Bana da takan bir kız var. Eski sevgilimin yeni sevgilisi. Kız 30 hafta önceki fotoğrafımı kayıt edip, numaramı bulup 'bunu sevgilim için mi yazdın' dedi
Bu tamamen özgüven eksikliği, kendine güvense veya hemcinsine saygı duysa geçmişi bırakır. İlişkisine de güvenmiyorsa demek ki böyle bir şeye başvurmuş. Yoksa senin arkadaşın mı kızz bana takan
"Manyak mısın?.... Sana ne eskilerinden? ....ya yürü git allasen.... Bir daha eski sevgililerinden bahsedersen valla konuşmam senle.... (görüşmüyorlar)"
Böyle bir arkadaşım olsa yaşayacağım ilişkiyi özetledim
Ya yine o sana sormuş. Arkadaşım hiç sormuyor resmen kızların fotolarindan album yapmış . Haklarindaki her şeyi öğrenmiş. O taktığı kızlar bu kızın sevgilisini aramışlar eskiden ama uzerinden cok zaman geçmiş coktan unutması gerekti.
ruh hastası o zaman senin arkadaş, kendine bir iyilik yapsın ve psikiyatriste falan gitsin. Özgüven yerlerde yaa.
Eziklik kompleksi yaşıyor sanırım. Yani tamam sevgilinin eski sevgililerini kıskanmak normaldir de yok fotoğraflarını kaydetmek whatsapp gruplarına atıp sormak falan anormal. Böyle yaparsa olan ilişkisini de bitircek farkında değil.Bir psikologa gitmeli normal değil çünkü.
bir çeşit takıntı sorunu...
Profesyonel bir yardım alsın bence.
Bir de boş bir iş yani bu, bunu yapan insanın hayatında sevgilisinden başka uğraşacağı bişey yok mu? Bir hobi falan edindin, ahşap boyasın, resim yapsın falan, bu ne böyle?
ona deki böyle devam edersen yakında sende "eski" olacaksın.Okurken ben bunaldım ayyy
Yani ne kadar yardımcı olabilirsin ki, sen de kendi işini gücünü bırakıp bu kızla mı uğraşacaksın takıntısı geçsin diye? Az buz bişey olsa evet yardımcı olabilirdin ama ben durumu çok ilerlemiş gördüm. Bence çok ilerlemiş. Bu saatten sonra senin lafınla bırakmaz. Sen doğal olarak bunalıyorsun bu durumdan. Bu arkadaşın senin için çok önemli biri mi? Çok önemli biri değilse mesafe koy arana, hatta iletişimi kes. Çok önemli biriyse de al karşına ciddi bir şekilde konuş, küserse de küssün yani onun çocukluğu.Kiz aslında sosyal biri koroda zaten. Her günü dolu geçiyor. O kizlara takmış kafayı. Ben yardımcı olabilir miyim ona? Profesyonel yardim al dersem beni ciddiye almaz. Küser sanırım.
siz kendinizi hiç yormayın.bu bir takıntı ancak tedaviyle geçer.bunu takmasa başka şeye takar.güven sorunu da var belli ki istediği kadar güzel olsun insanın bir takım güven sorunları olabiliyor.bu sorun seni yoruyorsa bence biraz mesafeli ol ya da bu konudan sıkıldığını söyleEvet takıntı olabilir, kizin özgüven sorunu oldugunu dusunmuyorum. Hem cok güzel hem cok aktif biri. Ne desem bilemedim. Bu huyundan vazgeciremiyorum.
Yani ne kadar yardımcı olabilirsin ki, sen de kendi işini gücünü bırakıp bu kızla mı uğraşacaksın takıntısı geçsin diye? Az buz bişey olsa evet yardımcı olabilirdin ama ben durumu çok ilerlemiş gördüm. Bence çok ilerlemiş. Bu saatten sonra senin lafınla bırakmaz. Sen doğal olarak bunalıyorsun bu durumdan. Bu arkadaşın senin için çok önemli biri mi? Çok önemli biri değilse mesafe koy arana, hatta iletişimi kes. Çok önemli biriyse de al karşına ciddi bir şekilde konuş, küserse de küssün yani onun çocukluğu.
Okulum bitecek o zamana kadar sabredeceğim .mesafeli olmayı da denedim ama olmuyor.siz kendinizi hiç yormayın.bu bir takıntı ancak tedaviyle geçer.bunu takmasa başka şeye takar.güven sorunu da var belli ki istediği kadar güzel olsun insanın bir takım güven sorunları olabiliyor.bu sorun seni yoruyorsa bence biraz mesafeli ol ya da bu konudan sıkıldığını söyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?