- 3 Mart 2020
- 55
- 34
- 8
- 34
- Konu Sahibi bbbbsseeee
-
neden kahkaha attım bunaHepimizin eski sevgilisi evlenmiştir üsteliiiik yeni sevgilimiz de yokken jdjfktkt
evet bende bunu farkettim, unuttum diye düşündüklerim sadecd bastırılmış duygulardı belkidekeşke hiç iletişim halinde olmasaydınız şuan bu şekilde hissetmenizin tek sebebi hem takip hem de konuşmanız. Unutmaya fırsat vermemişsiniz kendinize.
Şu an hissettiklerinizle bu yazdığınız çelişiyor. Bitmiş, gitmiş. O evlenmiş, sizin başkasıyla ilişkiniz varmış.Allah mutlu etsin dedim ve önüme baktım. Hala aynı düşünüyorum çok mutlu olsun benim de iki senelik bir ilişkim var şu an ve onu çok seviyorum.
Sorun şu ki unutamadığımı düşünmüyordum hala da öyle bu yüzden düğünü görünce neden üzüldüğüme anlam veremedim, çünkü bir duygu yokEski erkek arkadaşınız sizin için çok özel biri olabilir, unutamıyor olabilirsiniz buraya kadar sizi anlayabiliyorum ama neden hayatınıza birini alıyorsunuz?
Unutamamışken değil sadece alışkanlıktan stalklıyordum içimde ona karşı hiçbir his yokken düğünü görüp neden üzüldüğüme anlam veremedim bendeEski erkek arkadaşınız sizin için çok özel biri olabilir, unutamıyor olabilirsiniz buraya kadar sizi anlayabiliyorum ama neden unutmamışken hayatınıza birini alıyorsunuz?
Onu düşündüm bendeGeçen hafta hangi fenomen evlenmişti ayol?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?