- 1 Ocak 2022
- 5.006
- 18.989
- 198
Erkekler ince düşünmez,ayrildiysaniz bitmiştir.Her hareketinden anlam çıkarmayın.Eski sevgilinin aldığı gömlekle yeni sevgilisiyle fotoğraf paylaşan adamlar var, eşyaya anlam yuklemezler, beğenir kullanmaya devam eder ....Göreceğimi düşünmedi mi hiç belki umutlanirim
Ben de umutlandim bı anErkekler ince düşünmez,ayrildiysaniz bitmiştir.Her hareketinden anlam çıkarmayın.Eski sevgilinin aldığı gömlekle yeni sevgilisiyle fotoğraf paylaşan adamlar var, eşyaya anlam yuklemezler, beğenir kullanmaya devam eder ....
Ama gözünün önünde tutuyor masasında hemen yanında alıp görünmeyen bı köşeye atabilirdi9 yillik evliyim kac senelik eski sevgililerimin hediyeleri duruyor annemin evindeki odamda.
Hediyeyi atınca ne olmus oluyor ki? Anca nefret ederek bittiyse hirsla yapilir oyle seyler onun diisnda eşya alti ustu.
Ayrılmayı o istediyse azıcık gurur lütfen azıcık gurur...... Eğer ortak kararsa kararinizin arkasında durun.Ben de umutlandim bı an
Çok acimasizca ama çok üzülüyorumSiz bence yavaştan başka iş aramaya başlayın. Yoksa orda çalışmak size eziyet olacak. Adam hediye atan birisi olmadığını söylemesine rağmen anlam yüklemişsiniz. Erkeklerin böyle şeyler zerre umurlarında olmuyor. Kaç yıl önce ayrıldığı sevgilisinin aldığı kıyafetleri başkasıyla evlenince bile giymeyi devam edenler var. O hediyeye bakınca hediyeyi alanı hatırlama skilleri birçoğunda yok
Önce ben ayrildim bı anlık sinirle sonra pişman oldum geri dönmek istedim kabul etmediAyrılmayı o istediyse azıcık gurur lütfen azıcık gurur...... Eğer ortak kararsa kararinizin arkasında durun.
Kıytırıktan bı saat amaBen de kullanıyorum vallahi güzelim ayakkabıyı falan atacak değilim ilişki bitti diye.
Ben herifin başkasına niyetlenip aldığı beyaz eşyaları kullandım birkaç yıl, iş bozulunca almış bekar evinde yıllarca döve döve kullanmış, hatta fırında ateş yakmış mangal yapmış balkonda fkfkfkfkfkfkkf o fırına uranyum atmak suretiyle bi güzel temizledim 5 saat sonra pamuk gibi oldu.Siz bence yavaştan başka iş aramaya başlayın. Yoksa orda çalışmak size eziyet olacak. Adam hediye atan birisi olmadığını söylemesine rağmen anlam yüklemişsiniz. Erkeklerin böyle şeyler zerre umurlarında olmuyor. Kaç yıl önce ayrıldığı sevgilisinin aldığı kıyafetleri başkasıyla evlenince bile giymeyi devam edenler var. O hediyeye bakınca hediyeyi alanı hatırlama skilleri birçoğunda yok
KeskeTabii ki seninle evlenmek istiyor.
Ama gözünün önünde tutuyor masasında hemen yanında alıp görünmeyen bı köşeye atabilirdi
Bence bu düşüncelerini değiştir, sen seviyorsun diye senin istediğin de olmaz ki. Her şey karşılıklıdır ilişkilerde bile. Tek taraflı olanlar genelde çok yıpranır. Boşuna kendini yorma karşı tarafı sana ilgisi yoksa kendi yoluna devam et derim.Ama onu çok seviyorum aynı iş yerinde çalışıyoruz hergun görüyorum
Eee adam hediyeleri atmıyorum demiş daha ne desin ki yolunu bile yapmış.Kıytırıktan bı saat ama
Ben herifin başkasına niyetlenip aldığı beyaz eşyaları kullandım birkaç yıl, iş bozulunca almış bekar evinde yıllarca döve döve kullanmış, hatta fırında ateş yakmış mangal yapmış balkonda fkfkfkfkfkfkkf o fırına uranyum atmak suretiyle bi güzel temizledim 5 saat sonra pamuk gibi oldu.
gözün kalmış senin git barış kız hala gözünün önünde yoksa başkasına gittimi daha çok üzülürsünBana baktığını görüyorum arada
Aynı iş yerinde çalışıyoruz sürekli görüyorum unutamıyorum kiBence bu düşüncelerini değiştir, sen seviyorsun diye senin istediğin de olmaz ki. Her şey karşılıklıdır ilişkilerde bile. Tek taraflı olanlar genelde çok yıpranır. Boşuna kendini yorma karşı tarafı sana ilgisi yoksa kendi yoluna devam et derim.
Dönmez bana kesin kararlıgözün kalmış senin git barış kız hala gözünün önünde yoksa başkasına gittimi daha çok üzülürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?