- 25 Şubat 2016
- 961
- 1.323
- 113
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Blöf yaptım yanımda kalır diyeKendini öldürmekle tehdit etmek nedir ya? Siz ayrılmak istediğinizde sizi intiharla tehdit eden biriyle ilişki yaşamak ister miydiniz?
Blöf yaptım zaten o da gördü bişi yapmadığımi nedne dönmesin ki aldatmadim sonuçtaBu çocuk geri dönmez.Ayrılırsan kendimi öldürürüm demek çok ezikçe değil mi ya?Bak ölmedin blöf yaptığın meydana çıktı.
Yani sevmiyormus seni boşver üzülme yapicak bişey yok..umursama dünyanın sonu değil. Kendini küçük düşürme onun karşısındaİlgisiz olduğu için bı anlık sinirle ayrıldım ondan sonra pişman oldum geri dönmek istedim kabul etmedi ben de sinirlendim iş yerinde yanına gidip konuşmamız laizm diye ısrar ettim o da burası ne zamani ne de yeri rica ediyorum çıkışta konuşalım dedi ben de hayır şimdi konusscaz dedim en son kızdı bana tamam dedim bende çıkışta konusuruz diye
Sonra şirket içinde ağladım sürekli arkadaşları görüp ona yetiştirmiş ağladığımi
Mesaj atıp benden ayrılırsan kendimi öldürürüm zarar veririm dedim
O da saat 5 te mesai bitimine 2 saat kala eve gitti daha fazla rezillik çıkmasın diye
Bana da mesaj atıp sürekli kendimi öldürecem zarar verecem kendime diyen biri ile ilişki istemiyorum dedi beni tamamen bitirdi ne kadar ugrassam da
Ama com sevdiğim için yaptımÇocuk kendini kurtarmış gibi duruyor.
2 haftadır yazmadım hiç ama o da yazmıyorYani sevmiyormus seni boşver üzülme yapicak bişey yok..umursama dünyanın sonu değil. Kendini küçük düşürme onun karşısında
Neden atsın? İlişkiniz süresince karşılıklı hediyeleştiyseniz, kendi parasıyla almış sayılır zaten.Sevgilimle 2 hafta önce ayrıldık aynı iş yerinde çalışıyoruz ona verdiğim masa üstü mini çalar saat vardı
Hala masasında duruyor
Daha önce de hediyeleri atan biri değilim demişti sizce neden hala masasında ve gözünün önünde tutuyor
Abooov o nasıl bir cringe şelalesi öyle yaİlgisiz olduğu için bı anlık sinirle ayrıldım ondan sonra pişman oldum geri dönmek istedim kabul etmedi ben de sinirlendim iş yerinde yanına gidip konuşmamız laizm diye ısrar ettim o da burası ne zamani ne de yeri rica ediyorum çıkışta konuşalım dedi ben de hayır şimdi konusscaz dedim en son kızdı bana tamam dedim bende çıkışta konusuruz diye
Sonra şirket içinde ağladım sürekli arkadaşları görüp ona yetiştirmiş ağladığımi
Mesaj atıp benden ayrılırsan kendimi öldürürüm zarar veririm dedim
O da saat 5 te mesai bitimine 2 saat kala eve gitti daha fazla rezillik çıkmasın diye
Bana da mesaj atıp sürekli kendimi öldürecem zarar verecem kendime diyen biri ile ilişki istemiyorum dedi beni tamamen bitirdi ne kadar ugrassam da
Ben yapamam meselaişime yarayan hediyeleri veren insanlarla sonradan düşman bile olsam o hediyeleri kullanmaya devam ederim
İyi bir kulaklık ve akıllı saat milyor olmuş şimdi, atanı öpsünler. İstese verirsin o ayrı da, atmak ya da başkasına vermek net enayilik.Ben de takılmayabilirim. :)
2 senenin sonunda adam bana epey bir hediye aldı malum. Hepsini birden atamam, çünkü çok işlevsel şeyler. Akıllı saat ile kablosuz kulaklığı neden atayım mesela?![]()
Hiç böyle düşünmedimNeden atsın? İlişkiniz süresince karşılıklı hediyeleştiyseniz, kendi parasıyla almış sayılır zaten.
Nolur deme öyle ben seviyorum onuAbooov o nasıl bir cringe şelalesi öyle yayerle gök birleşse ben sana dönmem o çocuğun yerinde olsam.
Aynen öyle vallaİyi bir kulaklık ve akıllı saat milyor olmuş şimdi, atanı öpsünler. İstese verirsin o ayrı da, atmak ya da başkasına vermek net enayilik.![]()
Kıyamam ya sana. Bak blöf yapmak bir işe yaramadı bundan sonra yapma tamam mı. Başka erkekler bulursun daha iyi daha yakışıklı.Ama com sevdiğim için yaptım![]()
Ben onu çok seviyorum amaKıyamam ya sana. Bak blöf yapmak bir işe yaramadı bundan sonra yapma tamam mı. Başka erkekler bulursun daha iyi daha yakışıklı.
Ne kadar süre beraberdiniz peki2 haftadır yazmadım hiç ama o da yazmıyor
2 buçuk aydır konuştuk son 1 ayı ise ssvgiliydikNe kadar süre beraberdiniz peki
Böyle sevgi olmaz kendini kandırma bu takıntı. Ya şöyle davranan birini sen ister misin hayatında? 2 gün sonra ne yapacağın belirsiz.Nolur deme öyle ben seviyorum onu