- Konu Sahibi Moonladyy91
-
Canım işte bunlar ego. Farkındaysan ilişkin devam etse de sen onu kendinden aşağı bir seviye de görüyormuşsun. Mevzu burda ne mezunu olduğundan ziyade senin ne istediğinde. Sen bu olayda ayrılığa değil seni başkası için terketmiş olmasını kabul edemiyorsun işte buda ego. Kendimizi sevip önemsemeliyiz elbette ama bunu böyle beni nasıl seçmez onu seçer mantığı ile değil kendimizi geliştirerek yapmalıyız. Aylardır toparlanamıyorsun ya hani,atlatmayı denemek için neler yaptın?Yani ego mudur bilemem ama yediremiyorum kendime. Lise mezunu bir adam. Tabi etrafta kendini geliştirmiş lise mezunları çok, diploması ile kişilik edinememiş üniversiteli de...Ancak benim eski sevgilim cahil bir adamdı. Biraz iliskiyi kurtarmaya çalisayim derken cahil bir adamın peşine düşen kadin konumuna düştüm. Sinir oldum. Umarim zamanla atlatırım.
Başkası için terketmedi aslında. Ailemden de kendisine laf gelmiş "fakir o" gibi laflar..Ben beni sevdi demiyorum öyle bir iddiam yok. Iliskisini 7 8 ay sonra duydum ben. O baskasını hayatınaCanım işte bunlar ego. Farkındaysan ilişkin devam etse de sen onu kendinden aşağı bir seviye de görüyormuşsun. Mevzu burda ne mezunu olduğundan ziyade senin ne istediğinde. Sen bu olayda ayrılığa değil seni başkası için terketmiş olmasını kabul edemiyorsun işte buda ego. Kendimizi sevip önemsemeliyiz elbette ama bunu böyle beni nasıl seçmez onu seçer mantığı ile değil kendimizi geliştirerek yapmalıyız. Aylardır toparlanamıyorsun ya hani,atlatmayı denemek için neler yaptın?
Hayatıma baktım tatile gittim. Guzeldi taki kızı hayatına alana kadar. Yani eski bir arkadaşımin kardesi kendisi. Tanidigim bir insan şok yaşadım sadece. Kendim de yalnız olunca depresyon yaşadım sanırım. Neyse insallah gecerCanım işte bunlar ego. Farkındaysan ilişkin devam etse de sen onu kendinden aşağı bir seviye de görüyormuşsun. Mevzu burda ne mezunu olduğundan ziyade senin ne istediğinde. Sen bu olayda ayrılığa değil seni başkası için terketmiş olmasını kabul edemiyorsun işte buda ego. Kendimizi sevip önemsemeliyiz elbette ama bunu böyle beni nasıl seçmez onu seçer mantığı ile değil kendimizi geliştirerek yapmalıyız. Aylardır toparlanamıyorsun ya hani,atlatmayı denemek için neler yaptın?
Olabilir .. ama önemli olan seçmiş onu bir kere. Öyle yada böyle.. seni de sevmiş tabikii yanlış anlama bu.iliskiyi sen yaşadın en iyisini sen bilirsin.. uzaktan tanımadan bilmeden sevmemiş vs gibi yorumlara takılma asla elestirriken insanlar çok acımasız kadınlar kadınlara o kadar acımasız yorumlar yapabiliyor bazen .. umrunda olmasın .. ama.o da umrunda olmasın .. akışına bırak sadece maddiyata kurulan beraberlikler emin ol çok da uzun sürmüyor .. sürdüren varsa da çok nadir kişiler aşırı kurnaz yada uyanık olması gerekiyor böyle biri değilse uzun sürmeyecek ... Kimse yaşattığın yaşamadan ölmez o kız da daha paralisini bulur da o sumsuge yol gösterir belki .. öyle olmuyo boyle oluyo Allah yaşatır bunu ona emin olParanın ve çıkarlarının ağır bastığına eminim.
