- 24 Haziran 2016
- 7.527
- 26.562
- 548
Herşeye bu kadar anlam yüklemeyin. Erkekler bizim gibi detaycı düşünmez.Sevgilimle 2 hafta önce ayrıldık aynı iş yerinde çalışıyoruz ona verdiğim masa üstü mini çalar saat vardı
Hala masasında duruyor
Daha önce de hediyeleri atan biri değilim demişti sizce neden hala masasında ve gözünün önünde tutuyor
Gözünün önünde bulundurmasın bari koysun cekmeceyeEee adam hediyeleri atmıyorum demiş daha ne desin ki yolunu bile yapmış.
Sevdim adamı,çocuk oyuncağı değil bu bir hırsla ayrıl barış.Sizde kararinizin arkasında durun en azından adamın gözünde bir duruşunuz olsun .Önce ben ayrildim bı anlık sinirle sonra pişman oldum geri dönmek istedim kabul etmedi
Duygudan yoksunlar çünküHerşeye bu kadar anlam yüklemeyin. Erkekler bizim gibi detaycı düşünmez.
Bayılıyorum bu gamsızlık seviyesine sen yaşlanmazsın katipBen herifin başkasına niyetlenip aldığı beyaz eşyaları kullandım birkaç yıl, iş bozulunca almış bekar evinde yıllarca döve döve kullanmış, hatta fırında ateş yakmış mangal yapmış balkonda fkfkfkfkfkfkkf o fırına uranyum atmak suretiyle bi güzel temizledim 5 saat sonra pamuk gibi oldu.
az önce dediğim gibi başka iş bakın ruh sağlığınız için.Aynı iş yerinde çalışıyoruz sürekli görüyorum unutamıyorum ki
Yapabilsem keşkeSevdim adamı,çocuk oyuncağı değil bu bir hırsla ayrıl barış.Sizde kararinizin arkasında durun en azından adamın gözünde bir duruşunuz olsun .
Vallahi bak seni üzmek istemem ama benim bir sevgilimin bana aldığı ayakkabı hala duruyor, adam onun üzerine 2 kere evlendi, 1 tane de çocuğu varGözünün önünde bulundurmasın bari koysun cekmeceye
Yaşadığım şehire gore koşulları en uygun iş buBayılıyorum bu gamsızlık seviyesine sen yaşlanmazsın katip
az önce dediğim gibi başka iş bakın ruh sağlığınız için.
OhaaVallahi bak seni üzmek istemem ama benim bir sevgilimin bana aldığı ayakkabı hala duruyor, adam onun üzerine 2 kere evlendi, 1 tane de çocuğu varben hala giyiyorum ayakkabıyı ara sıra
Aynen öyle üzülme boşverDuygudan yoksunlar çünkü
Çok seviyorum amaAynen öyle üzülme boşver
Yeni ayrılığı yaşamışsınız 2 haftalıkmış yorumlarda gördüm hemen unutamazsınız gayet doğal bir süreci geciyorsun biraz zaman lazım 3-6-9 ay bir süreç sonra bir şekilde alışıyorsun hissedemiyorsun bile. Kişiden kişiye değişir akışına bırak kendini yıpratmaya değmez ki. Sen ayrılacağına o ayrılsın başka yerde iş arasın :) birazda erkeklerin düzeni bozulsunAynı iş yerinde çalışıyoruz sürekli görüyorum unutamıyorum ki
Çok seviyorumAynen öyle üzülme boşver
Aynı iş yerindeyiz nasıl unutacam onuYeni ayrılığı yaşamışsınız 2 haftalıkmış yorumlarda gördüm hemen unutamazsınız gayet doğal bir süreci geciyorsun biraz zaman lazım 3-6-9 ay bir süreç sonra bir şekilde alışıyorsun hissedemiyorsun bile. Kişiden kişiye değişir akışına bırak kendini yıpratmaya değmez ki. Sen ayrılacağına o ayrılsın başka yerde iş arasın :) birazda erkeklern düzeni bozulsun
Neden ayrıldınız?Çok seviyorum
Aynı iş yerindeyiz nasıl unutacam onu
İlgisiz olduğu için bı anlık sinirle ayrıldım ondan sonra pişman oldum geri dönmek istedim kabul etmedi ben de sinirlendim iş yerinde yanına gidip konuşmamız laizm diye ısrar ettim o da burası ne zamani ne de yeri rica ediyorum çıkışta konuşalım dedi ben de hayır şimdi konusscaz dedim en son kızdı bana tamam dedim bende çıkışta konusuruz diyeNeden ayrıldınız?
