- 29 Ekim 2018
- 3.402
- 6.263
- 73
- Konu Sahibi Gulecannnnnnnnn
Adam hala onu unutamadığızı zanneder. Eşiniz duyarsa rezil olursunuz, belki boşanma durumuna kadar gider olay. Altından kalkamayacağınız şeyler yapmayın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen ya birde normal biri olsa neyse..ayni dugun tarihi almak nedir? Urkutucusakın böyle bir şey yapmayın musallat mı arıyorsunuz?
Adam zaten aldatmış mağdur ve haklı olan taraf sizsiniz iftira atmamışsın ki gereksiz bi helallik olur gibi oldu çok vijdan yapıyorsanız bilemiycem ama hem kel hem fodul misali bide yaptığı hataya göre helal et hakkını demek doğrumu helallik verecek kişi sizsinizMerhaba arkadaşlar aramızda yeniyim aklıma takılan bisey var 4 yıllık evliyim çocuğumolmuyor ama herhangi bir sıkıntı yok bende de esimdede şimdi gelelim asıl konuya ben evlenmeden önce 4 yıllık bir ilişkim oldu sevgiliydikçok sevdim onu ben ama aldattı beni sonra kötü bir şekilde ayrıldık çok kötü beddua ettim tek çocuktu seninde çocuğun olmasin diye sonra pişman oldu affetmedim eşimle.tanistim evlendim sırf gıcıklık olsun diye kendide 2 ay içind e birini bulup benimle aynı gün evlilik tarihi aldı aynı günü aynı sehirlde farklı insanlarla evlendik şimdi acaba ben ona çok beddua ettim benim çocuğum o yüzden mi olmuyor ben evlendikten sonra kaç kere daha aradı görüşmedim sizce arayıp helallik istesemmi 2 aydır kafamı bu sorun çok kurcalıyor
cok yerinde cevap tsklerSakınnnn başına bela olur.engelle ulaşamasın. Eşin yapsa ne hissedersin...
Merhaba arkadaşlar aramızda yeniyim aklıma takılan bisey var 4 yıllık evliyim çocuğumolmuyor ama herhangi bir sıkıntı yok bende de esimdede şimdi gelelim asıl konuya ben evlenmeden önce 4 yıllık bir ilişkim oldu sevgiliydikçok sevdim onu ben ama aldattı beni sonra kötü bir şekilde ayrıldık çok kötü beddua ettim tek çocuktu seninde çocuğun olmasin diye sonra pişman oldu affetmedim eşimle.tanistim evlendim sırf gıcıklık olsun diye kendide 2 ay içind e birini bulup benimle aynı gün evlilik tarihi aldı aynı günü aynı sehirlde farklı insanlarla evlendik şimdi acaba ben ona çok beddua ettim benim çocuğum o yüzden mi olmuyor ben evlendikten sonra kaç kere daha aradı görüşmedim sizce arayıp helallik istesemmi 2 aydır kafamı bu sorun çok kurcalıyor
Yahu nasıl oluyor da bu konuyu o adama bağlıyorsunuz aklınıza nasıl oluyor da geliyor adam hala. Dört koca yıl geçmiş üstünden üstelik. Bence önce siz bunu bir düşünün
Ayy saçmalamayın allah askınızaMerhaba arkadaşlar aramızda yeniyim aklıma takılan bisey var 4 yıllık evliyim çocuğumolmuyor ama herhangi bir sıkıntı yok bende de esimdede şimdi gelelim asıl konuya ben evlenmeden önce 4 yıllık bir ilişkim oldu sevgiliydikçok sevdim onu ben ama aldattı beni sonra kötü bir şekilde ayrıldık çok kötü beddua ettim tek çocuktu seninde çocuğun olmasin diye sonra pişman oldu affetmedim eşimle.tanistim evlendim sırf gıcıklık olsun diye kendide 2 ay içind e birini bulup benimle aynı gün evlilik tarihi aldı aynı günü aynı sehirlde farklı insanlarla evlendik şimdi acaba ben ona çok beddua ettim benim çocuğum o yüzden mi olmuyor ben evlendikten sonra kaç kere daha aradı görüşmedim sizce arayıp helallik istesemmi 2 aydır kafamı bu sorun çok kurcalıyor