• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilim kapıma dayandı- ailemle kavga etti

Merhaba kızlar.. ağlamaktan gözlerim kanayacak hale geldi. Ben Urfa’ya atanmış bir öğretmenim, ailem ve 1 yıldır görüştüğüm ‘eski’ erkek arkadaşım İstanbul’da yaşıyor.

Şu an urfadayım. Dün öğleden sonra eski erkek arkadaşıma ilişkide gelecek göremediğim için ayrılmak istediğimi söyledim. geçici işlerde çalışıyor, canı istediğinde işten çıkıyor diye ve kendisi 36 yaşında. Ben 27 yaşındayım. Artık çok da sevmediğimi fark ettim ayrıca. Ve Urfa’da herhangi bir erkekle münasebetim hiç olmadı 2 yıldır.

O kadar çirkinleşti ki size anlatamam küfür kıyamet yok o telefonu açacaksın yoksa bi yerine…/ sen tam bir o. orada birini buldun onla kırıstırıyorsun/ gidip babana söyleyeceğim namusuna sahip çıksın/ üniversite okumuş kızla konuşulur mu zaten hepsi o…

Kız kardeşimin (daha 16 yaşında) instagramına ulaşıp ablan Urfa’da çalışıyor mu sanıyorsun o….luk yapıyor. Eve her gün birini atıyor. Ve daha yazamadığım bir sürü çirkin laflar iftiralar.

Dün akşam beni arayıp su an evinize gidiyorum dedi. Yapma etme diye yalvardım yine aynı lafları duydum. Neymiş babamla konuşacakmış namusuna sahip çıksınmış. Ailem yemekteyken kapıya dayanmış. Ben kızınızın erkek arkadaşıyım aşagı inin konuşmamız gerekiyor demiş, bunları kardeşim anlatıyor. Babam da katı biridir bunlara gelemez. Kavga küfür kıyamet en son bıçakla kovalamış adamı. Darp vs yok allahtan. Tüm apartman ayağa kalkmış. Herkes duydu rezaleti.

ne babam ne annem telefon açtı bana, sadece kardeşim çok sinirli olduklarını herkese rezil olduğumuzu bu eve nasıl döneceksin gibi şeyler söyledi. O kadar sinirliyim ve mutsuzum ki, şimdi hastaneye gidiyorum üzüntüden baygınlık geçirdim ve yanımda hiç kimsem yok. Tek başımayım kızlar aşırı çaresizim
Allah onu bildiği gibi yapsın. Geri adım atmayın sakin terbiyesiz ve şikayetci olun.

Kavga küfür kıyamet en son bıçakla kovalamış adamı.

valla iyi yapmış babanız, böyleleri kendilerini aslan sanır ama zoru görünce kuyruğu sıkıştırıp kaçar.
belki gözü korkar da bir daha bulaşmaz size.
kendi küçük aklıyla babanızın size zarar vermesini sağlamak istemiş büyük ihtimalle.
olanlar üzücü ve keşke olmasaydı ama babanızı alırsınız karşınıza konuşursunuz.
"ciddi düşünüyordum ama böyle böyleydi, kestim. size-bana layık görmedim. Allah senden razı olsun ki ağzının payını vermişsin." vs dersiniz.
babanızla bir şekilde yoluna koyarsınız. bu pislikle devam etmediğiniz için şanslı sayın kendinizi.

Ailenle konuşacağım dediğinde yalvarmasa idiniz o sığır bu cesareti almazdı. Babanızdan korkup kaçtı ise gözü kara biri de değil. Babanız gitsin polise şikayet etsin sizde edin. evde kardeşiniz varmış evi biliyor çocuğun başını yakmayın ortalık pislik kaynıyor. Yazık sizin yüzünüzden bir gencinmjayatı kayabilir dişinizi gösterin

Pislik adi adam sakın ha tehditlere boyun eğmeyin havlayan köpek ısırmazmis

Çok benzer bir şey başıma gelmişti,öyle barzo birinden falan da değil, anne baba okumuş etmis, İzmir'in dağlarında çiçekler açar modunda laik laik takılan, güzel bir ünide güzel bir bölüm okuyan hiyarin teki ve iğrenç annesi ile.
Sevgiliyken benden iyisi yoktu, şiirler yazardı, seviyorum diye bir saatlık yoldan sütlac getirir sepete koyar giderdi. Ayrılınca yine benden iyisi yoktu, "ben kaybettim,pişmanım,sen daha iyisine layıksın"lar. Yenisini buldum ,bir anda benden kötüsü olmadı. Aileme, o zamanki yeni sevgilime vs ulaşmış, çirkin çirkin, ahlaksız şeyler
Ben de aileme dedim ki; "yaşadıklarınız için üzgünüm ama şu an kendimi rahatlamis hissediyorum çünkü az kalsın ben bu adamla evlenecektim, siz de güle oynaya verecektiniz. Zararın neresinden dönsen kardır, şükür namazı kılacağım"
Bir süre sonra her şey normale döndü. Bence sen de benzer cumleler kur. "Kısa süre beraberdik, iyi biri gibi gelmişti..kötü tarafıni görünce ayrıldım , delirdi bunları yaptı. Çok uzgunim ama bir yandan da mutluyum çünkü az kalsın evlenecektim, sizinle tanıştıracaktim. Ya o zaman ne yapardık" falan de.
Bir şey olmaz, merak etme. Neyse ki aynı evde yaşamiyorsun

