Eski sevgilim hediyemi hala kullanıyor

İlgisiz olduğu için bı anlık sinirle ayrıldım ondan sonra pişman oldum geri dönmek istedim kabul etmedi ben de sinirlendim iş yerinde yanına gidip konuşmamız laizm diye ısrar ettim o da burası ne zamani ne de yeri rica ediyorum çıkışta konuşalım dedi ben de hayır şimdi konusscaz dedim en son kızdı bana tamam dedim bende çıkışta konusuruz diye
Sonra şirket içinde ağladım sürekli arkadaşları görüp ona yetiştirmiş ağladığımi
Mesaj atıp benden ayrılırsan kendimi öldürürüm zarar veririm dedim

O da saat 5 te mesai bitimine 2 saat kala eve gitti daha fazla rezillik çıkmasın diye
Bana da mesaj atıp sürekli kendimi öldürecem zarar verecem kendime diyen biri ile ilişki istemiyorum dedi beni tamamen bitirdi ne kadar ugrassam da
Yani sevmiyormus seni boşver üzülme yapicak bişey yok..umursama dünyanın sonu değil. Kendini küçük düşürme onun karşısında

işime yarayan hediyeleri veren insanlarla sonradan düşman bile olsam o hediyeleri kullanmaya devam ederim

Sevgilimle 2 hafta önce ayrıldık aynı iş yerinde çalışıyoruz ona verdiğim masa üstü mini çalar saat vardı

Hala masasında duruyor

Daha önce de hediyeleri atan biri değilim demişti sizce neden hala masasında ve gözünün önünde tutuyor
Neden atsın? İlişkiniz süresince karşılıklı hediyeleştiyseniz, kendi parasıyla almış sayılır zaten.

İlgisiz olduğu için bı anlık sinirle ayrıldım ondan sonra pişman oldum geri dönmek istedim kabul etmedi ben de sinirlendim iş yerinde yanına gidip konuşmamız laizm diye ısrar ettim o da burası ne zamani ne de yeri rica ediyorum çıkışta konuşalım dedi ben de hayır şimdi konusscaz dedim en son kızdı bana tamam dedim bende çıkışta konusuruz diye
Sonra şirket içinde ağladım sürekli arkadaşları görüp ona yetiştirmiş ağladığımi
Mesaj atıp benden ayrılırsan kendimi öldürürüm zarar veririm dedim

O da saat 5 te mesai bitimine 2 saat kala eve gitti daha fazla rezillik çıkmasın diye
Bana da mesaj atıp sürekli kendimi öldürecem zarar verecem kendime diyen biri ile ilişki istemiyorum dedi beni tamamen bitirdi ne kadar ugrassam da
Abooov o nasıl bir cringe şelalesi öyle ya 😳 yerle gök birleşse ben sana dönmem o çocuğun yerinde olsam.

Ben de takılmayabilirim. :)
2 senenin sonunda adam bana epey bir hediye aldı malum. Hepsini birden atamam, çünkü çok işlevsel şeyler. Akıllı saat ile kablosuz kulaklığı neden atayım mesela? :KK53:
İyi bir kulaklık ve akıllı saat milyor olmuş şimdi, atanı öpsünler. İstese verirsin o ayrı da, atmak ya da başkasına vermek net enayilik.😀

Back
X