Eski sevgiliden arkadaş olur mu?

Geri dönmek istese söylemez mi. Adım atmazmıydı. Zamanında ben bir hata yaptım gel yeniden başlayalım gibi bir teklif sunmaz mıydı? 1 buçuk yıldır konuşmuyoruz. Barıştıran kişi olmasa daha da barışmazdık yani.

Siz arkadaş kalamam diyince yedekte tutamadigina kinlenmis. Şimdi de gezip etrafta sizden iyisini bulamayınca dönmek istiyor da çok da önemli değil gibi yapıyor. Konuşmaya başlasanız da ilk selamı siz vermeyin yüz bulmasin. Soğuk davraninca fark ettiğinizi bile belli etmeyin. Bu ne yani çocuk gibi. Konusalim ama tam da degil. Olsaydı olurdu 6 senede. Simdi bu neyin dengesizliği. İhtiyaç dışında selam bile vermeyin bence. Abla da iyi biridir zaten ve bu nedenle ondan rica etmiş olabilir. Hani iş yerinde zor oluyor sen gidip söyle konuşalım artık diye. Hiç öyle bir niyeti yoksa da dengesizlik çekmek zorunda değilsiniz. O konuşursa konuşun yoksa umursamayın.

Aaa soyleyemez tabiki de 6 yil sonra sizi birakmis ama arkadas kalmamissiniz. Pasamin egosu sismemis. Bir de hata yaptim mi diyecek. Garibim bekliyordur yalvarmanizi. :)))) aman diyim uzak durun kendi capinda oyalansin.

Seni o bırakmış ya , hala aklın onda falan sanıyo heralde.
O selam verirse alın.
Kafa sallayıp geçin.
Espirilere falan girerse bi bahane bulup kaçın ortamdan.
Kendini bi halt sanmasın yine.

Siz nasıl bunu başardınız?
Bir başarı değil aslında, terkedildikten sonra hayvanlık yapmayan bütün eski sevgililerimi gerçekten güzel bir anı olarak hatırlıyorum. (İlk mesajda bahsettiğim kişi hariç) kimseyi aramam sormam ama denk gelirsek güler yüzle sohbet edecek , ya da benden birşey isterlerse onların angaryasi için koşturacak , benim de cidden ihtiyacım olursa onlardan birşey isteyecek durumdayım.
Bence sebepleri (kendi açımdan)
1) bu anlik sinir harbiyle, triple falan aniden değil gerçekten emin olduğum icin-birkac şans verdikten sonra ayrılmış olmak, Böylece içinde 'acaba' kalmıyor. Elinden geleni yapmış oluyorsunuz
2) Uzun uzun konuşarak ayrılmak, böylece iki tarafta da 'sunu da yüzüne vurayim, ah ulan şunu da deseydim, acaba hislerini anlatan mektup mu yazayım' moduna gitmiyor,gece yatarken söyleyemedigi sozleri söylediği senaryolar kurup beynini meşgul etmiyor çünkü zaten söylenecek her şey söylenmiş oluyor
3)Ayrıldıktan sonra ara ara iletişim kurmaya devam etmek.
Çünkü her gün gördüğün bir insanı bir anda kaybedersen bu çok üzücü olur. Anlatacaklarin birikir, merak edersin... Bir süre sonra eksikliğini öyle hissedersin ki sanki hayatının askiymis gibi zannetme yanılgısına düşersin
4) kesinlikle sevdiğini ve sevildiğini bilmek.
Bunu bilmek ayrılığı kolay sindirmeye yariyor. Yani biri ile 'sen çok kiymetlisin, geçirdiğimiz anlar çok özeldi' diye ayrılırsan üzülürsün ama içinde karşılıklı sevilmenin verdiği bir mutluluk olur, ama o kisiyle 'ben seni kullandım-yara bandimdin-seni aldattim' gibi çirkinlikler duyup ya da hissedip ayrılırsan bu insanın içine öküz gibi oturur,kendini kandırılmis hisseder...
5) olayı drama haline getirmemek, ayrıldığın için kahrolmak yerine geçirdiğin keyifli günlere - harika anılara mutlu olmak...

