- 7 Aralık 2018
- 7.384
- 18.999
- 248
- 28
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Bu en önemlisiYeni bi tane bulsanız artık da eskilerden kurtulsak...
Konuşan kişi erkek olduğu için kim olduğumu tahmin et dedi ben de isim saydım ayşe fatma mı diyecektimSizi arkadaşıyla konuşturdu?
Direktif verdi ?
Erkek isimleri saydınız.
Ve siz üniversite okuyorsunuz değil mi ?
Saygı hiç bir şekilde yok aranızda .
Başka bir uğraş bulmalısınız bir an evvel.
Hesap sordum ki hoşlanıyorum falan dediGece 3 te ariyor ve sen ona hayrola neden bu saatte ariyorsun diye hesap sormuyorsun da erkek isimleri siraliyorsun.
Ertesi gun ayilmistir ondan aramamistir.
Normalmiş o zaman tamam .Konuşan kişi erkek olduğu için kim olduğumu tahmin et dedi ben de isim saydım ayşe fatma mı diyecektim
Küfür de ettim zaten ama bana numaranı bir kız arkadaşın verdi deyince merak ettimNormalmiş o zaman tamam .
Yahu gece vakti bana birisi böyle bir şey yapsa ağzımdan sadece küfür çıkar !
Telefonu yuzune kapatman gerekiyordu. Yapman gereken buydu.Hesap sordum ki hoşlanıyorum falan dedi
SeviyorumTelefonu yuzune kapatman gerekiyordu. Yapman gereken buydu.
Ben erkek olsam, gece 3 te aradigim ve tahmin et ben kimim dedigim zaman bana erkek isimleri siralayan bir kizi ben bir daha aramazdim.Seviyorum
Sonradan pişman oldum ama kendini ifşa etsin diye yaptımBen erkek olsam, gece 3 te aradigim ve tahmin et ben kimim dedigim zaman bana erkek isimleri siralayan bir kizi ben bir daha aramazdim.
Konularınızı az çok biliyorum.Küfür de ettim zaten ama bana numaranı bir kız arkadaşın verdi deyince merak ettim
Kusura bakma ama İnan gülme geldi bana aranızdaki muhabbeteSelam hanımlar dün gece 3 te eski sevgilim özelden aradı. İlk açtığımda onun sesiydi kimsiniz falan dedim o kadar heyecanlandım ki ne dedi hatırlamıyorum bile. Sonra başka bir arkadaşı konuşmaya başladı havadan sudan ama arkadan o direktif veriyordu. Sonra kim olduğumu tahmin et dedi erkek olduğu için erkek isimleri saydım sen de ne çok erkek tanıyormuşsun falan dedi. Sonra sen nerden arıyosun beni dedim şehir ismi söyledi. Söylediği şehir de eski sevgilimin staj yaptığı şehir. Yine de onun ismini söyleyemedim ya o değilse rezil olurum diye. Yarın arıycam tekrar kim olduğumu söylicem dedi ama aramadı
NedenKusura bakma ama İnan gülme geldi bana aranızdaki muhabbete
Selam hanımlar dün gece 3 te eski sevgilim özelden aradı. İlk açtığımda onun sesiydi kimsiniz falan dedim o kadar heyecanlandım ki ne dedi hatırlamıyorum bile. Sonra başka bir arkadaşı konuşmaya başladı havadan sudan ama arkadan o direktif veriyordu. Sonra kim olduğumu tahmin et dedi erkek olduğu için erkek isimleri saydım sen de ne çok erkek tanıyormuşsun falan dedi. Sonra sen nerden arıyosun beni dedim şehir ismi söyledi. Söylediği şehir de eski sevgilimin staj yaptığı şehir. Yine de onun ismini söyleyemedim ya o değilse rezil olurum diye. Yarın arıycam tekrar kim olduğumu söylicem dedi ama aramadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?