Merhaba kızlar.. ağlamaktan gözlerim kanayacak hale geldi. Ben Urfa’ya atanmış bir öğretmenim, ailem ve 1 yıldır görüştüğüm ‘eski’ erkek arkadaşım İstanbul’da yaşıyor.

Şu an urfadayım. Dün öğleden sonra eski erkek arkadaşıma ilişkide gelecek göremediğim için ayrılmak istediğimi söyledim. geçici işlerde çalışıyor, canı istediğinde işten çıkıyor diye ve kendisi 36 yaşında. Ben 27 yaşındayım. Artık çok da sevmediğimi fark ettim ayrıca. Ve Urfa’da herhangi bir erkekle münasebetim hiç olmadı 2 yıldır.

O kadar çirkinleşti ki size anlatamam küfür kıyamet yok o telefonu açacaksın yoksa bi yerine…/ sen tam bir o. orada birini buldun onla kırıstırıyorsun/ gidip babana söyleyeceğim namusuna sahip çıksın/ üniversite okumuş kızla konuşulur mu zaten hepsi o…

Kız kardeşimin (daha 16 yaşında) instagramına ulaşıp ablan Urfa’da çalışıyor mu sanıyorsun o….luk yapıyor. Eve her gün birini atıyor. Ve daha yazamadığım bir sürü çirkin laflar iftiralar.

Dün akşam beni arayıp su an evinize gidiyorum dedi. Yapma etme diye yalvardım yine aynı lafları duydum. Neymiş babamla konuşacakmış namusuna sahip çıksınmış. Ailem yemekteyken kapıya dayanmış. Ben kızınızın erkek arkadaşıyım aşagı inin konuşmamız gerekiyor demiş, bunları kardeşim anlatıyor. Babam da katı biridir bunlara gelemez. Kavga küfür kıyamet en son bıçakla kovalamış adamı. Darp vs yok allahtan. Tüm apartman ayağa kalkmış. Herkes duydu rezaleti.

ne babam ne annem telefon açtı bana, sadece kardeşim çok sinirli olduklarını herkese rezil olduğumuzu bu eve nasıl döneceksin gibi şeyler söyledi. O kadar sinirliyim ve mutsuzum ki, şimdi hastaneye gidiyorum üzüntüden baygınlık geçirdim ve yanımda hiç kimsem yok. Tek başımayım kızlar aşırı çaresizim
Bu kadar ezik ve karaktersiz bir kişiden iyi ki kurtulmuşsun hiç bir adim geri atma herşey unutulur canım. O ne yaparsa yapsın dönme sessiz kal bıkıp sinecek in degiline ... Sadece sen ve ailem şikayet hakkını kullanabilir bu o soysuz için mustehak

Çok benzer bir şey başıma gelmişti,öyle barzo birinden falan da değil, anne baba okumuş etmis, İzmir'in dağlarında çiçekler açar modunda laik laik takılan, güzel bir ünide güzel bir bölüm okuyan hiyarin teki ve iğrenç annesi ile.
Sevgiliyken benden iyisi yoktu, şiirler yazardı, seviyorum diye bir saatlık yoldan sütlac getirir sepete koyar giderdi. Ayrılınca yine benden iyisi yoktu, "ben kaybettim,pişmanım,sen daha iyisine layıksın"lar. Yenisini buldum ,bir anda benden kötüsü olmadı. Aileme, o zamanki yeni sevgilime vs ulaşmış, çirkin çirkin, ahlaksız şeyler
Ben de aileme dedim ki; "yaşadıklarınız için üzgünüm ama şu an kendimi rahatlamis hissediyorum çünkü az kalsın ben bu adamla evlenecektim, siz de güle oynaya verecektiniz. Zararın neresinden dönsen kardır, şükür namazı kılacağım"
Bir süre sonra her şey normale döndü. Bence sen de benzer cumleler kur. "Kısa süre beraberdik, iyi biri gibi gelmişti..kötü tarafıni görünce ayrıldım , delirdi bunları yaptı. Çok uzgunim ama bir yandan da mutluyum çünkü az kalsın evlenecektim, sizinle tanıştıracaktim. Ya o zaman ne yapardık" falan de.
Bir şey olmaz, merak etme. Neyse ki aynı evde yaşamiyorsun
Çok üzüldüm sizin için de. Geçmiş olsun. Dedikleriniz çok güzel ben de bu şekilde konuşayım ailemle.