Ben de takılmayabilirim. :)Boşanma davasına karısının aldığı kazakla geleni biliyorum, çok anlam yüklemeyin, erkekler bişey işlevselse ya da hoşuna gidiyorsa kim vermiş takılmıyor.
Tabiki de onlar atılmaz ama benim aldığım kıytırık bı saat mini çalar saat küçücük birşeyBen de takılmayabilirim. :)
2 senenin sonunda adam bana epey bir hediye aldı malum. Hepsini birden atamam, çünkü çok işlevsel şeyler. Akıllı saat ile kablosuz kulaklığı neden atayım mesela?
Hiç normal değilsiniz, ilişkilere bakış açınız hastalıklı.Adamin yerinde olsam kendim başka iş ararım.Tehlikelisiniz.......İlgisiz olduğu için bı anlık sinirle ayrıldım ondan sonra pişman oldum geri dönmek istedim kabul etmedi ben de sinirlendim iş yerinde yanına gidip konuşmamız laizm diye ısrar ettim o da burası ne zamani ne de yeri rica ediyorum çıkışta konuşalım dedi ben de hayır şimdi konusscaz dedim en son kızdı bana tamam dedim bende çıkışta konusuruz diye
Sonra şirket içinde ağladım sürekli arkadaşları görüp ona yetiştirmiş ağladığımi
Mesaj atıp benden ayrılırsan kendimi öldürürüm zarar veririm dedim
O da saat 5 te mesai bitimine 2 saat kala eve gitti daha fazla rezillik çıkmasın diye
Bana da mesaj atıp sürekli kendimi öldürecem zarar verecem kendime diyen biri ile ilişki istemiyorum dedi beni tamamen bitirdi ne kadar ugrassam da
Kendini öldürmekle tehdit etmek nedir ya? Siz ayrılmak istediğinizde sizi intiharla tehdit eden biriyle ilişki yaşamak ister miydiniz?İlgisiz olduğu için bı anlık sinirle ayrıldım ondan sonra pişman oldum geri dönmek istedim kabul etmedi ben de sinirlendim iş yerinde yanına gidip konuşmamız laizm diye ısrar ettim o da burası ne zamani ne de yeri rica ediyorum çıkışta konuşalım dedi ben de hayır şimdi konusscaz dedim en son kızdı bana tamam dedim bende çıkışta konusuruz diye
Sonra şirket içinde ağladım sürekli arkadaşları görüp ona yetiştirmiş ağladığımi
Mesaj atıp benden ayrılırsan kendimi öldürürüm zarar veririm dedim
O da saat 5 te mesai bitimine 2 saat kala eve gitti daha fazla rezillik çıkmasın diye
Bana da mesaj atıp sürekli kendimi öldürecem zarar verecem kendime diyen biri ile ilişki istemiyorum dedi beni tamamen bitirdi ne kadar ugrassam da
O da öyle söyledi hareketlerin normal değil çok takıntılısin seninle ileriyi düşünemiyorum artık soğudum senden dedi ve senden çekiniyorum dediHiç normal değilsiniz, ilişkilere bakış açınız hastalıklı.Adamin yerinde olsam kendim başka iş ararım.Tehlikelisiniz.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?