- 7 Aralık 2018
- 7.747
- 19.761
- 248
- 28
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Ya biliyorum zaten benim sorunum gururumla oynanmış olması hiçbir suçum yokken düşman oldu ve garip şeyler yapıyorHayatınızda başka alanlara yönelin. Hayat seks ve erkelerden ibaret değil
Geçen bir konuya yorum yazmıştı da.Ahahda o ne ayol ben kaçırmışım onu.
Arkadaşlarınıza söyleyin bence artık size haber taşımasınlar.
Zaten hayatınızda bir şekilde devamlı eski sevgililerinizle ilgili bir şeyler oluyor, sizin de aklınız devamlı takılı kalıyor, artık böyle şeyleri anlatmasınlar size. "Bir şey duymak istemiyorum" deyin.
İki eski sevgiliniz de birbirinden beter çünkü.
Yok daha nelerGeçen bir konuya yorum yazmıştı da.
Çisi gelmiş. Şirket asansörüne işemiş.
Bazı arkadaşlar da haklı olarak tepki gösterdi. Hatta bir arkadaş yazmış ki çocuklarımız yerleri elliyor ya da yere düşen bi şeyi alıp ağızlarına sokuyorlar filan dedi.
Bu arkadaş da dedi ki endişeye mahal yok. Benim cişim çok saglikli. Yani sağlıklı ve hijyenik besleniyorum. O sebepten herhangi bir sorun olmazmış.
Abartmaya gerek yokmuş.
Yani sen de bunu okuyunca abartma lütfen.
Bizi şoka uğrattı. Sonradan anladım ki insanların aklı ile dalga geçiyor.
Birde asansöre iseyip sonuçta çiş büyük abdest değil ben sağlıklı beslenirim. Benden sonra asansörü yikadilar mesajindanK k da sizi hep cinsel konulardan tanıyorum neden acaba???
10 yaşındaydım gülen surat çizdim falan dedim neyi anlamıyorsunuzBirde asansöre iseyip sonuçta çiş büyük abdest değil ben sağlıklı beslenirim. Benden sonra asansörü yikadilar mesajindan
E onu görmedim ben başta şaka mı yapıyorsunuz diye kac tane msj attılar10 yaşındaydım gülen surat çizdim falan dedim neyi anlamıyorsunuz
Bu yaşta yaptığımı düşüneceğiniz ihtimali aklıma bile gelmediE onu görmedim ben başta şaka mı yapıyorsunuz diye kac tane msj attılar
-
hayır cok ciddiyim, gibi cumleler kurarak sağlıklı besleniyorum benim cisim pis degildir vs dediniz kac msjinza baktım şoklar içinde.
Gelen tepkiler sizi buna itmiş olabilir mi?
Karşındaki insan gurursuz zaten. Umursamayacaksın işte.Ya biliyorum zaten benim sorunum gururumla oynanmış olması hiçbir suçum yokken düşman oldu ve garip şeyler yapıyor
Geçen bir konuya yorum yazmıştı da.
Çisi gelmiş. Şirket asansörüne işemiş.
Bazı arkadaşlar da haklı olarak tepki gösterdi. Hatta bir arkadaş yazmış ki çocuklarımız yerleri elliyor ya da yere düşen bi şeyi alıp ağızlarına sokuyorlar filan dedi.
Bu arkadaş da dedi ki endişeye mahal yok. Benim cişim çok saglikli. Yani sağlıklı ve hijyenik besleniyorum. O sebepten herhangi bir sorun olmazmış.
Abartmaya gerek yokmuş.
Yani sen de bunu okuyunca abartma lütfen.
Bizi şoka uğrattı. Sonradan anladım ki insanların aklı ile dalga geçiyor.
Birde asansöre iseyip sonuçta çiş büyük abdest değil ben sağlıklı beslenirim. Benden sonra asansörü yikadilar mesajindan
Konuyu saptırmayayım ama baktım şimdi, okudum o mesajları.E onu görmedim ben başta şaka mı yapıyorsunuz diye kac tane msj attılar
-
hayır cok ciddiyim, gibi cumleler kurarak sağlıklı besleniyorum benim cisim pis degildir vs dediniz kac msjinza baktım şoklar içinde.
Gelen tepkiler sizi buna itmiş olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?