Hepinizin yazdıklarını okudum her birinize çok teşekkür ederim yanımda olduğunuz için.

Çok üzüldüm sizin için de. Geçmiş olsun. Dedikleriniz çok güzel ben de bu şekilde konuşayım ailemle.

Hepinizin yazdıklarını okudum her birinize çok teşekkür ederim yanımda olduğunuz için.
eee gittiniz mi savcılığa şikayetçi oldunuz mu?

Lütfen şikayetçi ol. Ailen de olsun. Eğer annen baban sana kizgin olduğu için buna yanaşmazsa kardeşinle iletisimin daha iyi belli ki, kardeşin gidip şikayetçi olsun. Önceliğin şikayetçi olmak olsun lütfen. Çünkü şu an bu duruma susarsan bundan cesaret alıp daha da beterini yapmayi göze alacaktır. Sonrasında ise ilk firsatta ailenle düzgünce konuş. Düzgün bir arkadaslik yürüttüğünüzü ama artık istemediğini ifade et. Yanında olmalarini istediğini belirt. Her şeye rağmen yanında olmayacaklarsa da sen zaten ayakları üstünde duran bir kadınsın. Sakin bu durum karşısında sinme, içe kapanma. Elinden geleni yap.

Ailenizle ilgili bilgi vermeyin tam anlamiyla güvenmediğiniz insana sevgiliniz bile olsa. Babam sinirlidir,böyle şeylere gelemez,kızar asar keser demeyin,ailem bunlara karsi falan da tabi.
Bakın yumuşak karnınızı bulmuş yürümüş. Yapma etme diye yalvarmayacaktınız hallbuki ,tabi buyur git al babamdan ağzının payını deseydiniz muhtemelen gidemeyecekti kapılarına.
Huylarini biliyor buna inanmaz diyeceksiniz şimdi o zaman ben aileme bu tehdit ve hakaretlerini anlattım,gitte gör gününü babam seni bekliyor,polisi de arıyorum şimdi ses kaydında var bende deseydiniz yine yemeyecekti totosu.
Yerinizde olsam herkes duydu madem birde ben karıştırır ortalığı,şikayetçi olurdum bu pislikten.

Acilen şikayet edip gözünü korkutman lazım. Zira can güvenliğiniz yok haberin olsun.

Tabikide bu mesajlarınizla evinize geldiğinin görüntü kayıtlarıyla polise gidip şikayetçi olacaksınız başka çareniz yok uzaklaştırma aldırın hemen seviyesiz bir insan belli ki

Buna benzer bir manyakta bende vardı 3 ay sonra anladım ve ayrılma kararı almıştım Ayni şeyleri söyledi tehditler vs vs s.k.tr git evim orda gelmezsen adam değilsin dedim 🤣🤣🤣 gelemedi 😁😁😁 aman dikkat bu tarz yabanilerden uzak durun evlenince değişir beni seviyor falan diye sakın düşünmeyin

Yalnız değilsiniz. Korkmayın ve şikayetçi olun. Ailenize de ciddi düşünüyorduk ama ben bu adamın işsiz güçsüz takılması bir aile babası olma potansiyeli olmaması sebebiyle ailemize uygun bulmadım irtitbatı kesmek istedim ondan sonra tehditler etti küfürler hakaretler deyin. Aileniz sizi anlar bir şekilde düzeltirsiniz durumu.

Şerefsizin biri o... dedi diye siz öyle olmuyorsunuz. Korkmayın aileniz ile konuşurken de onlar için yapıcı konuşun. Böyle biri olduğunu fark ettiğimde hemen ayrılmak istedim deyin durumu yumuşatın. Aileniz sizin arkanızda olacaktır.

evet kızlar annem ve babamı arayıp konuşabildim. Dediğiniz şekilde ikisiyle de konuştum. Biz sana değil ona sinirliyiz dediler. Hatta babam güzel bir laf etti, sabah evden çıkarken bu ceket bu ayakkabıyla gider mi diye kırk saat düşünüyorsun, aynı hassasiyeti niye yanında gezdirdiğin insanlar için göstermiyorsun dedi. Bu Bana güzel bir ders oldu.

Şikayetçi olacağım tabii ki de.

Ama kendimi bir türlü affedemedim, demek ki basiretim bağlanmış sevmişim diyorum ama bu yaptığımdan midem bulanıyor gerçekten

Herkese çok teşekkür ederim 🩷

Back
X