımız. O iyi niyetle bizi bir araya getirdi. O durumla ilgili bir kötü niyet yok yani.
Barıştıktan sonra birşeyden emin oldum. Gerçekten ona karşı içimde ne sevgi ne de nefret kalmış. Ondan çok rahat davranıyordum ona. Bir şey sormam gerektiğinde gidip pat diye soruyordum. Ama o bir soğuk bir samimi davranıyor. Dengesiz yani.Arkadas kalalim demek sen yedekte bekle kimseyi bulamazsam donucem ben sana demektir. :)))
Eğer iş dolayısıyla mecburen konşmanız gerekiyorsa konuşun, birimleriniz ya da yaptığınız işler alakasız ise yüzüne bakmayın.Sanırım öyle. Ama iş değiştirmemim mümkünü yok.
Sohbet makara yapmamız mümkün değil zaten. Biz aynı işyerinde çalışıyoruz. Yeri geliyor aynı kağıt üzerine çizim yapmamız gerekiyor. Barışma olayının amacı da buydu. Yeniden makara değil ama iş icabı konuşabilmek.Yok kötü niyeti eminim ki yoktur ama seni yüzüstü birakan biriyle yani sohbet makara falan bilmiyorum ben şahsen istemezdim. Bak sende simdi düşüncelere girmişsin
Ben öyle yapıyorum ama bir gün çok samimi davranıyor. Ertesi gün günaydım diyorum yüzüme bile bakmıyor. Böyle de bir tuhaf.Eğer iş dolayısıyla mecburen konşmanız gerekiyorsa konuşun, birimleriniz ya da yaptığınız işler alakasız ise yüzüne bakmayın.
Oldu yüzsüze bak, evlenirse davetiye de verir altın taktırır.
Barıştıktan sonra birşeyden emin oldum. Gerçekten ona karşı içimde ne sevgi ne de nefret kalmış. Ondan çok rahat davranıyordum ona. Bir şey sormam gerektiğinde gidip pat diye soruyordum. Ama o bir soğuk bir samimi davranıyor. Dengesiz yani.
İlk adımı asla atmayın, iş dışında selam falan vermeyin bence.Ben öyle yapıyorum ama bir gün çok samimi davranıyor. Ertesi gün günaydım diyorum yüzüme bile bakmıyor. Böyle de bir tuhaf.
Ben ayrıldığımızda arkadaş olarak kalmayı kabul etmeyince çok kinlenmiş ama. Şu an da zaten gel gitler yaşıyor. Bir iyi bir kötü davranıyor. Tuhaf yani anlamadım.Arkadas kalalim demek sen yedekte bekle kimseyi bulamazsam donucem ben sana demektir. :)))
Siz nasıl bunu başardınız?Valla benim enn yakın arkadaşım 4 yıl önce ayrıldığım sevgilim. Hatta nişanlanma kararı almadan önce bile arayip akıl danisti
İleride denk gelirsek çoluk çocuk, görüşmek isterim :))
O beni terketmişti. Bayağı depresyona girmiştim. 13 kilo verdim. Arkadaş kalalım dediğinde de kabul etmedim. Neden ayrıldığımız biraz derin bir konu boşverin. Ama şunu söyleyebilirim. İkimizinde karşılıklı hataları var. Onun da benim de. Fakat ortada 6 yıllık ilişki var. Bence çabalayabilirdik. O ayrılmayı seçti.Eski sevgili belkide yeniden baslamak istiyor. Neden ayrilmistiniz zamaninda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?