- 27 Nisan 2023
- 119
- 35
- 13
- Konu Sahibi melek nese_09
-
Ben ciddiydim oysa
Sizinle evlenmek istiyor olabilir. Evlenmek isteyen adamlar genelde özlemedim derneden
İşinin gereği ekliyor belki. Hemen adama iftira atmayın. Belli ki evlenmek istiyor ve konu sahibinin evet demesi için onu kiskandiriyor. Çok açık yani. Yakında gelir evlilik teklifi.
Madem bu kadar eminsin ne diye bize soruyorsunOnu üzmek için yaptım şimdide o yapiyor
Bu kafayla bu yaşa iyi gelmişsiniz valla.Sevmeyen adam bana neden hesap soruyor neden napiyorsun canim diyor kalp emoji atıyor onu sorduğumda asilsen nasılsın beni boşver diyor
Neden hiç duymadım görmedim ilk defa duyuyorum bu sözüSizinle evlenmek istiyor olabilir. Evlenmek isteyen adamlar genelde özlemedim der.
Bizi ikna etmeye çalışma melek sevmiyor işteO normal arkadaş gibi takılıp zaman harcamaz çok yoğun bir adam
Tamam sevmiyor ikna oldumBizi ikna etmeye çalışma melek sevmiyor işte
Siz dalgaya devamHahhahahahhahah yapma şunuArtemissisipi
Naz yapıyor. Nasıl duymadınız yaa? Beni ozledin mi der kız, yooo hiç özlemedim ki diye cevap verir erkek ve gülüşürler.Neden hiç duymadım görmedim ilk defa duyuyorum bu sözü
Baskalarının acıları ile dalga geçmek hoşunuza gidiyor.ben neler yaşıyorum haberiniz yok bana yaptığınızı başkasına yapmayın bariNeden hiç duymadım görmedim ilk defa duyuyorum bu sözü
Madem bu kadar eminsin ne diye bize soruyorsun
Bu sitede düzgün yorum yapmak dalga konusu olmuş zaten. Hep komik atmışsınız yorumlarıma, dalga geçiyorsunuz benimle. Kadın kadının düşmanı gerçekten.Hahhahahahhahah yapma şunuArtemissisipi
İnsan bazen aşırı özlemden de hiç özlemedim der. Neden illa sinirle söylemiş olsun ki? Yüzyüze görüşmeye çalışın.Emin değilim ama yaşanan o kadar cok şey varki anlatamam . Siz sevdiğiniz birinden bu sözü duysanız naparsiniz.hiç sinirle sevmiyorum özlemedim diyen biri olup olmadığı merak ediyorum
Çok komiksinizBu kafayla bu yaşa iyi gelmişsiniz valla.
30 yaşında olduğunuza inanamıyorum.Emin değilim ama yaşanan o kadar cok şey varki anlatamam . Siz sevdiğiniz birinden bu sözü duysanız naparsiniz.hiç sinirle sevmiyorum özlemedim diyen biri olup olmadığı merak ediyorum
İnşallah.İnsan bazen aşırı özlemden de hiç özlemedim der. Neden illa sinirle söylemiş olsun ki? Yüzyüze görüşmeye çalışın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?