Çok öyle rahatsız edici bir samimiyet kurmaya çalışmıyor. Sadece küs müyüz barış mıyız anlamıyorum. Bazen selam veriyor çok iyi davranıyor. Bazen selamıma bile karşılık vermiyor.Çok samimi olmaya çalıştığı bir ara çekin kenara "ben seninle geçmişin hatırı için düşman kalmak istemedim ama duracağın yeri bilmeni rica ediyorum" diyin ve iş dışında sadece selamına karşılık verin yeter. Zamanla koyduğunuz mesafeyi anlayacak ve ona göre davranacaktır.
Ha eski sevgili ile arkadaş olunur mu derseniz, bu ayrılma biçimine bağlı birazda. Eğer iyi biri ise , gerçekten tam anlamıyla hisleriniz bitmiş, yeterli zaman olmuş ve her şey çok geçmişte kalmışsa belki olunabilir. 6 yıllık sevgililik uzun bir süre ama. Bu durumun gerçekten geçmişte kalması için çok zaman geçmesi gerekir bence.
Bu yüzden duracağı yeri hatırlatmanız gerekiyor demiştim zaten. Canının istediği gibi davranmaması gerektiğini hatırlatın. Başka da yapacak bir şey yok.Çok öyle rahatsız edici bir samimiyet kurmaya çalışmıyor. Sadece küs müyüz barış mıyız anlamıyorum. Bazen selam veriyor çok iyi davranıyor. Bazen selamıma bile karşılık vermiyor.
Amaan bence ne istedigini bilmiyo, belki de mahcup size karsi onun icin bazen yüzünüze de bakamiyo da olabilir, ama 6 seneden sonra ayrilmak ta zor be, bence siz yinede iş arkadaşi gibi profesyonelce iş yerinde davranin, yoksa baska sekilde ilgi göstermeyin :)Herkese merahabalar. Benim yaklaşık 6 yıllık bir ilişkim vardı. Gerçekten çok seviyordum, biz evlenicektik. Fakat bazı şeyler oldu diyelim. İlişkimizi bitirmek zorunda kaldık. Ayrılık kararını o verdi, fakat aynı yerde çalışıyorduk. Arkadaşça görüşelim dedi. Ben bunu kabul edemezdim. Bir daha seninle tek kelime dahi konuşamam, elimde olsa yüzünü bile görmek istemezdim dedim. Ve tüm iletişimimi kestim. Bu olayın üzerinden yaklaşık 1 buçuk yıl geçti. Yani 1 buçuk yıldır aynı çatı altında çalışıyoruz fakat konuşmuyoruz. Çok zorunda gitmiş beyfendinin bir daha konuşmayalım demem. Çok kinlenmiş bana. Ama bana yaptıkları, 6 yıldan sonra beni pat diye ortada bırakması ve hiçbirşey olmamış gibi arkadaş kalalım demesi. O an bunu kabul edebilecek ruh halinde değildim. Fakat üzerinde geçen bu 1 buçuk yıl boyunca sanırım ona olan sevgim tamamen bitmiş, dolayısıyla kinim nefretim de kalmadı. Aynı yerde çalışan bir ablamız yaklaşık 3 ay önce bizi bir araya getirdi. Yüzyüze bakıyorsunuz, yeri geliyor aynı odada yan yana çalışıyorsunuz, artık sizi barıştırayım dedi. Ben de artık ona olan kinim geçtiği için tamam dedim. O da olur dedi. Sadece yüzyüze bakıyoruz, en azından iş ile ilgili konuşabilir diye cevap verdim. Karşı taraf çok mutlu oldu, teşekkür etti. İçim rahatladı filan dedi. İş icabı da olsa konuşmaya başladık. Fakat bu 3 aydır dengesiz davranıyor. İlk günlerde çok sıcak samimi davranıyordu. Sonra birden soğuk davranmaya başladı. Bazen selamımı bile almıyordu. Benim kafam rahatlamış ama. Soğuk davrandığı an kendi bilir diyip sallamıyordum. Şu aralar yine iyi davranma sırası herhalde, sanki 40 yıllık ahbapmışız gibi yanıma gelip gülüp muhabbet etmeye çalışıyor benimle. Tam dengesiz. Sanırım eksi sevgiliden arkadaş olmuyormuş. Biz gerçi arkadaş da değil sadece yüzyüze bakıyoruz diye konuşmaya karar vermiştik ama. Ne dersiniz arkadaşlar? Onun bu dengesiz halleri nedendir sizce?
Aslında mahcubiyetten dolayı değil birşeye kinleniyor böyle. Kötü kötü bakıyor aklından ne geçiyorsa artık. Sonra siniri geçiyor sanki aramız yumuşasın diye adım atıyor. Bilmiyorum artık.Amaan bence ne istedigini bilmiyo, belki de mahcup size karsi onun icin bazen yüzünüze de bakamiyo da olabilir, ama 6 seneden sonra ayrilmak ta zor be, bence siz yinede iş arkadaşi gibi profesyonelce iş yerinde davranin, yoksa baska sekilde ilgi göstermeyin :)
Siz arkadaş kalamam diyince yedekte tutamadigina kinlenmis. Şimdi de gezip etrafta sizden iyisini bulamayınca dönmek istiyor da çok da önemli değil gibi yapıyor. Konuşmaya başlasanız da ilk selamı siz vermeyin yüz bulmasin. Soğuk davraninca fark ettiğinizi bile belli etmeyin. Bu ne yani çocuk gibi. Konusalim ama tam da degil. Olsaydı olurdu 6 senede. Simdi bu neyin dengesizliği. İhtiyaç dışında selam bile vermeyin bence. Abla da iyi biridir zaten ve bu nedenle ondan rica etmiş olabilir. Hani iş yerinde zor oluyor sen gidip söyle konuşalım artık diye. Hiç öyle bir niyeti yoksa da dengesizlik çekmek zorunda değilsiniz. O konuşursa konuşun yoksa umursamayın.