Sağolun, Allah en iyisini bilir. İnşallahOlabilir .. ama önemli olan seçmiş onu bir kere. Öyle yada böyle.. seni de sevmiş tabikii yanlış anlama bu.iliskiyi sen yaşadın en iyisini sen bilirsin.. uzaktan tanımadan bilmeden sevmemiş vs gibi yorumlara takılma asla elestirriken insanlar çok acımasız kadınlar kadınlara o kadar acımasız yorumlar yapabiliyor bazen .. umrunda olmasın .. ama.o da umrunda olmasın .. akışına bırak sadece maddiyata kurulan beraberlikler emin ol çok da uzun sürmüyor .. sürdüren varsa da çok nadir kişiler aşırı kurnaz yada uyanık olması gerekiyor böyle biri değilse uzun sürmeyecek ... Kimse yaşattığın yaşamadan ölmez o kız da daha paralisini bulur da o sumsuge yol gösterir belki .. öyle olmuyo boyle oluyo Allah yaşatır bunu ona emin ol
Bu yazdıklarınızı tekrar okuyun kendinizi başka nasil daha iyi hissedersiniz ki Allah kurtarmış şükür sebebi bence yasadiklarinizEski sevgilimle aramızda 1 saatlik yol farkı vardı. Beni yolu bahane ederek terketti. Evlenmek istemedi. Birkaç ay sonra da başkasıyla ciddi düşündüğünü duydum. Kız mezun olup yaşadıgı yere gelmiş. Ben eski sevgilimden daha üstünken egitim anlamında sorun etmezken fedakarlıklar yaparken o parayı düşünüyormus. Kız çok yüksek vasfı olmasa da babası dukkan sahibi orada, parti için çalışan insanlar, güçlü olduklarını sanan insanlar. Eski sevgilimin paraya düşkün oldugunu anlamıstım ancak bu kadarını tahmin etmemiştim. Babası da desteklemiş. Gözünü boyamış bazı şeyler. Ben öğretmenim özelde çalışıyorum. Moralim cok bozuk ama. Erkeklere karşı tüm güvenimi yitirdim. Pisman olmaz, geri dönmez. Artıkta istemem ama sizce ben ne yaparsam kendimi daha iyi hissederim? Nasıl toparlanırım?
Benimle ilişkisi devam ederken yanıma gelmedi 1 hafta işleri vardı. Işte o isleri sırasında benzer işlerin pesinde o kız da varmış. Aynı yerde çalışmışlar. Bana bu süre icinde soğuk davranıyordu zaten. Siyasi sebeplerle bir ise girmesi gerekiyordu söyluyordu da bunu. Cocugun babası da tanıyormus kızı. Kız da o işe onu saglayacak kişinin sağ koluymuş. Bunlarin hepsini sonradan öğrendim. O kızi tanısaydım onceden inanın kolayca bırakmazdım bu ilişkiyi. Ayrıligımiz da kizın isine geldi muhtemel. Cunku bu kız olmadiginda iliskimiz iyidi. Ne diyeyim sonuc olarak bitti. Yani durum böyleydi.Para icin oldugunu nereden anladiniz? Ben o kismi anlamadim. Sizden ayrilmis ve baska biriyle beraber su an. Sizinle birlikte iken mi o kisiyle iliskisi basladi yoksa daha sonra mi? Ben kizin ailesinin siyasetin icinde olmasi ya da dukkanlari olmasiyla para icin sizi terk ettigi baglantisini kuramadim o yuzden soruyorum.
Tatile gitmek anlık kafa dağıtmaktan başka birşey değildir. Ben kendine odaklanıp geliştirme yönünden soruyordum ama neyse. Umarım geçer gönlünce olsun herşeyBaşkası için terketmedi aslında. Ailemden de kendisine laf gelmiş "fakir o" gibi laflar..Ben beni sevdi demiyorum öyle bir iddiam yok. Iliskisini 7 8 ay sonra duydum ben. O baskasını hayatına
Hayatıma baktım tatile gittim. Guzeldi taki kızı hayatına alana kadar. Yani eski bir arkadaşımin kardesi kendisi. Tanidigim bir insan şok yaşadım sadece. Kendim de yalnız olunca depresyon yaşadım sanırım. Neyse insallah gecer
Yok artık rezilmiş iyice ama bir yandan rahatlamış hissetmişsinizdir..Benimki bana geri dönüşüm yok dedi. Olmasın ama o kızla da mutlu olsun istememBasit bir adammış gördün işte
Benim çok eskiden görüştüğüm biri vardı
Doktor bir kız bulup evlendi para için
1 sene sonra aradı ulaşmaya çalıştı bana salak
Geldiği yere gönderdim
Böyle çıkar için evlenenlerin sonu bu oluyor
Bide benim hayatıma girmeye çalışıyor mal
Savclığa vericem seni rezil olucaksın dedim öyle kurtuldum
