eski sevgilim aramızda geçen cinselliği arkadaşıma anlattı. Ne yapmalıyım

Bu her özeli ağzında olan erkeklere de ayrı bir irrite oluyorum ya. İnkar et yapacak başka bir şey yok. Ama sakın bu çocukla tekrar geriye bakma. Bitsin net olarak.
yok o iş bitti çok soğudum zaman geçtikçe. Fakat ilerde olacak şeylerden korkuyorum ya eşim öğrenirse falan diye çünkü eskiden beni tehdit de ediyordu bu kişi ilerde eşine söylerim gibisinden

teşekkür ederim inşallah duyulmaz böyle bir şey çok korkuyorum ve arkadaşım da çok meraklı biriydi hayatımdaki her şeyi merak ediyordu o yüzden de eski sevgilimle konuşup öğrenmek istedi hatta öğrenebilmek için benimle arası bozukmuş gibi davrandı ki böyle olunca da eski sevgilim ne var ne yoksa ortaya döktü. Yani arkadaşım da güven vermiyor bana o yüzden

İnanır canın kendini hiç strese sokma madem ailen öyle kendin için diktir... zorbalığa maruz kalmamak için.
bunu bende düşünüyorum da paramın olması lazım bir de her şehirde yapılabiliyor mu başarılı olur mu bilmiyorum. Büyük şehre mi gitmem gerek normal şehirlerde yapılanlar kalıcı mı. Çünkü gerçekten bu mesele yüzünden senelerdir psikolojik olarak berbat durumdayım

Tabiki hersey mümkün..

Arkadaşına söyle senin arkandan da iftira attı seninle görüşmemi istemedi ben yine de seninle arkadaşlığa devam ettim aynısını bana yapıyor şimdi

Bu onun da mahremi, pislik herif ya.
Demek ki o gitmiş senden ki seni kaybetme korkusuda hiç yok acaba en yakınına bile onun ve benim mahremimi onun izni olmadan paylaşırsam ve o duyarsa ya kızarsa, ya kaybedersem diye hiç korkmamış gamsız herif. İyi ki kurtulmuşsunuz bundan.

Barış elçisine bak ya, tehdit unsuru olmuş bir anda.

Lütfen doğru söylüyor dedim demeyin sonuna kadar inkar edin.

Yaa yok beee sen çok korktuğun için gereksiz kuruntu yapıyorsun. Aradan seneler geçmiş 4 yıl diyorsun kızın umrunda bile değildir. Senin bu durum aklına takıldığı için kendi kendine kuruntular yapıyorsun. Varsayalım ki söyledi ( hiç sanmıyorum da) inkar edeceksin. Hem şöyle düşün o kızın da illa ki bir açığı bir sırrı vardır sana söylediği sende gider söylersin diye bile anlatamaz kimseye. Ama bunlara gerek bile kalmaz sen çok takıyorsun

4yildir söylememiş artık soylemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…