- 27 Nisan 2023
- 119
- 35
- 13
- Konu Sahibi melek nese_09
-
30 yaşında olduğunuza inanamıyorum.
Öfff tamam,seviyor ama gurur yapıyor demek ki.
EvetttNeden mücadele ediyorsunuz ki? Kıracak şeyler mi yaptınız? Ayrılığın suçlusu siz miydiniz?
TeşekkürlerArama,sorma,yazma,çizme
Ne alaka sorulan soru ile yaşın ne alakası var sorun sorundurOlgunda yasmis , ergen sanmıştım.
TeşekkürlerKendinizi geri çekin, ciddi ve olgun bir şekilde size yaklaşırsa devsn edersiniz.
Çünkü size aşık.Sevgilimle 5 ay önce tartışma ve kavgalı bir şekilde ayrıldik suçlu olan bendim.5 ay sonra yazişmaya konusmaya başladık 2 aydır konuşuyoruz bugün ona beni özlemedinmi yazdım ilk ne alaka dedi sonra hayır dedi.beni sevdiğini biliyorum.özledigi halde özlemedim diyenler oldumu ? Biz yazişmaya basladıktan sonra kadınlari takip etmeye başladı like atmaya başladı mekanda durum yapmaya başladı ayrı ilken yapmadı benim canımimi yakmaya calışıyor sizce
İyiki bı soru sorduk yüzüze tükürmediğiniz kaldı soru sordum cevap istiyorum yaşin ne önemi var duygular yasa engel değil bu geri kafaliliktan vazgeçin lütfenAynen sana bayılıyor.
Merak etme gelebilecegim en uç noktadayım 2 ünuversite bitirdim hala okuyorum ayrıca çalışıyorum.soru ile yaşın ne alakası varBu kafayla bu yaşa iyi gelmişsiniz valla.
Geçin dalganızıÇünkü size aşık.
Alakasının farkında olmayacak kadar uçmuşsunuz. İşte bu daha vahim.Merak etme gelebilecegim en uç noktadayım 2 ünuversite bitirdim hala okuyorum ayrıca çalışıyorum.soru ile yaşın ne alakası var
Alakasının farkında olmayacak kadar uçmuşsunuz. İşte bu daha vahim.
Kırmak istemiyordur , incitmek istemiyordur belki.
şahsen bende kimseyi kolay kolay engellemem ama kibarca da hayır derim anlatabildim mi ?n
Zeka yaşı verdiğin cevapla ölcülür çok akilliysan bu soruya cevap vermeye bilirdinZeka yaşı liselik olabilir
Zeka yaşı insanın yaptıklarıyla ölçülür. Ben sizden iki yaş küçüğüm ve sizin açtığınız konuda söylediğiniz hatayı bir kere bile yapmadımZeka yaşı verdiğin cevapla ölcülür çok akilliysan bu soruya cevap vermeye bilirdin
Çok zekisen burda ne arıyorsunZeka yaşı insanın yaptıklarıyla ölçülür. Ben sizden iki yaş küçüğüm ve sizin açtığınız konuda söylediğiniz hatayı bir kere bile yapmadım
Farkındaysanız kadınlar kulübü siz bir konu açtınız biz de yazdıkÇok zekisen burda ne arıyorsun
Farkındaysanız kadınlar kulübü siz bir konu açtınız biz de yazdı
Zaten kafa yorulacak bir konu değil ben bir yazdım siz on yazdınızZekanızı benim sorum da harcamasaydınız yazık olmuş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?