Eski sevgilim hediyemi hala kullanıyor

Göreceğimi düşünmedi mi hiç belki umutlanirim
Erkekler ince düşünmez,ayrildiysaniz bitmiştir.Her hareketinden anlam çıkarmayın.Eski sevgilinin aldığı gömlekle yeni sevgilisiyle fotoğraf paylaşan adamlar var, eşyaya anlam yuklemezler, beğenir kullanmaya devam eder ....

9 yillik evliyim kac senelik eski sevgililerimin hediyeleri duruyor annemin evindeki odamda.
Hediyeyi atınca ne olmus oluyor ki? Anca nefret ederek bittiyse hirsla yapilir oyle seyler onun diisnda eşya alti ustu.

Ben de umutlandim bı an

9 yillik evliyim kac senelik eski sevgililerimin hediyeleri duruyor annemin evindeki odamda.
Hediyeyi atınca ne olmus oluyor ki? Anca nefret ederek bittiyse hirsla yapilir oyle seyler onun diisnda eşya alti ustu.
Ama gözünün önünde tutuyor masasında hemen yanında alıp görünmeyen bı köşeye atabilirdi

Siz bence yavaştan başka iş aramaya başlayın. Yoksa orda çalışmak size eziyet olacak. Adam hediye atan birisi olmadığını söylemesine rağmen anlam yüklemişsiniz. Erkeklerin böyle şeyler zerre umurlarında olmuyor. Kaç yıl önce ayrıldığı sevgilisinin aldığı kıyafetleri başkasıyla evlenince bile giymeyi devam edenler var. O hediyeye bakınca hediyeyi alanı hatırlama skilleri birçoğunda yok

Çok acimasizca ama çok üzülüyorum

Ben herifin başkasına niyetlenip aldığı beyaz eşyaları kullandım birkaç yıl, iş bozulunca almış bekar evinde yıllarca döve döve kullanmış, hatta fırında ateş yakmış mangal yapmış balkonda fkfkfkfkfkfkkf o fırına uranyum atmak suretiyle bi güzel temizledim 5 saat sonra pamuk gibi oldu.

Ama onu çok seviyorum aynı iş yerinde çalışıyoruz hergun görüyorum
Bence bu düşüncelerini değiştir, sen seviyorsun diye senin istediğin de olmaz ki. Her şey karşılıklıdır ilişkilerde bile. Tek taraflı olanlar genelde çok yıpranır. Boşuna kendini yorma karşı tarafı sana ilgisi yoksa kendi yoluna devam et derim.

Sesli güldüm

Aynı iş yerinde çalışıyoruz sürekli görüyorum unutamıyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…