Eski sevgilim özelden aradı -ten uyumu olan-

Cileklivanilinn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2018
7.384
18.999
248
28
Selam hanımlar dün gece 3 te eski sevgilim özelden aradı. İlk açtığımda onun sesiydi kimsiniz falan dedim o kadar heyecanlandım ki ne dedi hatırlamıyorum bile. Sonra başka bir arkadaşı konuşmaya başladı havadan sudan ama arkadan o direktif veriyordu. Sonra kim olduğumu tahmin et dedi erkek olduğu için erkek isimleri saydım sen de ne çok erkek tanıyormuşsun falan dedi. Sonra sen nerden arıyosun beni dedim şehir ismi söyledi. Söylediği şehir de eski sevgilimin staj yaptığı şehir. Yine de onun ismini söyleyemedim ya o değilse rezil olurum diye. Yarın arıycam tekrar kim olduğumu söylicem dedi ama aramadı

Sizi arkadaşıyla konuşturdu?
Direktif verdi ?
Erkek isimleri saydınız.
Ve siz üniversite okuyorsunuz değil mi ?
Saygı hiç bir şekilde yok aranızda .
Başka bir uğraş bulmalısınız bir an evvel.
Konuşan kişi erkek olduğu için kim olduğumu tahmin et dedi ben de isim saydım ayşe fatma mı diyecektim

Siz hepiniz üniversite öğrencisi olduğunuza kesin emin misiniz, bir kontrol etseniz?
Zira grupça 12-13 yaşında gibi hareket ediyorsunuz. Sadece siz değil, çevrenizdeki herkes.

Tamam küçük şehirdesiniz, herkes birbirini tanıyor da bu kadar can sıkıntısı da fazla yani. 20li yaşlarda gençler gibi değilsiniz hiç biriniz.

Küfür de ettim zaten ama bana numaranı bir kız arkadaşın verdi deyince merak ettim
Konularınızı az çok biliyorum.
Bakın yaş olarak benden epeyce küçüksünüz.
Ailenizle olan durumlarınızdan tutunda sevgililerinizle olan duruma kadar sağlıksız bir haldesiniz.
Biz ne desek boş gelecek onu da biliyorum ama uZak durun bence.

Kusura bakma ama İnan gülme geldi bana aranızdaki muhabbete

Size karşı ciddiyeti olsa erkek arkadaşıyla konuşturmaz. Kendilerine eğlence aramışlar sizde ciddiye almayın bu tipleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…