Eski sevgilim hediyemi hala kullanıyor

Herşeye bu kadar anlam yüklemeyin. Erkekler bizim gibi detaycı düşünmez.

Bayılıyorum bu gamsızlık seviyesine sen yaşlanmazsın katip

Aynı iş yerinde çalışıyoruz sürekli görüyorum unutamıyorum ki
az önce dediğim gibi başka iş bakın ruh sağlığınız için.

Aynı iş yerinde çalışıyoruz sürekli görüyorum unutamıyorum ki
Yeni ayrılığı yaşamışsınız 2 haftalıkmış yorumlarda gördüm hemen unutamazsınız gayet doğal bir süreci geciyorsun biraz zaman lazım 3-6-9 ay bir süreç sonra bir şekilde alışıyorsun hissedemiyorsun bile. Kişiden kişiye değişir akışına bırak kendini yıpratmaya değmez ki. Sen ayrılacağına o ayrılsın başka yerde iş arasın :) birazda erkeklerin düzeni bozulsun

Aynen öyle üzülme boşver
Çok seviyorum
Aynı iş yerindeyiz nasıl unutacam onu

Neden ayrıldınız?
İlgisiz olduğu için bı anlık sinirle ayrıldım ondan sonra pişman oldum geri dönmek istedim kabul etmedi ben de sinirlendim iş yerinde yanına gidip konuşmamız laizm diye ısrar ettim o da burası ne zamani ne de yeri rica ediyorum çıkışta konuşalım dedi ben de hayır şimdi konusscaz dedim en son kızdı bana tamam dedim bende çıkışta konusuruz diye
Sonra şirket içinde ağladım sürekli arkadaşları görüp ona yetiştirmiş ağladığımi
Mesaj atıp benden ayrılırsan kendimi öldürürüm zarar veririm dedim

O da saat 5 te mesai bitimine 2 saat kala eve gitti daha fazla rezillik çıkmasın diye
Bana da mesaj atıp sürekli kendimi öldürecem zarar verecem kendime diyen biri ile ilişki istemiyorum dedi beni tamamen bitirdi ne kadar ugrassam da

Boşanma davasına karısının aldığı kazakla geleni biliyorum, çok anlam yüklemeyin, erkekler bişey işlevselse ya da hoşuna gidiyorsa kim vermiş takılmıyor.
Ben de takılmayabilirim. :)
2 senenin sonunda adam bana epey bir hediye aldı malum. Hepsini birden atamam, çünkü çok işlevsel şeyler. Akıllı saat ile kablosuz kulaklığı neden atayım mesela?

Ben de takılmayabilirim. :)
2 senenin sonunda adam bana epey bir hediye aldı malum. Hepsini birden atamam, çünkü çok işlevsel şeyler. Akıllı saat ile kablosuz kulaklığı neden atayım mesela?
Tabiki de onlar atılmaz ama benim aldığım kıytırık bı saat mini çalar saat küçücük birşey

Hiç normal değilsiniz, ilişkilere bakış açınız hastalıklı.Adamin yerinde olsam kendim başka iş ararım.Tehlikelisiniz.......

Kendini öldürmekle tehdit etmek nedir ya? Siz ayrılmak istediğinizde sizi intiharla tehdit eden biriyle ilişki yaşamak ister miydiniz?

Hiç normal değilsiniz, ilişkilere bakış açınız hastalıklı.Adamin yerinde olsam kendim başka iş ararım.Tehlikelisiniz.......
O da öyle söyledi hareketlerin normal değil çok takıntılısin seninle ileriyi düşünemiyorum artık soğudum senden dedi ve senden çekiniyorum dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…