Eskiden bayağı zorlanırdım. Her gördüğümde dayanamaz gider ağlardım. Ama üzerinden bayağı geçti. Yavaş yavaş insan alışıyor veya içi soğuyor bilmiyorum. Şu an herşey bana çok normal geliyor.Altı senelik bir ilişkiden sonra arkadaşca nasıl kalınır gerçekten aklım almıyor. Yüzyüze bakarken geçmiş hiç mi canlanmıyor?
Önemi şöyle var. Ona göre davranıcam ondan önemi var. Selam verip karşılık alamayınca insan bozuluyor yani.Açıkçası önemli olan sizin aklınızdan ne geçtiği. Eğer gerçekten bitirmiş olsaydınız onun aklındaki umurunuzda olmazdı bence. Sizin için önemi var mı davranışlarının?
6 ay değil 6 seneden bahsediyorsun exten next olmazz sal bacım konuşma bidahaHerkese merahabalar. Benim yaklaşık 6 yıllık bir ilişkim vardı. Gerçekten çok seviyordum, biz evlenicektik. Fakat bazı şeyler oldu diyelim. İlişkimizi bitirmek zorunda kaldık. Ayrılık kararını o verdi, fakat aynı yerde çalışıyorduk. Arkadaşça görüşelim dedi. Ben bunu kabul edemezdim. Bir daha seninle tek kelime dahi konuşamam, elimde olsa yüzünü bile görmek istemezdim dedim. Ve tüm iletişimimi kestim. Bu olayın üzerinden yaklaşık 1 buçuk yıl geçti. Yani 1 buçuk yıldır aynı çatı altında çalışıyoruz fakat konuşmuyoruz. Çok zorunda gitmiş beyfendinin bir daha konuşmayalım demem. Çok kinlenmiş bana. Ama bana yaptıkları, 6 yıldan sonra beni pat diye ortada bırakması ve hiçbirşey olmamış gibi arkadaş kalalım demesi. O an bunu kabul edebilecek ruh halinde değildim. Fakat üzerinde geçen bu 1 buçuk yıl boyunca sanırım ona olan sevgim tamamen bitmiş, dolayısıyla kinim nefretim de kalmadı. Aynı yerde çalışan bir ablamız yaklaşık 3 ay önce bizi bir araya getirdi. Yüzyüze bakıyorsunuz, yeri geliyor aynı odada yan yana çalışıyorsunuz, artık sizi barıştırayım dedi. Ben de artık ona olan kinim geçtiği için tamam dedim. O da olur dedi. Sadece yüzyüze bakıyoruz, en azından iş ile ilgili konuşabilir diye cevap verdim. Karşı taraf çok mutlu oldu, teşekkür etti. İçim rahatladı filan dedi. İş icabı da olsa konuşmaya başladık. Fakat bu 3 aydır dengesiz davranıyor. İlk günlerde çok sıcak samimi davranıyordu. Sonra birden soğuk davranmaya başladı. Bazen selamımı bile almıyordu. Benim kafam rahatlamış ama. Soğuk davrandığı an kendi bilir diyip sallamıyordum. Şu aralar yine iyi davranma sırası herhalde, sanki 40 yıllık ahbapmışız gibi yanıma gelip gülüp muhabbet etmeye çalışıyor benimle. Tam dengesiz. Sanırım eksi sevgiliden arkadaş olmuyormuş. Biz gerçi arkadaş da değil sadece yüzyüze bakıyoruz diye konuşmaya karar vermiştik ama. Ne dersiniz arkadaşlar? Onun bu dengesiz halleri nedendir sizce?
Bu yorumu şimdi farkettim. Beni ölçmek derken neyi ölçüyor.Eger onun davranislarini hala sorguluyorsan ona karsi hala bir seyler var icinde demektir.
Onun gelgit tavirlari da seni olcmek icin. Once baristiginiza sevinmis. Sonra senin ona karsi bir seylerinin olup olmadigini ogrrnmek ocin kendini geri cekmis. Senin tavirlarin da oyle mi olacak diye gozlemlemis. Bakti ki sen cizgini bozmuyorsun o tekrar ilgi alanina girmis. Yani yanasmaya, konusmaya calismis.