Deli mi hem kendi ayrilmayi istiyo hem de cocukca hareketler, yani dedigim gibi iş yeri sonucta konuş ama, ama başka yaptigi seyleri de kaale alma yani, ne yaparsa yapsin icinden, sen de yeni birini bulursun yjvani kurarsin, o icten ice ne düsünürse düsünsün..Aslında mahcubiyetten dolayı değil birşeye kinleniyor böyle. Kötü kötü bakıyor aklından ne geçiyorsa artık. Sonra siniri geçiyor sanki aramız yumuşasın diye adım atıyor. Bilmiyorum artık.
O ablamızı çok sıkıştırdım. O mu senden rica etti aramızı düzelt diye yoksa sen mi akıl ettin diye. Yeminler etti o bana hiçbirşey söylemedi diye. Ben inanıyorum öyle birşey olsa söylerdi. İlk barıştığımızda da çok keyiflenmişti. Bayağı mutluydu sonra sanki birşeye bozuldu kinlendi. Bir kaç ay sonra da sanki siniri geçti yine geldi konuşmaya başladı. Niye böyle gel gitler yaşıyor anlamıyorum. Bir insan ya küs kalır ya da normal konuşur yani.Siz arkadaş kalamam diyince yedekte tutamadigina kinlenmis. Şimdi de gezip etrafta sizden iyisini bulamayınca dönmek istiyor da çok da önemli değil gibi yapıyor. Konuşmaya başlasanız da ilk selamı siz vermeyin yüz bulmasin. Soğuk davraninca fark ettiğinizi bile belli etmeyin. Bu ne yani çocuk gibi. Konusalim ama tam da degil. Olsaydı olurdu 6 senede. Simdi bu neyin dengesizliği. İhtiyaç dışında selam bile vermeyin bence. Abla da iyi biridir zaten ve bu nedenle ondan rica etmiş olabilir. Hani iş yerinde zor oluyor sen gidip söyle konuşalım artık diye. Hiç öyle bir niyeti yoksa da dengesizlik çekmek zorunda değilsiniz. O konuşursa konuşun yoksa umursamayın.
Ben hissetmiyorum artık. Barıştıktan sonra diğerlerine nasılsam ona da öyle oldum. Rahatça gördüğümde selam veriyordum. Proje ile ilgili birşey olsa gidip soruyordum. O da ilk başlarda keyfiliydi. Sonraları birşey oldu. Soğuk davranmaya başladı. Bir gün selamıma bile karşılık vermedi. Ben de kendi bilir dedim sallamadım. Uğraşmadım yani gidip yanına sormadım bile. Bir müddet sonra siniri geçti herhalde. Bir müddet dediğim bir kaç ay. Sanki o bir kaç ay hiç konuşmadığımızı unutmuş gibi bişi olmamış gibi geldi konuşmaya espriler yapmaya başladı. Aklından neler geçiyor anlamıyorum ki.İki taraf da hiçbir şey hissetmiyorsa, evet olur.
Aslında şöyle. Bence dediklerinizin tam tersi. Ben ona karşı stabil davranıyorum. Barıştıktan sonra hep aynıydım. Bir beklentim olsaydı muhabbetimi arttırmaya çalışırdım. Hususi yanına gitmedim, hiç mesaj atmadım. Ne bileyim ben hususi bir emek sarfetmedim. Sadece gördüğümde güleryüzlü davrandım selam verdim. Veya konuşmamız gereken birşey olunca normal konuşmamı yaptım. O dengesiz davrandı. İlk başlarda çok mutluydu. Sonra bence birşeye bozuldu birden sert ve soğuk davrandı. Sonra yine fikir değiştirdi geldi yanıma. Bence gel gitler yaşıyor ama neden bilmiyorum.Sizin durumunuzda olmaz çünkü siz hala duygularınızı bitirememişsiniz, hala en ufak hal ve tavrı anlamlandırmaya çalışıyosunuz, karşı taraf bence sizin kadar önemsemediği için böyle davranıyo, bence ara sıra mesafe alan, ara sıra yakınlaşan sıradan bi iş arkadaşı gibi davranıyo hepsi bu.. Ne zaman ki her hareketinin altında bi anlam aramazsınız işte o zaman arkadaş olursunuz. Benim eski sevgililerimden bikaçı sosyal medya arkadaşlarım hala.. yolda görsem konuşurum falan ama öyle can ciğer kanka falan da olabileceğimi düşünmüyorum.. mesafeli bi arkadaşlık medeniyet için yeterli bana göre..
Evet öyle oldu. Sizce aklındaki ne olabilir. Bir fikir verebilir misiniz?Kafanızı karıştırmaya yetmiş tavrı.
Açıkçası önemli olan sizin aklınızdan ne geçtiği. Eğer gerçekten bitirmiş olsaydınız onun aklındaki umurunuzda olmazdı bence. Sizin için önemi var mı davranışlarının?Evet öyle oldu. Sizce aklındaki ne olabilir. Bir fikir verebilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?