Bir kere birşeyler tükenmişse araya ayrılık da girmişse bence bi daha başlamaya değmez.Ki bu çocuk askere gidiecekmiş dedğin gibi yalnızlık psikolojisi sarmış çocuğu...
boşver sen karışma sen kötü olursun sonra.
biten bitmiş bence yine biticek.
canım bence de askerde yalnız kalmamak için Tuba yı koz olarak kulalnıyro olabilir, üzülerek söylüyorum ama neden daha önce değil de, askere gidecek zaman ilişki kurmaya çalışıyor? nasıl osla arada 3 yıl var ozaman zarfında da çeşitli nedenlerden dolayı ayrılabilirler, olan yine Tuba'ya olur Barış'a birşey olmaz... O söylediği laflar da kızı ikna etmek için söylenmiş gibi geliyor bana canım??? ben böyle düşünüyorum şahsi fikrimce.....
aaah tugbacim nasıl aklın karışmasın benim bile karıştı..
Tuğba kendini çok kaptırmasa bu mevzuyu askerden sonrasına bıraksa?hem Tuğba kafasını dinlemiş olur hemde sağlıklı bir sekilde olan biteni düşünür..
bı insan 7sinde neyse 70inde de odur derler ama..
dediğim gibi sevgili moduna girmesin kaptırmasın kendini askerdeyken düşünsün taşınsın bakalım Barış ne kadar ilgili?istekli?Tuğba nin bu haklı nazini çekebilecek mı?tuğba yi bekliyebilecek mı?ha tabi Barış askerden döndüğünde de Tuğba nazına devam etmeli :))
Barış söyle bı güzel pişman olsun kafasını duvarlara vursun askerde :)))
Evlenme teklifi kız kandırmak için en iyi yöntem bence seviyorsa çıksın sevmiyorsa inanmasın, bence beklemesin üzülen tuba olur.
Canım bundan 10 sene evvel eski erkek arkadaşım beni aradı askerde idi.Ne olur bir şans ver,tekrar deneyelim diye.Bende o zamanlar eşimle çıkıyordum.Kafam bir ara karışır gibi oldu.Ama sonra ne mi oldu.Beni en son aramasından 2 gün sonra çalıştığım hastaneye geldi ne için mi?Kürtaj fiyatı sormak için.O işi becerdiği kız hamile kalmış ve kürtaj için dr arıyordu.Allah bana acıdı ve benim kucağıma düşürdü onu.Diyeceğim o ki ben eğer ona geri dönseydim beni kandırmış olacaktı aklınca beni ayarlayıp asker dönüşünü sağlama alacaktı ama olmadı yani bir insanın tabiatı ne ise o hiçbir zaman değişmez.(gerçi benim flörtüm vardı ama ya olmasaydı)Karşındakine inanmadan evvel geçmişi sorgulamak lazım.Umarım tekrar fire vermez.Orada hepten yalnız kaldıklarında daha çok saçmalıyabiliyorlar( bazıları)bence.Yanlış anlamayın bazıları.
Olayla ilgisi olmayabilir ama başımdan geçeni anlatmak istedim sonucu umarım arkadaşını üzmez
kaç ay yapıcak askerliğini bilmiorum ama tubanın o geçen aylarına yazık olur söyliyim boşuna bekler... bence oyalanan taraf bu sefer barış olsun askerden döndükten sonra konuşalım bunları o zmana kadar zman ne gösterir bilemem desin tuba... bölelikle barışın içi içini yer askerlikte belki başkasını bulur unutur beni diye düşünerek.. kızda hiç dilse geçmiş senelerin intikamını almış olur belkide gerçekten bu dneyim barışı akıllandırır
canım bence hiç konuşmasın kzenin üzülen yine o olur barışa bişe olmaz kuzeninle askerdeyken bile görüşmüş olsa emin ol askerde bikaç kız bulup konuşuolar yani hem kuzeninin zamanına da yazık olur sonuçta az bi zaman deil tam 1,5 sene yani.benimde başıma böle bişe geldiydi.benimde arkadaşım bi çocukla tanıştırmıştı ve bn çocuğu görür görmez aşık olmuştum.çocuk bikaç gün sonra bana aşkım felan demeye başladıydı ve bn şaşırdım bu çocukta arkadaşımın kuzeniyle çıkmıştı baya bi zaman konuşmuşlar ve ayrılmışlar arkadaşımda bnle tanıştırdı onu.