söyledikleriniz çok acı evet şuan fikirlerim değişti arkadaşım mesaj at ben onun yerinde olsaydım bende kırılırdım o kadar aşağılamışsın falan dedi ama dediklerinizi okuduktan sonra bilmiyorum çok zor olacak ama unutmam gerekiyo...:"(
Kafanda büyütüyorsun bence ne yaşadınızki neyi unutamayacaksın
Ayrıca erkekler askerde konuşacak insan, bekleyecek kişiler isterler hayatlarında. Biraz başından savmak istemiş sanki:44:.
ben çok doğru bir insanla olduğumu düşünüyordum.tam 5 sene cnm.ama 5 sene sonra anladım adamın ne kadar psikolojik baskı oluşturduğunu.yani sen bide bile bile yanlış olan birşeyin üstüne gidiyorsun.
bide tecrübe ile sabittir,erkeklere biz kendimizi o kadar adıyor , sevdiğimiz için o kadar fedakarlık yapıyoruz sonra elimizde ne kalıyor koskoca sıfır.kırgınlıklar var bide üstüne.ama erkek napıyo kendinin rahatını bozacak hiçbir şey yapmıyor.o yüzden iyi düşün canım,karşındaki kişi bunlara gerçekten değiyormu yoksa sen sadece ve sadece duyguların seni böle yönlendirdiği için yada bu adam senin kalbini tatmin ettiği için mi araman gerektiğini düşünüyorsun.
ayrıca ağır konuştum diyorsun yanu boşver.erkekler pek sallamaz bu tarz şeyleri, ama şimdi sorsan sana vicdan azabı çektirmek için evet çok kırıldım sen ne kadar acımasızsın falan diyebilir.o yüzden boşver.
söylediklerin çok doğru bilmiyorum değip değmediğini ama bütün bunları okudukça hayattan daha bi umutsuz olmaya başladım erkekler konusunda..ben çok zayıf bi insanım hemen herkese inanıyorum güveniyorum duygularım beni yönlendirdiği için msj atmayı düşünüyorum galiba ...bilmiyorum kafam çok karıştı
bence biraz daha düşün.tek başına olduğun bir anda kalbini kenara koy ve sor kendine.
buna değer mi?
yaptıklarım doğru mu?
bu insanı ne kadar tanıyorum?
eğer mesaj atarsam;doğru olur.neden doğru? yanlış olur.neden yanlış?
bu insanı seviyorum fakat sonu ne olacak yani, evlilik??????? sadece gönül eğlendirme???????? sadece arkadaşlık,aşk hissi????????
yanında olmak istiyorsam,ve eğer bağımlı olduğu doğruysa bu insanla birlikte mücadele için ne kadar süre sabrederim??????
eğer yalan söylediyse bir daha bu insana güvenmek için ne kadar zamana ihtiyacım var?? veya güvenebilecemiyim??
biz adınlar o kadar duygusalız ki hakikten kalbimiz bir serçe yavrusu gibi oluyo bazen ve erkeklerde bunu kullanmayı çooooooooooooooooook iyi biliyo tatlım.
kendini iyice sorgula canım.iyice düşün bundan sonra karar senin çünkü.
merhaba ben 18 yaşındayım şuana kadar kimseyle çıkmadım bi kişi hariç internette tanıştık onunla aslında tanışmamız çok garip oldu ben rasgele birilerini ekliyordum faceme bunuda gördüm ekledim aradan bi sene geçti yani bi sene ne o bana yazdı nede ben ona sadece arada resimlerine bakardım sonra askere gitti o bana bi gün yazdı merhaba falan derken konuştuk samimi oldk baya sonra beni kendine aşık etti çok kısa sürdü ama hayatımın en güzel anlarıydı diyebilirim.nöbette benle konuşmak için telefonunu yanına alırdı falan ben onu arardım sonra bi gün bi hafta haber alamadım ondan ve bana mesaj attı bitirmemiz gerekiyo diye ben çok kötü oldum inanılmaz derecede ağladım falan neden diye sorduğumda yanına yakışmam falan dedi sonra zorlayınca bana ben bağımlıyım dedi esrar kullanıyorum dedi ben çok sert çıkıştım çok aşağıladım o an yani hayatımdan def ettim resmen..ama çok kötü olmuştum şuan yaklaşık altı ay geçti ama ben onu hala unutamadım ve çok seviyorum her zaman profiline bakıyorum takip ediyorum ve ygsden sonra ona tekrar mesaj atmayı düşünüyorum haksızlık ettiğimi düşünüyorum en azından dinlemeliydim aşağılamamalıydm.sizce yazmalı mıyım gerçekten onunla geçirdiğim vakitler bambaşkaydı ilk defa tadıyorum bu duyguyu onun bana yaşattıkları rüya gibiydi..her neyse cevaplarınızı bekliyorum sizce napmalıyım ?
merhaba ben 18 yaşındayım şuana kadar kimseyle çıkmadım bi kişi hariç internette tanıştık onunla aslında tanışmamız çok garip oldu ben rasgele birilerini ekliyordum faceme bunuda gördüm ekledim aradan bi sene geçti yani bi sene ne o bana yazdı nede ben ona sadece arada resimlerine bakardım sonra askere gitti o bana bi gün yazdı merhaba falan derken konuştuk samimi oldk baya sonra beni kendine aşık etti çok kısa sürdü ama hayatımın en güzel anlarıydı diyebilirim.nöbette benle konuşmak için telefonunu yanına alırdı falan ben onu arardım sonra bi gün bi hafta haber alamadım ondan ve bana mesaj attı bitirmemiz gerekiyo diye ben çok kötü oldum inanılmaz derecede ağladım falan neden diye sorduğumda yanına yakışmam falan dedi sonra zorlayınca bana ben bağımlıyım dedi esrar kullanıyorum dedi ben çok sert çıkıştım çok aşağıladım o an yani hayatımdan def ettim resmen..ama çok kötü olmuştum şuan yaklaşık altı ay geçti ama ben onu hala unutamadım ve çok seviyorum her zaman profiline bakıyorum takip ediyorum ve ygsden sonra ona tekrar mesaj atmayı düşünüyorum haksızlık ettiğimi düşünüyorum en azından dinlemeliydim aşağılamamalıydm.sizce yazmalı mıyım gerçekten onunla geçirdiğim vakitler bambaşkaydı ilk defa tadıyorum bu duyguyu onun bana yaşattıkları rüya gibiydi..her neyse cevaplarınızı bekliyorum sizce napmalıyım ?
Bakin ben asla oyle faceime rasgele birilerini ekleyen bi insan deglm oyle olsaydm zatn suan hayatmda biri olurdu ama dedmya ne biliyim o an bisey oldu fotografi dikkatimi cekti vs kafam esti ekledim.ondan sonrada asla oyle bisey yapmadim.onunla ilisliye baslamamda benim sorunlarimdan kaynaklaniyor yani yalnizliga dusmustum arkadaslarimdan darbe almistim bunalimdaydim guvenecek bi insan ariyodum oda karsima cikinca birden oldu yani normalde asla bi erkege yuz verecek bi insan degilim birakin cikmayi iki saniyeden fazla goz goze bakamam.
yani o zaman küçüktüm eklediğimde asla sevgili olmak için eklemedim öyle canım sıkıldı ekledim fotoğrafı güzeldi..ama bilmiyorum altı ay geçti onu hala unutamadım
benden neden kurtulmak istesinki çok iyiydik çok doğaldı konuşurken falan..güvendiğimden değil ama unutamıyorum altı ay geçti ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?