- 15 Haziran 2023
- 199
- 48
- 13
- Konu Sahibi bulutlukahvee
-
Neden bu şerefsizle barışmak istedin ? Ailene anlatabilir erkek arkadaşın.Akrabani bilemem.Ben arkadaşımdan sevgilimle beni barıştırmasını istedim bu yüzden konuştular. Ama eski sevgilim aramızda geçen bütün ilişkiyi benimle cinsellik yaşadığını her şeyi ona anlattı. Ne yapacağımı bilmiyorum bu kız aynı zamanda yakın akraba. Böyle bi durum yaşayanınız oldu mu içim içimi yiyor. Bana sormadan nasıl her şeyi yakınıma anlatır. Bu kişi aileme söyler mi psikolojim bozuldu arkadaşlar uzun zamandır hayatım zehir oldu. Anlatsa ailem ona inanıp beni hastaneye götürüp kontrol bile ettirir ne yapacağımı bilmiyorum. Bu mesele her gün aklıma geliyor beni korkutuyor diken üstünde gibiyim ne öneriyorsunuz?
Kıza sevgilinizden bahsettiğinize göre güveniyorsunuz, yakın hissediyorsunuz demek ki. Neden anlatsın ki? Sonra konuşmadınız mı kızla hiç? Yalan söylüyor, sen de bir daha muhatap olma falan diye tembihleyip konuyu kapatsaydınızBen arkadaşımdan sevgilimle beni barıştırmasını istedim bu yüzden konuştular. Ama eski sevgilim aramızda geçen bütün ilişkiyi benimle cinsellik yaşadığını her şeyi ona anlattı. Ne yapacağımı bilmiyorum bu kız aynı zamanda yakın akraba. Böyle bi durum yaşayanınız oldu mu içim içimi yiyor. Bana sormadan nasıl her şeyi yakınıma anlatır. Bu kişi aileme söyler mi psikolojim bozuldu arkadaşlar uzun zamandır hayatım zehir oldu. Anlatsa ailem ona inanıp beni hastaneye götürüp kontrol bile ettirir ne yapacağımı bilmiyorum. Bu mesele her gün aklıma geliyor beni korkutuyor diken üstünde gibiyim ne öneriyorsunuz?
bundan 4 sene önce yani çok küçüktüm ve konuşacak kimsem yoktu o kız vardı tek yakınım ve ben asla çocuğun söyleyeceğini bilemezdim“Ölümüne inkar” çok yalan söyleyen bi arkadaşım vardı lisede, mottosu buydu.
Çocukla birlikte olmuşsunuz, kız duysun istemiyorsunuz e ne demeye muhattap olmalarını sağlıyorsunuz? Üzgünüm ama kaşınmışsınız
bundan 4 sene önce yani çok küçüktüm ve konuşacak kimsem yoktu o kız vardı tek yakınım ve ben asla çocuğun söyleyeceğini bilemezdim
evet anlatmasından korkuyorum arada ulaşmaya çalışıyor çok sinirleniyorum. Bu kişi fotoğraf da çekmişti o zaman beni öptüğünde ama güveniyordum hiç aklıma gelmedi. Korkuyorum bu sebeplerden aileme ulaşırsa diye. zaten arkadaşıma söyledikten sonra da yüzüne bakmadımNeden bu şerefsizle barışmak istedin ? Ailene anlatabilir erkek arkadaşın.Akrabani bilemem.
ama ailem gerçeği öğrenecektir eğer hastaneye götürmek isterlerseYalan söylüyor de. Yapacak birsey yok başka.
O adamla asla barışma.
Bir daha sevgilinle sorunlarına 3. Kişiyi karıştırma.
En azından annene söylesen bir hata yaptığını.Anneler biraz daha yumuşak olur serefsizden duyacağını senden duysun.evet anlatmasından korkuyorum arada ulaşmaya çalışıyor çok sinirleniyorum. Bu kişi fotoğraf da çekmişti o zaman beni öptüğünde ama güveniyordum hiç aklıma gelmedi. Korkuyorum bu sebeplerden aileme ulaşırsa diye. zaten arkadaşıma söyledikten sonra da yüzüne bakmadım
Savcılık izni olmadan bakmıyorlar.18 inden büyüksen dert etme.ama ailem gerçeği öğrenecektir eğer hastaneye götürmek isterlerse
o zamanlar biliyordu ailemin nasıl tepki vereceğini. Ama üzerinden seneler geçti ve konuşmadık bu konuyu. Yine de çok korkuyorum bir anda ailem duyarsa diye.Kaç yaşındasın bilmiyorum ama birdaha o çocuğa dönmemen gerektiğinin kanısındayım. Umarım dönmezsin. Özel denen birşey var. Su içtim yemek yedim der gibi bu anlatılmaz. Normal değil. Kızla da konuş istersen. Ailem duyarsa kötü olur lütfen zor durumda bırakmamanı rica ediyorum senden dersin. Aklı başında biriyse gerçi o da seni rahatlatır söylemeyeceğini söyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?