- 22 Ocak 2018
- 171
- 25
- 98
- Konu Sahibi Moonladyy91
-
Benzerini yasadim hayatina devam et cok kotu olursan bence psikolojik destek alEski sevgilimle aramızda 1 saatlik yol farkı vardı. Beni yolu bahane ederek terketti. Evlenmek istemedi. Birkaç ay sonra da başkasıyla ciddi düşündüğünü duydum. Kız mezun olup yaşadıgı yere gelmiş. Ben eski sevgilimden daha üstünken egitim anlamında sorun etmezken fedakarlıklar yaparken o parayı düşünüyormus. Kız çok yüksek vasfı olmasa da babası dukkan sahibi orada, parti için çalışan insanlar, güçlü olduklarını sanan insanlar. Eski sevgilimin paraya düşkün oldugunu anlamıstım ancak bu kadarını tahmin etmemiştim. Babası da desteklemiş. Gözünü boyamış bazı şeyler. Ben öğretmenim özelde çalışıyorum. Moralim cok bozuk ama. Erkeklere karşı tüm güvenimi yitirdim. Pisman olmaz, geri dönmez. Artıkta istemem ama sizce ben ne yaparsam kendimi daha iyi hissederim? Nasıl toparlanırım?
Gerçekten yaşadınız mı? Geçmiş olsun. Destek alıyorum şu an.Benzerini yasadim hayatina devam et cok kotu olursan bence psikolojik destek al
Evet hemde daha kötüsünü ama 3 yil sonra evlendim başkasıyla ve mutluyum sende onu unut gitsin hayir gelmez oyle insandan Allah a birak bnceGerçekten yaşadınız mı? Geçmiş olsun. Destek alıyorum şu an.
ille gözünün boyanmış olması mı lazım?aşık olmuş olamaz mı? sizi 1 saatlik yola düşmek istemeyecek kadar sevmemiş , evlenmek istemek zorunda değil ve evlenmemiş kandırmamış da seni ayrılmış dürüstçe.Önüne bak kendi hayatına bak, giden bitmiştir.Eski sevgilimle aramızda 1 saatlik yol farkı vardı. Beni yolu bahane ederek terketti. Evlenmek istemedi. Birkaç ay sonra da başkasıyla ciddi düşündüğünü duydum. Kız mezun olup yaşadıgı yere gelmiş. Ben eski sevgilimden daha üstünken egitim anlamında sorun etmezken fedakarlıklar yaparken o parayı düşünüyormus. Kız çok yüksek vasfı olmasa da babası dukkan sahibi orada, parti için çalışan insanlar, güçlü olduklarını sanan insanlar. Eski sevgilimin paraya düşkün oldugunu anlamıstım ancak bu kadarını tahmin etmemiştim. Babası da desteklemiş. Gözünü boyamış bazı şeyler. Ben öğretmenim özelde çalışıyorum. Moralim cok bozuk ama. Erkeklere karşı tüm güvenimi yitirdim. Pisman olmaz, geri dönmez. Artıkta istemem ama sizce ben ne yaparsam kendimi daha iyi hissederim? Nasıl toparlanırım?
Sadece para için beraber olduğundan çok eminsinEski sevgilimle aramızda 1 saatlik yol farkı vardı. Beni yolu bahane ederek terketti. Evlenmek istemedi. Birkaç ay sonra da başkasıyla ciddi düşündüğünü duydum. Kız mezun olup yaşadıgı yere gelmiş. Ben eski sevgilimden daha üstünken egitim anlamında sorun etmezken fedakarlıklar yaparken o parayı düşünüyormus. Kız çok yüksek vasfı olmasa da babası dukkan sahibi orada, parti için çalışan insanlar, güçlü olduklarını sanan insanlar. Eski sevgilimin paraya düşkün oldugunu anlamıstım ancak bu kadarını tahmin etmemiştim. Babası da desteklemiş. Gözünü boyamış bazı şeyler. Ben öğretmenim özelde çalışıyorum. Moralim cok bozuk ama. Erkeklere karşı tüm güvenimi yitirdim. Pisman olmaz, geri dönmez. Artıkta istemem ama sizce ben ne yaparsam kendimi daha iyi hissederim? Nasılh toparlanırım?
Kimse onun gözünü zorla boyamadı. Boyanası varmış. Demek ki gözü güç ve parada. Bu yüzden de atlamış resmen. Dua edin. Böyle bir adamdan kurtuldunuz.Eski sevgilimle aramızda 1 saatlik yol farkı vardı. Beni yolu bahane ederek terketti. Evlenmek istemedi. Birkaç ay sonra da başkasıyla ciddi düşündüğünü duydum. Kız mezun olup yaşadıgı yere gelmiş. Ben eski sevgilimden daha üstünken egitim anlamında sorun etmezken fedakarlıklar yaparken o parayı düşünüyormus. Kız çok yüksek vasfı olmasa da babası dukkan sahibi orada, parti için çalışan insanlar, güçlü olduklarını sanan insanlar. Eski sevgilimin paraya düşkün oldugunu anlamıstım ancak bu kadarını tahmin etmemiştim. Babası da desteklemiş. Gözünü boyamış bazı şeyler. Ben öğretmenim özelde çalışıyorum. Moralim cok bozuk ama. Erkeklere karşı tüm güvenimi yitirdim. Pisman olmaz, geri dönmez. Artıkta istemem ama sizce ben ne yaparsam kendimi daha iyi hissederim? Nasıl toparlanırım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?