eski sevgilim aramızda geçen cinselliği arkadaşıma anlattı. Ne yapmalıyım

İyide 4 yıl önceki konuymuş söyleyecek olsa şimdiye kadar söylerdi. Söylerse de inkar edersin. Yok öyle bişey dersin.

Ay nekadar iğrenç bi herif.
İlk tavsiyem asla barışma uzak dur.
Bence anlatamaz kolay kolay.

Yatakta basılsan inkar edeceksin.
Başka konu olsa neyse ama iş mahremine geldiyse o zaman her şey mubahtır. Kendini kurtarman için sonuna kadar inkar edeceksin, sakın ha dürüst olacağın tutmasın. İftira atıyor diyeceksin, iftiraya uğrasan nasıl davranırdın düşün ve öyle davran.

Ya millet adami hemen gommus. Normalde boyle ozeli anlatanlari ben de gomerim de. Burada zaten konu sahibi gondermis arkadasini git konus benim icin diye? Belki bizim iliski neden yurumuyor, yok biz barisamayiz kapsaminda soyledi bunu eski erkek arkadasi?

Yani diyorum ki, sizi barıştırması için elçi olarak seçtiğiniz kişi, şimdi sizi ailenize söylemekle tehdit eder mi kaygısına düşürm

maalesef çünkü bu yukarda yazdığım gibi oldu olay. güvenemiyorum o zaman ise hiç anlayamadım çünkü sözde barışmamız için konuşacaktı ama farklı davrandı

Bu ser... yoksunu ile gerçekten barışmak istiyor musun?

Ya millet adami hemen gommus. Normalde boyle ozeli anlatanlari ben de gomerim de. Burada zaten konu sahibi gondetmis got konus benim icin diye? Belki bizim iliski neden yurumuyor, yok biz barisamayiz kapsaminda soylendi bu?
evet fakat arkadaşıma anlatması mı ve beni küçük duruma düşürmesi mi gerekiyordu. durduk yere aramızda geçen her şeyi arkadaşımın ağzından kimseye söylememesi sözü alarak söyledi. Böyle benden habersiz gerçekleşen bir olay nasıl size normal gelebilir böyle bir durumda kalsanız nasıl hissederdiniz

evet öyle biriymiş bende en son o olayla anladım. Fakat etrafımdakilere rahatça anlatabiliyor olması sonra aileme de anlatacağını ihtimal olduğunu gösteriyor o yüzden de endişeleniyorum. Onunla bir hayat kurmak istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…