Sizin durumunuza gelince. Siz zaten artık birşey hissetmiyormuşsunuz ki. İş yerinde de ha alii ha veli. Sizin için bir önemi yok.
O zaman bu şekilde davranin, umursamamaya- aynı ortamdayken gerilmemeye çalışın.
Bu sizin için zor olmasa gerek çünkü o eski hisleriniz artık yok.
Köşe kapmaca oynayıp kendinizi yormayin hic.
Bir beklenti içine de girmeyin :)

Aldatsa vs tabi arkadas olunmaz bence ama her ayrilan dusman olamaz. Evlilik bitiyorda arkadas kalmak zorunda ksliyo anne babalar

Kesinlikle çok rahatım ben. Hatta böyle olabilmeme şaşırdım. Demekli gerçekten kafamda bitirmişim bazı şeyleri dedim. Sadece evet dengesizliği yoruyor. Bir kere selam verdim selamıma bile karşılık vermedi. Artık aklında ne vardı bilmiyorum. Eskiden olsa saatlerce ağlardım neden böyle yaptı diye. Bir baktım “amann kendi bilir” oldum. Bunu yaptıktan bir kaç hafta sonra ise gelip yanıma sanki hiçbişi olmamış gibi espriler yapmaya muhabbet etmeye başladı. Bir insan neden böyle dengesiz davranır anlamıyorum

Aaa soyleyemez tabiki de 6 yil sonra sizi birakmis ama arkadas kalmamissiniz. Pasamin egosu sismemis. Bir de hata yaptim mi diyecek. Garibim bekliyordur yalvarmanizi. :)))) aman diyim uzak durun kendi capinda oyalansin.
Beni gerçekten sevse beni terketmezdi. Hadi bir sinirle bitirdi sonradan mutlaka dönerdi. 1 bucuk yıl boyunca hiç konuşmadık. Ben ondan tekrar bişilere başlamak istediğini sanmıyorum. Sanırım egosunu şişirmemi, ona yalvarıp yakarmamı istiyor. Benden barıştıktan sonra ilgi bekledi göremeyince bozulmuş soğuk davranmaya başlamış olabilir.

Valla eski sevgilimle arkadaş falan olamam. Onun arkadaşlığına mı kaldım. Ama sizin gibi aynı işyerindeysem de iş dışında asla muhattap olmazdım. Hele ki kötü ayrılmışsam birde.. Asla olmaz. Siz yine mesafeli olmaya devam edin bence.

üzülmüş,kırılmışsıın,belkıde ağladın olmuş bitmiş ..etme eğleme zaten içinde soğumuş.ne yaparsa yapsın sen duvar ol ona toslasın dursun. nabza göre şerbet ver, umursamadığını anlasın..egosunu tatmin edecek zamanı kolluyor belliki..

onun yasını tutmadığını anlayınca bozulmuştur..egosunu tatmin edemedi heralde halaaa bana aşık diyemedi ya ondan soğuk davranıyodur

Acikmisiniz tekrar baslamaya?

Kocamla 15 yıl önce sevgili olup ayrıldık ve arkadaş kalmaya karar verdik. 10 yıl benim en yakın arkadaşımdı, sonra yeniden denemek istedik ve 5 yıldır evliyiz :)

Bu tamamen ne hissettiğinize bağlı aslında. Eğer iki taraf için tamamen bitmişse aşk bence arkadaş olmakta bir sakınca yok.

Sizin durumunuzda olmaz çünkü siz hala duygularınızı bitirememişsiniz, hala en ufak hal ve tavrı anlamlandırmaya çalışıyosunuz, karşı taraf bence sizin kadar önemsemediği için böyle davranıyo, bence ara sıra mesafe alan, ara sıra yakınlaşan sıradan bi iş arkadaşı gibi davranıyo hepsi bu.. Ne zaman ki her hareketinin altında bi anlam aramazsınız işte o zaman arkadaş olursunuz. Benim eski sevgililerimden bikaçı sosyal medya arkadaşlarım hala.. yolda görsem konuşurum falan ama öyle can ciğer kanka falan da olabileceğimi düşünmüyorum.. mesafeli bi arkadaşlık medeniyet için yeterli bana göre..

Hatun kafası diye bir program var youtube açın bir bakın derim :)
Enteresan yorumlar var

ne yaşandığı, hangi ortamda olunduğu önemli mevzular. başlığa direk cevap verilmez. sen bittiği anda duygularınla hareket etmiş görüşmek istemiyorum demişsin şimdi de görüşüyorsun. bence ikisi de doğru. çünkü doğru tek değil senin ruh halin, içinde bulunduğun durumlar her şeyi değiştirebilir. gönlünden nasıl geliyorsa öyle davran.

Valla ben hicbir eski sevgili ile arkadaş olamadım olan varsa da tebrik ederim.

Benim eski sevgilim de şu an samimi dostum. İş yeri açtım önceki ay. Sağolsun geldi ,mobilyalar için de yardım etti. Sohbetini de severim. "İyi ki tanışmışız" deriz hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…