- 15 Haziran 2023
- 199
- 48
- 13
- Konu Sahibi bulutlukahvee
-
yok o iş bitti çok soğudum zaman geçtikçe. Fakat ilerde olacak şeylerden korkuyorum ya eşim öğrenirse falan diye çünkü eskiden beni tehdit de ediyordu bu kişi ilerde eşine söylerim gibisindenBu her özeli ağzında olan erkeklere de ayrı bir irrite oluyorum ya. İnkar et yapacak başka bir şey yok. Ama sakın bu çocukla tekrar geriye bakma. Bitsin net olarak.
teşekkür ederim inşallah duyulmaz böyle bir şey çok korkuyorum ve arkadaşım da çok meraklı biriydi hayatımdaki her şeyi merak ediyordu o yüzden de eski sevgilimle konuşup öğrenmek istedi hatta öğrenebilmek için benimle arası bozukmuş gibi davrandı ki böyle olunca da eski sevgilim ne var ne yoksa ortaya döktü. Yani arkadaşım da güven vermiyor bana o yüzdenBenim bir arkadaşımın eski sevgilisi de instagramdan bana yazip anlatmıştı. Ayrıldıktan sonra intikam aldı güya. Dayısının evinde anal seks yaptık diye. Ben de bana ne dedim. Kimseye de bir şey anlatmadim. Arkadaşınız insansa kimseye söylemez zaten bunu.
İnkar edeceksin.ama ailem gerçeği öğrenecektir eğer hastaneye götürmek isterlerse
ailem çok katı bu konulardaEn azından annene söylesen bir hata yaptığını.Anneler biraz daha yumuşak olur serefsizden duyacağını senden duysun.
22 yaşındayımİnkar edeceksin.
Doktorlar böyle bir muayeneyi adli vaka olmadığı sürece ailenizin zoruyla yapmazlar. 18 yaşının üstündesiniz umarım.
Keşke böyle birşey yasamasaydin.ailem çok katı bu konulardaannem basit hatalarımı bile senelerce unutmuyor bu olaydan sonra yüzüme bakmaz eminim
keşke çok isterdim ama çok akılsız ve kör aşık gibi bir şeydim. Şimdi hatalarımın altından kalkamıyorum. Ailemin karşısında kötü bir duruma düşmemek tek dileğimKeşke böyle birşey yasamasaydin.
ettiğim için onunla arkadaşlığa devam ediyorum senelerdir mecburmuşum gibi. Konuyu açarsa da inkar etmek istiyorum geçmişi ama inanır mı kiKıza korktuğunuz belli etmeyin o açmadan açmayın ölümüne inkar :)
İnanır canın kendini hiç strese sokma madem ailen öyle kendin için diktir... zorbalığa maruz kalmamak için.ettiğim için onunla arkadaşlığa devam ediyorum senelerdir mecburmuşum gibi. Konuyu açarsa da inkar etmek istiyorum geçmişi ama inanır mı ki
bunu bende düşünüyorum da paramın olması lazım bir de her şehirde yapılabiliyor mu başarılı olur mu bilmiyorum. Büyük şehre mi gitmem gerek normal şehirlerde yapılanlar kalıcı mı. Çünkü gerçekten bu mesele yüzünden senelerdir psikolojik olarak berbat durumdayımİnanır canın kendini hiç strese sokma madem ailen öyle kendin için diktir... zorbalığa maruz kalmamak için.
Tabiki hersey mümkün..bunu bende düşünüyorum da paramın olması lazım bir de her şehirde yapılabiliyor mu başarılı olur mu bilmiyorum. Büyük şehre mi gitmem gerek normal şehirlerde yapılanlar kalıcı mı. Çünkü gerçekten bu mesele yüzünden senelerdir psikolojik olarak berbat durumdayım
Lütfen doğru söylüyor dedim demeyin sonuna kadar inkar edin.Ben arkadaşımdan sevgilimle beni barıştırmasını istedim bu yüzden konuştular. Ama eski sevgilim aramızda geçen bütün ilişkiyi benimle cinsellik yaşadığını her şeyi ona anlattı. Ne yapacağımı bilmiyorum bu kız aynı zamanda yakın akraba. Böyle bi durum yaşayanınız oldu mu içim içimi yiyor. Bana sormadan nasıl her şeyi yakınıma anlatır. Bu kişi aileme söyler mi psikolojim bozuldu arkadaşlar uzun zamandır hayatım zehir oldu. Anlatsa ailem ona inanıp beni hastaneye götürüp kontrol bile ettirir ne yapacağımı bilmiyorum. Bu mesele her gün aklıma geliyor beni korkutuyor diken üstünde gibiyim ne öneriyorsunuz?
yok o iş bitti çok soğudum zaman geçtikçe. Fakat ilerde olacak şeylerden korkuyorum ya eşim öğrenirse falan diye çünkü eskiden beni tehdit de ediyordu bu kişi ilerde eşine söylerim gibisinden
Yaa yok beee sen çok korktuğun için gereksiz kuruntu yapıyorsun. Aradan seneler geçmiş 4 yıl diyorsun kızın umrunda bile değildir. Senin bu durum aklına takıldığı için kendi kendine kuruntular yapıyorsun. Varsayalım ki söyledi ( hiç sanmıyorum da) inkar edeceksin. Hem şöyle düşün o kızın da illa ki bir açığı bir sırrı vardır sana söylediği sende gider söylersin diye bile anlatamaz kimseye. Ama bunlara gerek bile kalmaz sen çok takıyorsunBen arkadaşımdan sevgilimle beni barıştırmasını istedim bu yüzden konuştular. Ama eski sevgilim aramızda geçen bütün ilişkiyi benimle cinsellik yaşadığını her şeyi ona anlattı. Ne yapacağımı bilmiyorum bu kız aynı zamanda yakın akraba. Böyle bi durum yaşayanınız oldu mu içim içimi yiyor. Bana sormadan nasıl her şeyi yakınıma anlatır. Bu kişi aileme söyler mi psikolojim bozuldu arkadaşlar uzun zamandır hayatım zehir oldu. Anlatsa ailem ona inanıp beni hastaneye götürüp kontrol bile ettirir ne yapacağımı bilmiyorum. Bu mesele her gün aklıma geliyor beni korkutuyor diken üstünde gibiyim ne öneriyorsunuz?
4yildir söylememiş artık soylemezbunu bende düşünüyorum da paramın olması lazım bir de her şehirde yapılabiliyor mu başarılı olur mu bilmiyorum. Büyük şehre mi gitmem gerek normal şehirlerde yapılanlar kalıcı mı. Çünkü gerçekten bu mesele yüzünden senelerdir psikolojik olarak berbat durumdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?