Eski sevgilim nisanlandi

Sonraki cevaplarınızı da okudum. Ben de mezhep farklılığından ötürü bitirmiştim 6 yıllık ilişkimi. Evet aileler etken oldu bunda da; ancak bitirmemdeki temel sebebim, karşımdaki insanın kendi ailesine beni savunmaması ve beni onlarla tanıştırma zahmetine girmek istememesiydi. Tıpkı sizin eski sevgiliniz gibi davranmıştı anlayacağınız.
O adam sizi sizin kadar sevseydi, farklılıklarınıza rağmen ailelerinizin karşısında daha güçlü durabilirdi. Kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz? Yetişkin bir insanın, hele de bir erkeğin hâlâ ailesinin ağzının içine bakmasına anlam veremem. Ancak maalesef çoğu erkek ailesinin sözünden çıkmıyor.
Nişanlısına gelirsek, sizin o adamın önceki hayatındaki rolünü bildiği için sizi engellemiş, yani durduk yere de yapmamış bunu. Üstün bir çaba harcamanıza gerek yok, işyerindeki varlığınız bile onları başlı başına rahatsız ediyor.
Kabul etmesi zor bir ayrılık geçirdiniz ve hâlâ atlatamadınız biliyorum. Bu dönemde de işten ayrılmanızı, iş bulma sıkıntısından ötürü isteyemem. Ama odağınızı mümkün olduğunca onlardan uzaklaştırmanız gerektiğini söylesem çok mu şey istemiş olurum? O adam sizi yeterince sevmedi ve sizi sevmeyen birinin ardından kendinizi üzmeye devam etmeniz size onu geri getirmeyecek. Getirse bile, yaşadığınız onca üzüntüden sonra siz onu kabul eder misiniz? Lütfen gerçekçi davranmaya çalışın ve kendinize acı çektirmeyi bırakın.

O işyerinden çıkardım ben onları birlikte görmeye dayanamazdım

Sen büyün bunları unut mutlu olur yada olmaz seni ilgilendirmesin
Bir insanı kafanda bitirince onun mutlu olup olmaması kimle evlendiği yok çocuklarının olduğu inan bana hiç sallamıyorsun
Senin karşına daha iyi biri çıkar daha güzel bir hayatın olur inşş
O kızda kendine güvensiz biri
Nişanlısına da güvenmiyor belli
Buldumcuk olmuş işte
Klasik Türk Kezban

Onun mutlu olup olmaması umurunuzda olmasın. Siz mutlu olmaya bakın. Zor biliyorum ama değmeyecek bir insan için üzülmeyin.

İlâhi adalet elbette yerini bulur seni üzdüğü ağlattığı kadar oda üzülüp ağlayacaktır inan kimsenin yanına kar kalmıyor , nişanlanmış olsa dahi evlendiğinde mutlu olacak diye bir garanti yok zamane evliliklerde 2 lafla kavga ile bitiveriyor çünkü temelleri çürük
Dürüstlük üzerine kurulmadığından akıl ile gönül birliği oluşturamadıklarından , gerçekler yüzleri tokat gibi vurup
Herşeyi bitiriyor
Ve gerçekler farklı göründüğündede iş işten geçmiş oluyor
İlahi adalet işlemiş olup herkese hakettiği cezayı alıyor , bekle ve gör

Yokmu size sevgili olmak isteyen birisi falan odak noktanı değiştir yeni bir ilişkin başlarsa onlarda seninle uğraşmaz sende onları değil yeni ilişkine odaklanırsın. Ayrıca bu şekilde davranırsan adam evlenir yine sana yazmaya başlar kafan allak bullak olur.

Rica ederim

Romantik ilişkilerin kaderi bu. Ben mesela bugün üzgünüm, mutsuzum. Ama ben de başkalarını üzdüm. Hayatımda hiç üzülmediğim kadar üzdüm, kırdım hatta. Beni üzen de mutlu olacak, üzdüğüm kişi de mutlu olacak. Dediğin gibi bir gün hepimiz başkaları için rehberde kayıtlı bir numara olacağız başka bir anlamımız kalmayacak. Benim durumumda o da olmayacak neden çünkü ben engelliyim onun listesinde Üzülme demiyorum yine üzül ama geçecek. Bırakma kendini...

aynı yerde çok zor bende yaşadım görmek bile iyi gelmiyor bi de aynı yerden nişanlandı diyorsun, kendini tamamen kapat olaylara görmezden gel ve rutin hayatını yaşamaya çalış

Sadece egonuz yara almış. Hisleriniz yanılgıdan ibaret. Hellalik isteme ah alma vs hep egonun tamirine yönelik. Şu açıdan bakın, siz böyle bir insanla yola çıkmış olabilirdiniz. O zaman durumunuz daha kötü olacaktı. Tüm yaşananlar aslında sizin için şans. Önünüze bakın en kısa zamanda.

Aynı anda 2 kişiyle daha konuşan bir adamın sizi gerçekten sevdiğini mi söylüyorsunuz, yoksa ben mi yanlış anlıyorum? Onun dışında zaten mezhep meselesi deyip pek çabalamamış. Vermek almak gibi terimler hiç hoşuma gitmese de sizin deyiminizle aileniz vermemiş, konu da kapanmış. Sevginin pek önemi kalmıyor ortada bir iliski yoksa. Hayatına da devam etmis. O kadar güvenilmez biriyle olmadığınız için halinize şükredin ve mutlular mı mutsuzlar mı nasıl duruyorlar bu tür şeylere dikkat etmemeyi deneyin. Düşünmemek zor da olsa çocuklarımızın ismini bile koymustu tarzı anılara odaklanmamaya calısın cünkü sadece kalbinizi yorar Geçeceğine inanıyorum zamanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…