çocuk çk dengesizdi.arkadaşımla bi gün dışarı çıktık birde bakarımki kuzeninide getirmiş bnde şok olmıuştum kızla beraber resimler felan çekildik çocuk kızı aradı yanımda ve çk güzel bişekilde konuştular akşam bn nete girdim kızla çekildiğim resmi koydum hemen oda işte sn nerden tanıosun onu felan dedii bugün beraberdik dedim.ne kadar güzel konuşmanız var sizin ya dedim camda açıktı ve bn ağlamaya başlamıştm ve bnden resmimi istedi bnde verdim ne diye vermişsem sn bnim resimi eski çıktığına yollamış banada ark. söledi aralık28 sinde bni facede ekledi mesaj atmış bnde konuştum tel numaramı istedi vermedim ark. istemiş arkadaşım vermiş işte mesajlar felan attı.bn o zamanlar çk zor bir dönemden geçtim felan dedi senin değerini bilemedim nolur bi affet dedi bn askere gidiorum felan dedi bnde tamam affettim dedim görüşmek istedi bnde tamam dedim yeri felan söledim o da gelmiş işte nerdesin felan dedi bnde gelemiorum k.bakma dedim kntürüm kalmadı felan dedim ve o oldu o gün bugün görüşmedik bidaha.allahtan sevgilim varda aklımı çelmedi yani aklım karışmadı
eğer hayatımda biri olmasaydı belkide şimdi onla görüşmüş olcaktım ve tekrardan üzülen bn ollcaktım
bu yüzden canım kuzeninin çk dikkatli olması lazım bu erkek mileetinden herşey beklenir özellikle askere gidecekleri zaman hayatlarında birinin olmasını istiolar.bnimde sewgilim asker ve biz 1 ay önce tanışmıştık ve 1 ay sonra askere gitti bakalım dönünce neler değişicek çk merak edioruım
çk uzun oldu ama başıma geleni anlatmak istedim o kadar umarım kuzenin doğr olanı yapar.
o zaman sende ne yap bilior muusn bırak madem görüşmek istiyor,görüşsün çıksın demekki herşeyi göze alıo kuzenin canım sonunun ne olacağını bilmesine rağmen konuşmak istiyorsa bırak konşsun yani sn bu kadar laf anlatmana rağmen dinlemiosa bırak kararı neyse onu yapsın güzelim yanlış yaptığını anlayınca bırakıcaktır zaten .
güzel dileklrin için teşekkürler tatlım yani şahsen bn bile korkuyorum askerden dönünce değişir mi bni bırakır mı yoksa beraber olur muyuz die çünkü askerden dönünce ne oluosa bunlara kimileri ayrılıor kimileri devam edio.
canim bana soruyor napiyim diye , ama icten ice de cani gidiyo konusmak icin , simdilik biraz ikna edebildim ama hayirlisi , barisa onu beklemeyecegini söyleyecek ama arada bir arkadas gibi konusacakmis askerden gelince anlarim istiyormu istemiyormu dedi , ki tabi bu 1 bucuk sene icerisinde kendini kaptirmazsa.
canim insallah seninkide gitmeden öncekinden de ii olur
bilmiyorumkismile
hımm ii bari ya sevindim gerçekten böle düşünmesşine umarım kaptırmaz merak etme askere gidince eski sevgisi kalmaz sonuçta yüzünü görmücek fazla konuşmucak bu yzden araya soğukluk girer.
amin canım inş. ya
aynısı benimde başıma gelmişti...
o zaman sevgilimde vardı...
elbette kabul etmedim edilmezde zaten
denenmiş denenmiyor çünkü bi güzelliği kalmıyor
tubanin bi sevgilsi olsaydi gercekten sevdigi kabul etmezdi , ama sevmediginle ciksa yine akli karisirdi bence, tek bi lafa bu kadar karisiyorki. onu da anlamaya calisiyorum onca sene deli gibi asIkti barisa, tek hayal ettigi sey buydu simdi de baris gercekten olcakmis gibi bu isler konusunca ümitleniyor iste, ha birde cok büyük yeminler etmis güzel günler bizi bekliyo demis. o yüzden ne yapacagini bilmiyor:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?