Akıllı sanıyor kendini herkes
Yok önceden planlıydı aslında ayrilıktan hemen sonraydı. İşime odaklanmaya çalıstım, üzgundum o siralarda. Biraz daha iyiyim. Tesekkurler sizin de insallahTatile gitmek anlık kafa dağıtmaktan başka birşey değildir. Ben kendine odaklanıp geliştirme yönünden soruyordum ama neyse. Umarım geçer gönlünce olsun herşey
Haklısınız, acidan gorülmüyot fakat, belki de öyle :)Bu yazdıklarınızı tekrar okuyun kendinizi başka nasil daha iyi hissedersiniz ki Allah kurtarmış şükür sebebi bence yasadiklariniz
Onu yapmaya çalışıyorum :)Boş verin o sümsüğü bakın Kpss'ye 3 ay var.Sümsüğe üzülmekle geçecek vaktinizle ders çalışıp atanın bence
Uzulme. Ayni sey degil belki ama ilk bebegimi dıs gebelikten kaybettigimde cok uzulmustum. Doktor uzulme saglikli bir bebek olsaydi yasardi dedi. Sizde de oyle saglikli bir iliski olsaydi devam ederdi. Her ayrilik bir travma yasatir ama geciyor merak etmeyin. Gecmis olsun. Eski sevgilinizi de takip etmeyin. Onua ortak kisilerle de gorusmeyin ki ondan haber almayasiniz. Boylece daha cabuk toparlanirsiniz.Benimle ilişkisi devam ederken yanıma gelmedi 1 hafta işleri vardı. Işte o isleri sırasında benzer işlerin pesinde o kız da varmış. Aynı yerde çalışmışlar. Bana bu süre icinde soğuk davranıyordu zaten. Siyasi sebeplerle bir ise girmesi gerekiyordu söyluyordu da bunu. Cocugun babası da tanıyormus kızı. Kız da o işe onu saglayacak kişinin sağ koluymuş. Bunlarin hepsini sonradan öğrendim. O kızi tanısaydım onceden inanın kolayca bırakmazdım bu ilişkiyi. Ayrıligımiz da kizın isine geldi muhtemel. Cunku bu kız olmadiginda iliskimiz iyidi. Ne diyeyim sonuc olarak bitti. Yani durum böyleydi.
Buda öyle demişti güyaYok artık rezilmiş iyice ama bir yandan rahatlamış hissetmişsinizdir..Benimki bana geri dönüşüm yok dedi. Olmasın ama o kızla da mutlu olsun istemem
Yani dogru mu ifade ederim bilmiyorum ama onurunuzu kurtarmışsınızBuda öyle demişti güya
Her yerden de engellemişti beni
Meğerse sonradan öğrendim bu benleyken o kadınla sözlenmiş
Sosyal medyadan sonradan öğrendim
Kadının Facebook unu bulmuştum
Şok olmuştum engeli yiyince
Karaktersiz işte
Bide gelmiş yazıyor
Ona döneceğimi sandı salak
Kendini bulunmaz hint kumaşı sanmış yazık
Bende o dönem üzülmüştüm ama sonradan unuttum gitti
Bir baktım bana yazmış
Verdim dersini
Bir kere daha yazsaydı verecektim savcılığa onla mı uğraşıcam ya
O insan benim için hiçbirşry ifade etmediği için mutlu olmadım daYani dogru mu ifade ederim bilmiyorum ama onurunuzu kurtarmışsınızKeske bana da yazsa da desem böyle böyle. Ama burnu düşse yere almaz. İyi yapmışsınız siz mutlu olmalısınız
Hiç yani değişikmiş. Demek ki burnu sürtülmüş. Darısı benimkinin başınaO insan benim için hiçbirşry ifade etmediği için mutlu olmadım da
Ne bilim cesareti çok şaşırttı
Geçmiş kaç sene
Onu bekliyordum sanki
İnsan düşünür ben evlendim onun da hayatında biri vardır diye
Kadın hala seviyor canı yanıyor. Hepimiz yaşadık bunları zamanında. Biraz kırıcı buldum yorumunuzu gerçekten uzulen bir kadını kırmak niyeBu kadar bilgiyi siz nereden biliyorsunuz ki 1 saat mesafe başka il herhalde yani kızın mezun olup gittiğinü babasının dükkanını yok düşünce yapılarına kadar ne biliyorsunuz ayrıca bu kızı 1 atda bulacak değil belki önceden vardı kız oralı olduğuna göre zaten görüşüyorlardır illa para için olduğu ne alaka sizi sevse 1 saat mesafeyi bahane etmezdi zaten ama sizde para için diye avutuyorsunuz kendinizi.. ayrılmışsınız daha da ne yapıp ediyor takip etmeyin
Hayatına bak boşver onuHiç yani değişikmiş. Demek ki burnu sürtülmüş. Darısı benimkinin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?