Eski sevgiliden arkadaş olur mu?

Altı senelik bir ilişkiden sonra arkadaşca nasıl kalınır gerçekten aklım almıyor. Yüzyüze bakarken geçmiş hiç mi canlanmıyor?
Eskiden bayağı zorlanırdım. Her gördüğümde dayanamaz gider ağlardım. Ama üzerinden bayağı geçti. Yavaş yavaş insan alışıyor veya içi soğuyor bilmiyorum. Şu an herşey bana çok normal geliyor.

Açıkçası önemli olan sizin aklınızdan ne geçtiği. Eğer gerçekten bitirmiş olsaydınız onun aklındaki umurunuzda olmazdı bence. Sizin için önemi var mı davranışlarının?
Önemi şöyle var. Ona göre davranıcam ondan önemi var. Selam verip karşılık alamayınca insan bozuluyor yani.

Eğer iki tarafta cidden olgunsa ve kaliteli bir arkadaşlık yürütebiliyorsanız evet eski sevgiliyle arkadaş olunur. Hani bir söz var ben senin annen, baban, arkadaşın, sevgilin.. biri bitse biri kalır diye. Sevgili olarak kalamadım maalesef eski sevgilimle ama arkadaş olarak kaldım evet. Çünkü sevgili olarak yürütemesek bile insan olarak çok değer verdiğim birisiydi ki bende ondan aynı değeri görüyordum. Şu an iletişimi kestik tabi ayrı konu :) Ayrıldıktan sonra hiç muhabbet kurmadığım insanlar oldu allah korusun yolda bile karşılaşmak istemem.

Benim de evlenene kadar en yakın dostum eski sevgilimdi hattâ bana mesleğimi nasıl yapmam gerekir ve hep o ışık tuttu yapamadığım şeyi saatlerce anlatırdı kendisi başka ilde öğretmendi her tenefüs beni arardı yeni iş yerimde yalnız hissetmeyim diye

Olmaz net.

Senin kafan Karışık.

Sevmek sevilmek istiyorsun doğal olarak. Ama eski Sevgiliyle arkadas kalamazsın.

Eski sevgili konusunu net hala getirirsen daha doğru bakacaksın yaşadığın olaylara diye düşünüyorum.

Eger onun davranislarini hala sorguluyorsan ona karsi hala bir seyler var icinde demektir.
Onun gelgit tavirlari da seni olcmek icin. Once baristiginiza sevinmis. Sonra senin ona karsi bir seylerinin olup olmadigini ogrrnmek ocin kendini geri cekmis. Senin tavirlarin da oyle mi olacak diye gozlemlemis. Bakti ki sen cizgini bozmuyorsun o tekrar ilgi alanina girmis. Yani yanasmaya, konusmaya calismis.

6 ay değil 6 seneden bahsediyorsun exten next olmazz sal bacım konuşma bidaha

Dogru durust ayrilindiysa neden olmasin. Sevgi bittiyse, hergun bin kere yuzune de baksan artik bisey ifade etmiyor. "Herkes" gibi birisi oluyor o da yani ben oyle hissediyorum ama arkadaslik olayi gereksiz ve ileriki iliskiler icin hos bir durum degil "bana gore" Esimin eski sevgilisiyle arkadas olmasini istemezdim ne hissederse hissetsin.

"Arkadaş kalalım" şey işte gördükçe selamın aleyküm,- aleyküm selam. Bu olabilir ancak. Yoksa oturalım dertleşelim, pijama partisi yapalım değil herhalde.

Ben eski sevgilimle hala yakın arkadaşım. Üstelik eşimde arkadaş oldu kendisiyle. Tabi biz de şöyle bir durum oldu ki kafa yapımız uyuşmadığı için yol yakınken ayrılalım diyerek bitirdik. Asla da geri dönmek isteme gibi bir durum olmadı karşılıklı.

Bu yorumu şimdi farkettim. Beni ölçmek derken neyi ölçüyor.

Hala ilgin olup olmadigini olcuyor bence. Cunku ne tam geliyor ne de selami sabahi kesiyor.
Bunu neden ölçsün ki. Bitmiş herşey. Ayrıca tekrar yumuşamasının nedeni ilgimin olmadığını mı anlamış olması?

Eski erkek arkadaşımlarından birisi ile şu an normal arkadaş olarak görüşüyoruz. Çocuğunun doğum heyecanını bile birlikte yaşadık. Olmaz değil yani olabilir bişey.

Bunu neden ölçsün ki. Bitmiş herşey. Ayrıca tekrar yumuşamasının nedeni ilgimin olmadığını mı anlamış olması?
Cepte tutma olayi yuzunden ya da ilginin olmasi onun egosunu oksayabilir. O yumusayinca senin yumusayip yumusamadigini olcuyor.

Önemi şöyle var. Ona göre davranıcam ondan önemi var. Selam verip karşılık alamayınca insan bozuluyor yani.
Hic selam vermeyin. Onun tavirlarona gore davraniyorsunuz farkinda misiniz? Hala o yonetiyor bazi seyleri. Demek ki sizde de bitmemis bazi seyler.
Karsinizdski dr hic olgun bir tavir sergilemiyor. Boyle birine deger mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…