- 22 Ocak 2018
- 171
- 25
- 98
- Konu Sahibi Moonladyy91
-
Ikızler burcuyum ben :)Hayatına bak boşver onu
Yeni aşklar yeni heyecanlar
Küllerinden doğ yeniden
Burcun ne bu arada merak ettim
İkizler kızları sevince tam seviyorIkızler burcuyum ben :)
Iddia degil yaşadıklarım. Cıkarlari ağir bastığına eminim. Saf bir aşk yok yani. Tencere kapağını bulmus diyeceğim bundan sonra. Başka bir şey denemez onlaraAdam sadece sizinle devam etmemil başkası ile etmiş. Geri kalan sizin iddialarınız. Nerden biliyorsunuz para için birlikte olduğunu? Belki gerçekten sevdi
Ortak tanıdıklarimiz, onlara yakın kişiler de aynı fikirde. Ayrıldıktan sonra arka planda başka şeyler varmiş öğrendimPara olayını nasıl çıkarttınız bu olaydan?
Evet sevince tam seviyorum gerçekten ama başkası olursa unuturum buyuk ihtimal :) Hayırlısı artıkİkizler kızları sevince tam seviyor
Ama başkasına aşık olucaksın
Şu üzüldüğün zamanlara üzüleceksin
İlk erkek arkadasımdan sonra aylarca ağladım zırladım
Evlilik haberini aldım yıkıldım
O güzel zamanlarımı ağlayarak geçirdim
Şimdi diyorum ne aptalmışım ya
Bu sefer üzüldüğüm zamana üzülüyorum
Oysa neler yapardım o dönemde
Davul bile dengi dengine dediler de dinlemedim..Gönül işte..
Bir morondan kurtulmussun bence cocuklara seker dagitGerçekten yaşadınız mı? Geçmiş olsun. Destek alıyorum şu an.
Bosver kendini neden uzuyorsun giden gitmistir zaten. Daha fazla ileri gitmeden gormen iyi olmus. Moralini yuksek tutEski sevgilimle aramızda 1 saatlik yol farkı vardı. Beni yolu bahane ederek terketti. Evlenmek istemedi. Birkaç ay sonra da başkasıyla ciddi düşündüğünü duydum. Kız mezun olup yaşadıgı yere gelmiş. Ben eski sevgilimden daha üstünken egitim anlamında sorun etmezken fedakarlıklar yaparken o parayı düşünüyormus. Kız çok yüksek vasfı olmasa da babası dukkan sahibi orada, parti için çalışan insanlar, güçlü olduklarını sanan insanlar. Eski sevgilimin paraya düşkün oldugunu anlamıstım ancak bu kadarını tahmin etmemiştim. Babası da desteklemiş. Gözünü boyamış bazı şeyler. Ben öğretmenim özelde çalışıyorum. Moralim cok bozuk ama. Erkeklere karşı tüm güvenimi yitirdim. Pisman olmaz, geri dönmez. Artıkta istemem ama sizce ben ne yaparsam kendimi daha iyi hissederim? Nasıl toparlanırım?
Kimse hakkında kötü laf etmek istemem ama benimkinin hayatındaki kız da çok çirkin. Güzellik göreceli tabi ama kıyas kabul edemem onunla. Bana geri dönüşü olmadığını söyledi. Olmasın zaten. İnşallah kız tekmeyi basar da ben de onlara gülerim :)Bana da oldu bu
Bir tane sevgilim vardi yaşlar daha 16-17 filan ama cok paraci biseydi gece gunduz parasini nasil ikiye katlayacagini dusunur, idda filan oynardi akli fikri para para para olan bir insandi daha o yaşta.
Benim ailemin durumu o zamanlar iyi degildi ve iyi olmayan bi mahallede oturuyorduk, kendisi de oyle ccoook zengin bir aileden degildi ama bizden bir tik iyiydi diyeyim.
Neyse bu gitmiş ozamanlar oturuduğumuz sehrin zengin kesiminde oturan bir kiz bulmuş kendine veeeee direk beni satişa getirdi.
Kiz da resmen maymun gibi birsey, bu cocuk baya yakisikli populer bir cocuktu o zamanlar ve o kiza normalde dönüp bakmazdi biliyorum ama kizin babasi doktormuymuş neymiş baya zenginlerdi yani...
Ama pişman olup geri dönmüstü, artik kiz tekmeyi mi koydu naaaaptiysa...
Umarim kendine zengin kayinpeder bulabilmiştir burdan selam yolluyorum kendisine.
Ben kendimi teselli etmiyorum. Olayların hepsini ben yaşadım. O kızla bir çıkar ilişkisi var. Ben onun parayı sevdigini de biliyorum. Beni gönlüme koymasa o kadar şey yapmazdı. Her neyse sizin bakış açınız.Hanimefendi size su aci gercegi soyleyeyim..adam sizi hic sevmemis..yani bir seyi birseye tercih etmemis...bence kendinizi boyle teselli etmeyin parayi sevdi falan diye..sizi gonlune hic koymamis ki
Evlilik yolunda adımlar atmayacaktı o zaman. Umut vermek aileye söylemek önemli adımlardır. Tabi ki de kandırdı. Ben de Allah'a havale ediyorumille gözünün boyanmış olması mı lazım?aşık olmuş olamaz mı? sizi 1 saatlik yola düşmek istemeyecek kadar sevmemiş , evlenmek istemek zorunda değil ve evlenmemiş kandırmamış da seni ayrılmış dürüstçe.Önüne bak kendi hayatına bak, giden bitmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?