Bi arkadas vardi.benden habersiz olup olmadik resimlerimi cekip usenmeden komik caps yapip watsap grubuna atiyodu.abuu ne rezil resimlerdi .ne amacla neden niye sorulariyla beyin firtilari estiriyodum kendi dunyamda.pusuda bekledim.dedim nasil olsa acik vercek.bi gun watsapta kendiliginden bi konu acilmis.bu kizcazda konunun tam gobeginde. tam benlik firsat.gelisine lafi bi koydum.gusla gibi hafiflemisim.uctum uctum bulutlara degdim.zafer sarhosluguyla watsap yorumlarina bakip bakip yatakta anira anira bi saat guldugumu hatirliyorum.bi dakkada ters duz ettim yemin olsun kizi. Bu da boyle bi animdir.icime cok islemis herhal anlativerem dedim :) ne alakaysa ahaha.
O arkadaşımın bana cok iyiligi dokundu ama beni de geriyor. İnsanlari kucumsemesi,lakap takmasi, ezik demesi, caps yapmasi... tüm bunlar kendimi kötü hissettiriyor. Bazen açık açık konuşayım diyorum. Bazen de beni anlamaz diye düşünüyorum. Okulun bitmesine az kaldi sabretmem gerek.
O zaman sabret ya, bak ben de üniversiteyi bitiriyorum bu sene, ikinci dönem son dönemim artık. Benim de var böyle bazı hareketlerinden hoşlanmadığım bir arkadaşım ama sabrettiğim ve sabretmeye karar verdiğim bir arkadaşım. Kırmaya değmez dedim ve bıraktım.
Bu eski sevgili takıntısı bende de var şu sıralar. Tabi ben direkt erkek arkadasıma yukleniyorum. Bana dedigi tek sey " olmus bitmis aklımın ucundan bile gecmiyor durup durup bi sey söylüyorsun bu durumdan rahatsız oluyorum artık. " yani anlayacağınız erkekler bu tarz seylere pek gelemiyor iliskisini kendi elleriyle bitirmesi an meselesi. Ki benimki eski sevgilisiyle 2.5 sene aynı evde yaşamış. Ben kiskanmayayimda kimler kiskansin