Eski sevgiliden arkadaş olur mu?

Bence iş arkadaşlığı dışında arkadaşlık yapmayın. Baş başa gidip takılmayın yani.
6 sene çok uzun bi süre 3-4 ay takılırsın ayrılırsın anlarım da 6 sene gerçekten uzun.

Çok samimi olmaya çalıştığı bir ara çekin kenara "ben seninle geçmişin hatırı için düşman kalmak istemedim ama duracağın yeri bilmeni rica ediyorum" diyin ve iş dışında sadece selamına karşılık verin yeter. Zamanla koyduğunuz mesafeyi anlayacak ve ona göre davranacaktır.

Ha eski sevgili ile arkadaş olunur mu derseniz, bu ayrılma biçimine bağlı birazda. Eğer iyi biri ise , gerçekten tam anlamıyla hisleriniz bitmiş, yeterli zaman olmuş ve her şey çok geçmişte kalmışsa belki olunabilir. 6 yıllık sevgililik uzun bir süre ama. Bu durumun gerçekten geçmişte kalması için çok zaman geçmesi gerekir bence.

Çok öyle rahatsız edici bir samimiyet kurmaya çalışmıyor. Sadece küs müyüz barış mıyız anlamıyorum. Bazen selam veriyor çok iyi davranıyor. Bazen selamıma bile karşılık vermiyor.

6 yıl ilişki yaşadığın evlilik eşiğinden döndüğün sevgili ile arkadaş olamazsın.
Olmamalısındır.

Ben olamazdım.
8 yıllık ilişki,sözün eşiğinden dönmek.
Onunla birkaç kez yüzyüze geldim içim yandı,ne mümkün arkadaşlık.

Ama bundan 17 sene evvel bir müddet sevgilicilik yaşadığım kişi ile arkadaşım, onunla gayet normal konuşabiliyorum.ciddi bir ilişki olmadığından olmalı.

Sizin durum epey saçma olmuş.
Merhabadan ileri gitmeyin,gitmesine izin vermeyin.

Çok öyle rahatsız edici bir samimiyet kurmaya çalışmıyor. Sadece küs müyüz barış mıyız anlamıyorum. Bazen selam veriyor çok iyi davranıyor. Bazen selamıma bile karşılık vermiyor.
Bu yüzden duracağı yeri hatırlatmanız gerekiyor demiştim zaten. Canının istediği gibi davranmaması gerektiğini hatırlatın. Başka da yapacak bir şey yok.

Amaan bence ne istedigini bilmiyo, belki de mahcup size karsi onun icin bazen yüzünüze de bakamiyo da olabilir, ama 6 seneden sonra ayrilmak ta zor be, bence siz yinede iş arkadaşi gibi profesyonelce iş yerinde davranin, yoksa baska sekilde ilgi göstermeyin :)

Aslında mahcubiyetten dolayı değil birşeye kinleniyor böyle. Kötü kötü bakıyor aklından ne geçiyorsa artık. Sonra siniri geçiyor sanki aramız yumuşasın diye adım atıyor. Bilmiyorum artık.

Ayıdan post eski sevgiliden dost olmaz. Hele 6 yıl ilişki yaşanmış ve evlilik düşünürken ayrılık olmuşsa. Kendi selam verirse verin yoksa umursamayin.

arkadasa katılıyorum

Aslında mahcubiyetten dolayı değil birşeye kinleniyor böyle. Kötü kötü bakıyor aklından ne geçiyorsa artık. Sonra siniri geçiyor sanki aramız yumuşasın diye adım atıyor. Bilmiyorum artık.
Deli mi hem kendi ayrilmayi istiyo hem de cocukca hareketler, yani dedigim gibi iş yeri sonucta konuş ama, ama başka yaptigi seyleri de kaale alma yani, ne yaparsa yapsin icinden, sen de yeni birini bulursun yjvani kurarsin, o icten ice ne düsünürse düsünsün..

O ablamızı çok sıkıştırdım. O mu senden rica etti aramızı düzelt diye yoksa sen mi akıl ettin diye. Yeminler etti o bana hiçbirşey söylemedi diye. Ben inanıyorum öyle birşey olsa söylerdi. İlk barıştığımızda da çok keyiflenmişti. Bayağı mutluydu sonra sanki birşeye bozuldu kinlendi. Bir kaç ay sonra da sanki siniri geçti yine geldi konuşmaya başladı. Niye böyle gel gitler yaşıyor anlamıyorum. Bir insan ya küs kalır ya da normal konuşur yani.

İki taraf da hiçbir şey hissetmiyorsa, evet olur.
Ben hissetmiyorum artık. Barıştıktan sonra diğerlerine nasılsam ona da öyle oldum. Rahatça gördüğümde selam veriyordum. Proje ile ilgili birşey olsa gidip soruyordum. O da ilk başlarda keyfiliydi. Sonraları birşey oldu. Soğuk davranmaya başladı. Bir gün selamıma bile karşılık vermedi. Ben de kendi bilir dedim sallamadım. Uğraşmadım yani gidip yanına sormadım bile. Bir müddet sonra siniri geçti herhalde. Bir müddet dediğim bir kaç ay. Sanki o bir kaç ay hiç konuşmadığımızı unutmuş gibi bişi olmamış gibi geldi konuşmaya espriler yapmaya başladı. Aklından neler geçiyor anlamıyorum ki.

Aslında şöyle. Bence dediklerinizin tam tersi. Ben ona karşı stabil davranıyorum. Barıştıktan sonra hep aynıydım. Bir beklentim olsaydı muhabbetimi arttırmaya çalışırdım. Hususi yanına gitmedim, hiç mesaj atmadım. Ne bileyim ben hususi bir emek sarfetmedim. Sadece gördüğümde güleryüzlü davrandım selam verdim. Veya konuşmamız gereken birşey olunca normal konuşmamı yaptım. O dengesiz davrandı. İlk başlarda çok mutluydu. Sonra bence birşeye bozuldu birden sert ve soğuk davrandı. Sonra yine fikir değiştirdi geldi yanıma. Bence gel gitler yaşıyor ama neden bilmiyorum.

Altı senelik bir ilişkiden sonra arkadaşca nasıl kalınır gerçekten aklım almıyor. Yüzyüze bakarken geçmiş hiç mi canlanmıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…