Hala ilgin olup olmadigini olcuyor bence. Cunku ne tam geliyor ne de selami sabahi kesiyor.Bu yorumu şimdi farkettim. Beni ölçmek derken neyi ölçüyor.
Bunu neden ölçsün ki. Bitmiş herşey. Ayrıca tekrar yumuşamasının nedeni ilgimin olmadığını mı anlamış olması?Hala ilgin olup olmadigini olcuyor bence. Cunku ne tam geliyor ne de selami sabahi kesiyor.
Eski erkek arkadaşımlarından birisi ile şu an normal arkadaş olarak görüşüyoruz. Çocuğunun doğum heyecanını bile birlikte yaşadık. Olmaz değil yani olabilir bişey.Herkese merahabalar. Benim yaklaşık 6 yıllık bir ilişkim vardı. Gerçekten çok seviyordum, biz evlenicektik. Fakat bazı şeyler oldu diyelim. İlişkimizi bitirmek zorunda kaldık. Ayrılık kararını o verdi, fakat aynı yerde çalışıyorduk. Arkadaşça görüşelim dedi. Ben bunu kabul edemezdim. Bir daha seninle tek kelime dahi konuşamam, elimde olsa yüzünü bile görmek istemezdim dedim. Ve tüm iletişimimi kestim. Bu olayın üzerinden yaklaşık 1 buçuk yıl geçti. Yani 1 buçuk yıldır aynı çatı altında çalışıyoruz fakat konuşmuyoruz. Çok zorunda gitmiş beyfendinin bir daha konuşmayalım demem. Çok kinlenmiş bana. Ama bana yaptıkları, 6 yıldan sonra beni pat diye ortada bırakması ve hiçbirşey olmamış gibi arkadaş kalalım demesi. O an bunu kabul edebilecek ruh halinde değildim. Fakat üzerinde geçen bu 1 buçuk yıl boyunca sanırım ona olan sevgim tamamen bitmiş, dolayısıyla kinim nefretim de kalmadı. Aynı yerde çalışan bir ablamız yaklaşık 3 ay önce bizi bir araya getirdi. Yüzyüze bakıyorsunuz, yeri geliyor aynı odada yan yana çalışıyorsunuz, artık sizi barıştırayım dedi. Ben de artık ona olan kinim geçtiği için tamam dedim. O da olur dedi. Sadece yüzyüze bakıyoruz, en azından iş ile ilgili konuşabilir diye cevap verdim. Karşı taraf çok mutlu oldu, teşekkür etti. İçim rahatladı filan dedi. İş icabı da olsa konuşmaya başladık. Fakat bu 3 aydır dengesiz davranıyor. İlk günlerde çok sıcak samimi davranıyordu. Sonra birden soğuk davranmaya başladı. Bazen selamımı bile almıyordu. Benim kafam rahatlamış ama. Soğuk davrandığı an kendi bilir diyip sallamıyordum. Şu aralar yine iyi davranma sırası herhalde, sanki 40 yıllık ahbapmışız gibi yanıma gelip gülüp muhabbet etmeye çalışıyor benimle. Tam dengesiz. Sanırım eksi sevgiliden arkadaş olmuyormuş. Biz gerçi arkadaş da değil sadece yüzyüze bakıyoruz diye konuşmaya karar vermiştik ama. Ne dersiniz arkadaşlar? Onun bu dengesiz halleri nedendir sizce?
Cepte tutma olayi yuzunden ya da ilginin olmasi onun egosunu oksayabilir. O yumusayinca senin yumusayip yumusamadigini olcuyor.Bunu neden ölçsün ki. Bitmiş herşey. Ayrıca tekrar yumuşamasının nedeni ilgimin olmadığını mı anlamış olması?
Hic selam vermeyin. Onun tavirlarona gore davraniyorsunuz farkinda misiniz? Hala o yonetiyor bazi seyleri. Demek ki sizde de bitmemis bazi seyler.Önemi şöyle var. Ona göre davranıcam ondan önemi var. Selam verip karşılık alamayınca insan bozuluyor yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?