Eski sevgilim özledinmi sorusuna ne alakası var dedi sonra Hayır dedi ne yapmalıyım?

Teşekkürler

Kırmak istemiyordur , incitmek istemiyordur belki.
şahsen bende kimseyi kolay kolay engellemem ama kibarca da hayır derim anlatabildim mi ?
Onun yapısı hosgörulu olmaya müsait değil o istemezse engeller

Ay adam senin uzak durman için uğraşıyor. Bunu anlamak çok mu zor ya. 32 yaşındaymışsın bunu anlayamayacak kadar da kör kalmayın o yaşta

İlk defa bu kadar aşık oldum 30 yaşıma kadar normalde hemen unutan ve umursamaz biriyim 30 yaşından sonra aşkı bulunca böyle ergen olduk işte
Aşk değil o terkedilmeyi sindirememişsin, suçluluk duygusunu da ekle al sana kapı gibi takıntı.
Umudumu kaybetmiyorum şuan onunla konuşabilmemde mucize o kadar söylüyorum onun yerinde başkası olsa konuşmazdı bile

Bana şunları yapan insana selam bile vermem ama o intikam almak için seni böyle askıda süründürebilir. Koskoca kadın nasıl mekandan attırdın hepinizi hayret verici.
Emin değilim ama yaşanan o kadar cok şey varki anlatamam . Siz sevdiğiniz birinden bu sözü duysanız naparsiniz.hiç sinirle sevmiyorum özlemedim diyen biri olup olmadığı merak ediyorum
Bence gayet gerçek o sözler

Terkedildigimi kim söylüyor konuşuyoruz.sadece özlemedim dedi ara sıra soğuk yapsada konuşuyoruz.o olaylar bilinçli yapılmış şeyler değildi.kesinlikle onu aldatmadım.

Terkedildigimi kim söylüyor konuşuyoruz.sadece özlemedim dedi ara sıra soğuk yapsada konuşuyoruz.o olaylar bilinçli yapılmış şeyler değildi.kesinlikle onu aldatmadım.
Adam ayrılmış senden, terkedilmişsin işte. Bunları bilinçsiz yapan insandan daha hızlı kaçmak lazım zaten, yarın neler yapar allah bilir

Adam ayrılmış senden, terkedilmişsin işte. Bunları bilinçsiz yapan insandan daha hızlı kaçmak lazım zaten, yarın neler yapar allah bilir
Arada aşk sevgi varsa. Herşeyin üstesinden gelinir.Sonucta aldatmadım arkasından iş cevirmedim yalan söylemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…