- 31 Ekim 2006
- 2.854
- 3.195
- 698
Tarafsız olmak gerekirse..
Ayrılan siz olmuşsunuz, oda başkasıyla birlikte olmuş..
Siz onu bırakmışsınız, o söz verdiği birini bırakmamış..
Kaç yıllık ilişkiniz olursa olsun o başka biri ile bir yol çizmiş ve siz tutup onu bırak dön demişsiniz..
2 günlük lafı sadece beni mi rahatsız etti bilmiyorum..
Belki sizi sevmiş ama başkasının kalbini de kıramamış..
Zaten onu bırakıp gelse imiş adam değilmiş derdim..
Neyse sonuçta o sizi rahatsız etmemiş sadece bir gün merak etmiş buda bence gayet normal ha aramasa daha şık olurdu ama..
Ben sevmesem de hala eskide ilişkim olan insanı merak ederim bazen aklıma düşer..
Kaldı ki evlilik arefesi bu tür şeyleri en çok sorguladığımız zamandır yani eskileri, eski aşkları..
Sadece hal hatır sorması bir yere kadar kabul edilebilir..
Ama ona mutsuzluk dilemeyin zira bu konuda evleneceği kişinin hiç bir suçu yok ve siz onun hakkına girmiş olursunuz.
Ayrılan siz olmuşsunuz, oda başkasıyla birlikte olmuş..
Siz onu bırakmışsınız, o söz verdiği birini bırakmamış..
Kaç yıllık ilişkiniz olursa olsun o başka biri ile bir yol çizmiş ve siz tutup onu bırak dön demişsiniz..
2 günlük lafı sadece beni mi rahatsız etti bilmiyorum..
Belki sizi sevmiş ama başkasının kalbini de kıramamış..
Zaten onu bırakıp gelse imiş adam değilmiş derdim..
Neyse sonuçta o sizi rahatsız etmemiş sadece bir gün merak etmiş buda bence gayet normal ha aramasa daha şık olurdu ama..
Ben sevmesem de hala eskide ilişkim olan insanı merak ederim bazen aklıma düşer..
Kaldı ki evlilik arefesi bu tür şeyleri en çok sorguladığımız zamandır yani eskileri, eski aşkları..
Sadece hal hatır sorması bir yere kadar kabul edilebilir..
Ama ona mutsuzluk dilemeyin zira bu konuda evleneceği kişinin hiç bir suçu yok ve siz onun hakkına girmiş olursunuz.