Eski sevgilim aynı zamanda ilk aşkım

Kafanda büyütüyorsun bence ne yaşadınızki neyi unutamayacaksın
Ayrıca erkekler askerde konuşacak insan, bekleyecek kişiler isterler hayatlarında. Biraz başından savmak istemiş sanki:44:.

Kafanda büyütüyorsun bence ne yaşadınızki neyi unutamayacaksın
Ayrıca erkekler askerde konuşacak insan, bekleyecek kişiler isterler hayatlarında. Biraz başından savmak istemiş sanki:44:.

bilmiyorum öyle şaşalı bişey yaşamadık ama hissettirdikleri çok güzeldi söylediği cümleler şarkımız..hepsi bi yolculuk içinde geçti yani o sırada tatildeydik biz sürekli yolda geçiyodu günümüz antalyadan bursaya ordan ankaraya onu bekleyişlerim otobüste msjlaşmamız...o günler çok güzeldi unutmam mümkün değil hala hatırladıkça gözlerim doluyor..

ben çok doğru bir insanla olduğumu düşünüyordum.tam 5 sene cnm.ama 5 sene sonra anladım adamın ne kadar psikolojik baskı oluşturduğunu.yani sen bide bile bile yanlış olan birşeyin üstüne gidiyorsun.

bide tecrübe ile sabittir,erkeklere biz kendimizi o kadar adıyor , sevdiğimiz için o kadar fedakarlık yapıyoruz sonra elimizde ne kalıyor koskoca sıfır.kırgınlıklar var bide üstüne.ama erkek napıyo kendinin rahatını bozacak hiçbir şey yapmıyor.o yüzden iyi düşün canım,karşındaki kişi bunlara gerçekten değiyormu yoksa sen sadece ve sadece duyguların seni böle yönlendirdiği için yada bu adam senin kalbini tatmin ettiği için mi araman gerektiğini düşünüyorsun.

ayrıca ağır konuştum diyorsun yanu boşver.erkekler pek sallamaz bu tarz şeyleri, ama şimdi sorsan sana vicdan azabı çektirmek için evet çok kırıldım sen ne kadar acımasızsın falan diyebilir.o yüzden boşver.

söylediklerin çok doğru bilmiyorum değip değmediğini ama bütün bunları okudukça hayattan daha bi umutsuz olmaya başladım erkekler konusunda..ben çok zayıf bi insanım hemen herkese inanıyorum güveniyorum duygularım beni yönlendirdiği için msj atmayı düşünüyorum galiba ...bilmiyorum kafam çok karıştı

bence biraz daha düşün.tek başına olduğun bir anda kalbini kenara koy ve sor kendine.

buna değer mi?
yaptıklarım doğru mu?
bu insanı ne kadar tanıyorum?
eğer mesaj atarsam;doğru olur.neden doğru? yanlış olur.neden yanlış?
bu insanı seviyorum fakat sonu ne olacak yani, evlilik??????? sadece gönül eğlendirme???????? sadece arkadaşlık,aşk hissi????????
yanında olmak istiyorsam,ve eğer bağımlı olduğu doğruysa bu insanla birlikte mücadele için ne kadar süre sabrederim??????
eğer yalan söylediyse bir daha bu insana güvenmek için ne kadar zamana ihtiyacım var?? veya güvenebilecemiyim??

biz adınlar o kadar duygusalız ki hakikten kalbimiz bir serçe yavrusu gibi oluyo bazen ve erkeklerde bunu kullanmayı çooooooooooooooooook iyi biliyo tatlım.

kendini iyice sorgula canım.iyice düşün bundan sonra karar senin çünkü.

O esrar bagimlisi , sende onun bagimlisi olmusun.....

Kimse istemez cocugunun bir madde bagimlisinla olmasini, bunun hic bir özürü zarti zurtu da olmaz.
Neyini dinleyecektin ?
Neden bagimli oldugunu kimleri cuclayacak onumu bilmek istiyorsun? Eline ne gececek ?
Su an sorsan herkes kötü ailesi dahil onlarin yüzünden basladi, birakmak istiyor kimse yardim etmiyor, sen yardim elini uzatirsin, gene birakmaz, ve sonucda senin yüzünden iciyor olur,
sebebi sende arar, ve sen bu yardim severligin yüzünden o iliskinin icinde kayipolur gidersin.
Ondan sonra gör sen o harika sevgilini, benden sana abla nasihati uuuuuuzaaaaak dur, unutamadiysan unutacaksin okadar basit, meraginin pesinde kosma.

söylediklerini düşündüm bu kadar insanın yazdıkları boş olamaz..ben hayatta sadece eşim olacak bi insanla birlikte olmak isteyen bi insanım ve bu yüzdende hala yalnızım benim yaşımdakiler bissürü kişiyle çıkmış ayrılmış olabilirler ama ben öyle değilim bu yüzdende mesaj atmaktan acıda olsa vazgeçtim onu sevdim sesini sevdim konuşmalarını sevdim görüntüsünü sevdim ama..oda beni aynı şekilde sevseydi zaten arardı bulurdu konuşurdu çabalardı benim için diye düşünüyorum..bunca zaman olmadıysa bi hayır var diye düşünüyorum...sadece sevgi istedim ama olmadı işte

Aşık olmuşsunuz ama onun gerçeğine değil ,onunla ilgili hayal ettiklerinize, ona yakıştırdığınız karaktere.Ona ulaşamadıkça ,engeller oldukça daha kıymetlenip ,çekici hale geliyor ve hayal gücünüz aşkınızı iyice köpürtüyor.Sizi gerçekten aramak isteyen kişi ne yapar eder size ulaşır.İnanın sizin ittirip kaktırmanıza hiç gerek yok.

