Eski sevgiliden helallik

boşver gereksız kuruntu.
şeytanın ekmeğine yağ çalma .
Rabbim nasiıp etsın çocuk sana.

Ben de uzun bir süre hamile kalamadım. Evliliğimizin ilk zamanlarında eltim yüzünden eşim ve abisi birbirlerine girmişlerdi eşimin eli kanamıştı masaya yumruk attığı için. Eltim de o vakitler cok cocuk istiyordu insallah arar arar da bulamazsın o cocugu demistim beddua etmiştim. Sonra onun çocuğu oldu. Ben de arayıp arayıp çocuğu bulamayınca acaba o ettiğim beddua yüzünden mi diye çok içim içimi yedi. Ama ben de şimdi hamileyim eltimle de aramız düzeldi. Yani o beddua yüzünden değil sizin bu durumunuz.

Diyelim aradım ve sana 1 kere yüzyüze buluşmadan hakkını helal etmeyeceğini söyledi (evli bir kadını arayan büyük ihtimalle böyle bir taleptede bulunur) muhtemelen küfürü basıp kapatırsınız sonrasında tekrar düşünceler başlar ‘bir kere buluşmaktan zarar gelmez’ diyip kendinizi çok saçma bir durumun içine sokabilirsiniz o yüzden hiç bu yola girmeyin.

Beddua etmeseymişsiniz iyi olurmuş ama üzülen, haksızlığa uğrayan taraf sizsiniz. Sizin değil karşı tarafın helallik alması gerekir

Eğer siz çok kahretti iseniz, Allah'ın Kahhar ismi üreme organları üzerinde etki ediyor. Beddua etmek iyi değil, o kişi hak etmiş olsa da.
Siz onu düşünerek helallik melallikle zaman harcamayın.
Gerekli tetkikleri tedavileri görün, güzel bir tövbe edin temizlenin.
Her gün Meryem veya Fetih surelerini okuyun.
İnşaAllah yorumum dini olduğu gerekçesiyle de ceza almaz bu arada.

Aranızdaki bağı koparmak isterseniz aramanıza gerek yok, siz kendiniz o niyetle de yapabiliyorsunuz bunu. Tuğçe Işınsu anlatıyor ben o yöntemi kullanıyorum. İnternetten bulursunuz.

Yahu ne kadar safsınız. Yemin ediyorum başıma nasıl bela alsam diye ortalarda dolaşıyorsunuz. Bırakın şu işleri, düşünmeyin geçmişi. Ne olacak yani helallik alınca birden çocuğunuz mu olacak sanıyorsunuz?

Sanki siz bunu bir bahane olarak kullanıyorsunuz gibi geldi bana...

yapma eşin aynısını yapsa ortalık yıkılır. sizde sorun yok diye ona bağlama olayı bu bir takdiri ilahı Allah bilir geleceği zamanı ve senle vucudunla alakalı doktorlar kadın rahminde daha çok bilmediğimz şeyler var demişti.iyi bir doktorla başka bir tedavi deneyin tüp bebek denedinizdemi tutmadı

böyle şeyleri kafandan sil at. hiç alakası yok. hem o da evli sende evlisin. ayrıca o helallik istemeli sen neden kendini o duruma düşüresin

Yok be canım alakası yok...
Bende eski sevdigime beddua ettim beni yuz üstü bıraktı diye 6 yıl çocuğum olmadı aklıma bile gelmedi helallik istemek o benden helallik istesin öyle bir dünya yok....
Simdi evlâdım var şükür bu sadece bir imtihan ve rabbim sana nurtopu gibi evlatlar versin InşAllah duani ve tedavini aksatma kafani da boşuna eskiyle kurcalama...

Sakın sakın arama, kendini yakarsın adam zaten hak olacak birşey bırakmamış ki .
Huzursuz olursunuz eşinizle onun için gereksiz olur. Siz helal edin kendiniz belki içiniz rahat eder.

Haklı olan sizsiniz, bedduanız tutsa bile onun çocuğu olmaması gerekir. Sizin şuanki durumunuzla bedduanızın alakalı olduğunu düşünmüyorum, ettiğim beddua bana mı döndü diye de hiç düşünmeyin, mağdur olan sizdiniz şimdi mutsuz olan da o zaten. Arayıp etmek sizi zor duruma sokar, aldatan o siz arayıp neyin helalliğini alacaksınız ki? Eşlerinize de saygısızlık olur hiç bulaşmayın derim.

Aramayin falan sakin. Durup dururken adami saracaksiniz basiniza. Dua edin, ona ettiginiz bedduadan pismanliginizi dile getirin. Cocugu eski sevgili verecek degilya

adam aldattığı için ayrılıyosunuz, aynı adam size mesaj atarak karısını aldatıyor ve hala helallik dilenecek insan olarak görüyosunuz. bu tezatlığı bir tek ben mi görüyorum ?

Ne diyceksin biz yapıyoruz ama çocuk olmuyor bir el at mı??erkek kafasını bilmiyorsunuz bilseniz yapmazsınız kocan için ne kadar gurur kırıcı ayrıca hangi din kitabından öğrendin bedua edince haklı bile olsan helalık alman gerektiğini??söyleyeyim bizim inançlarımıza göre bedua için tövbe etmen gerekli evliyken evli adamı arayarak beduadan daha büyük günaha girersin onun için kimi arayacaksın karısını mı kusura bakma kocanın aklını bulandırıyorum diye??ayrıca bunlar manevi şeyler çocuğun olmuyor duanı eder tedavinin olursun eski sevgiliden bir el atması beklenmez kafalar pırıl pırıl

diyelim ki attınız mesaj eşiniz de gördü veya bir şekilde öğrendi ne olacak ondan sonra
alttan alta peşinizi bırakmasın istiyorsanız atın mesaj
eşinizle gerçekten mutluysanız sakın hata etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…