Basbayağı ''Sorun sende değil bende'' çekmiş arkadaş sana, bazı insanlar açık açık ayrılık konuşması yapmayı beceremedikleri için, ayrılırken böyle karşı tarafı yüceltme moduna girerler, kendilerini aşağılarlar filan ki, karşı tarafa kötülük yapmadıklarını düşünsünler, vicdan azabı duymasınlar, sizinki de öyle olmuş. Çocuk ortaya seni şaşırtacağını düşündüğü birşey atmış, daha sonra kibarca ayrılmış, aradan zaman geçmesine rağmen hala sen kendi kendini yiyorsun, acaba aşağılamasaydım farklı olur muydu, bende hata yaptım diye düşünerek.

Ayrıca kalkıp tanımadığın insanları eklemekte çok kıroca birşey söylemeden geçemicem şimdi.

canım faceden onu bunu neden ekliyorsun anlamış değilim? ayrıca zaten çok gereksiz bir ilşki baslatmıssın o yüzden tekrar msj atmanda çok gereksiz biten bitmiş ... evet bağımlı diye aşağılaman yargılaman yanlış olmuş ama sonuçta dinlesende yine biticekti bu ilşki

bence askerlik sırasında o da yanlızdı ve boşluktaydı gerçekten guzel vakit geçirmiş olabilirsin ama gerçek hayatta bi sevgilin oldugunda ne saçma bi ilşki yaşadıgımı sanmışım diyceksin

askerdeki birisi bence gercekten sevmez sadece yalnızlık giderir
ayrıca karsına daha iyi ınsanlar cıkacak şimdi ki aşk sandığın seyin aslında bagımlılık olduğunu anlayacaksın

Bence adam bağımlı falan değil, yanına yakışmama olayı da yok.. sadece ayrılmak istemiş ve karşındaki insanı tanıdığı için geçerli nedenler söylemek istemiş. Askerde esrar içebilmesi hiç ama hiç kolay değil.. kaldı ki askere giderken bir sürü testten geçiriyorlar insanları…

sen ilk defa yaşadığın için rüya sanıyorsun daha ne rüyalar göreceksin. kendine yazık etme. şimdi gördüğün o rüya ilerde kabusun olmasın.. Rabbim hayırlısını versin inş.

Bakin ben asla oyle faceime rasgele birilerini ekleyen bi insan deglm oyle olsaydm zatn suan hayatmda biri olurdu ama dedmya ne biliyim o an bisey oldu fotografi dikkatimi cekti vs kafam esti ekledim.ondan sonrada asla oyle bisey yapmadim.onunla ilisliye baslamamda benim sorunlarimdan kaynaklaniyor yani yalnizliga dusmustum arkadaslarimdan darbe almistim bunalimdaydim guvenecek bi insan ariyodum oda karsima cikinca birden oldu yani normalde asla bi erkege yuz verecek bi insan degilim birakin cikmayi iki saniyeden fazla goz goze bakamam.

Bi'çoğumuz şu cümlenden dolayı öyle söze başladı "ben rasgele birilerini ekliyordum faceme"

Son düzenleyen: Moderatör:
canım askerlık yalnızlıgını senınle gecırmıs .cok buyutme derım .

sen nasıl rastgele bırırlerını faceye ekledıysen ,o da askerde yalnızlıktan

dolayı arkadas lıstesınden bırını secmıs ,o da sen olmussun .

durum bundan ıbaret bence .cok ırdeleme uzulen sen olursun .

Benim ilk aşkım anasınıf arkadaşımdı yahu konuyu görünce onu düşündüm, o da söylemezdim hiç çocuğa bakıp dururdum mal mal

Artık ilk aşk internetten bulunuyormuş, yeni yeni şeyler öğreniyorum.

yani o zaman küçüktüm eklediğimde asla sevgili olmak için eklemedim öyle canım sıkıldı ekledim fotoğrafı güzeldi..ama bilmiyorum altı ay geçti onu hala unutamadım

ha şimdi büyüdün yani? tatlım ülkemizde ergenlikten çıkma yaşı 26 sen büyümedin güven bize. yani o zamana kadar ilk aşk yaşarsın bir şekilde ama bu anlattıkların aşk falan değil..yani aşk böyle bir şey değil.. gerçek duyguyu yaşayınca anlayacaksın ne demek istediğimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…