- 27 Nisan 2023
- 119
- 35
- 13
- Konu Sahibi melek nese_09
-
Çevremde çok kadın aldatıldı bende gördüm bizim olayimiz farkliÇok safsiniz malesef erkekler bunu hep yapar ilgili ,yok seni kirmak istemiyorum ben seni üzerim vs gibi beylik laflar çok erkek tanımadım ama iyi bir gozlemciyimdir etrafımdaki ilişkileri vs bide çok sağlam bir aldatılma olayı yaşadım ondan biliyorum yani
İhanet yok kıskandirmak var oda bir erkle resmim yok arabada durum yok o arabadaki ben değilim kıskanclik varİhanet falnsa dikiş tutmaz bu saatten sonra
Neden böyle birşey yaptınız ?erkekte kadında bunu kaldiramayabilirİhanet yok kıskandirmak var oda bir erkle resmim yok arabada durum yok o arabadaki ben değilim kıskanclik var
Özur diledim eski günlere dönelim dedim bakarız diyorbence de öyle
bu adamın size güvenmediğini biliyoruz zaten o kısım gitti
size saygı duymadığını da biliyoruz çünkü kırılmanıza aldırmıyor
dostunuz da değil çünkü size göre intikam alıyor bana göre işine göre sallıyor. dostunuz olsa sizi bu tip bir acabayla bırakmazdı.
madem o kadar belirsiz biz tekrar birlikte olabilir miyiz, bir ihtimal var mı diyin
ben olsam yapmam bunu ama en azından belirsizlikten kurtulursunuz
Maşallah siz de adamın ocağına incir ağacı dikmişsiniz. Belki soğumuştur. Uzatıp imâlarda bulunmayın direkt sorun ne hissettiğini. Kendi hislerinizi söyleyin. Çocuk değilsiniz ki. Instadan göndermeli şarkı paylaşın oldu olacak yaniÇok kırdim arkadaşlarının yanında mahcup oldu.onun üstune başka şeylerde oldu onun üstune arkadaşına soru sordum uyardığı halde.ayni şeyleri yaptım aynı gün içinde ve bulunduğu ortamdan atılmasına sebeb oldum.hemde arkadaşlarımızla diğer şeyler saymiyim
Söyledim dedim özur dilerim dedim anlattım ona tamam bakarız konuşuruz oturup dedi o sürecte ameliyat oldu oruç girdi bayram girdi derken böyleMaşallah siz de adamın ocağına incir ağacı dikmişsiniz. Belki soğumuştur. Uzatıp imâlarda bulunmayın direkt sorun ne hissettiğini. Kendi hislerinizi söyleyin. Çocuk değilsiniz ki. Instadan göndermeli şarkı paylaşın oldu olacak yani
Ooo kaç. Arkana bakmadan kaç.Özur diledim eski günlere dönelim dedim bakarız diyor
çok ilginç bak :)Onu çok üzdüm çok üzüldü 5 ay içinde ondan ayrı iken ilişkim varmış gibi durum yaptim yazınca bana sevgiline ne oldu dedi benim sevgilim var sanmış
Özur diledim eski günlere dönelim dedim bakarız diyor
Bakarız demek boş kalirsam yada boşluk hissedersem olur demek anlamiyormusunuz ?neden yani irtibati kesmiyorsunuzÖzur diledim eski günlere dönelim dedim bakarız diyor
Yaslariniz ve meslekleriniz nedir?Sevgilimle 5 ay önce tartışma ve kavgalı bir şekilde ayrıldik suçlu olan bendim.5 ay sonra yazişmaya konusmaya başladık 2 aydır konuşuyoruz bugün ona beni özlemedinmi yazdım ilk ne alaka dedi sonra hayır dedi.beni sevdiğini biliyorum.özledigi halde özlemedim diyenler oldumu ? Biz yazişmaya basladıktan sonra kadınlari takip etmeye başladı like atmaya başladı mekanda durum yapmaya başladı ayrı ilken yapmadı benim canımimi yakmaya calışıyor sizce
Beni sinir etmeNeden böyle birşey yaptınız ?erkekte kadında bunu kaldiramayabilir
çok ilginç bak :
Evet. O zaman. Bana cevap vermiyordu bende kızdigim için yaptım eşyalarım ondaydi onlarida vermedi .çok ilginç bak :)
Buradan hiç engelleyecek birine benzemiyorsunuz. Onu belki yeniden konuştuğunuz erkek arkadaşınız yapar.Ne yapmalıyım durumu ayrıntılı anlatıyorum.bu durumda ne yapmalıyım engelleyimmi sesizmi kalayım
Neyine sinir oldunuz yazdığımin anlamadım ?Beni sinir etme
Evet. O zaman. Bana cevap vermiyordu bende kızdigim için yaptım eşyalarım ondaydi onlarida vermedi .
Yaş 30 meslekleri boşverYaslariniz ve meslekleriniz nedir?
Yanlış oldu sanırım burda yeniyim yazarken zorlanıyorum kusura bakmayın yarım yamalak geliyor cevaplarNeyine sinir oldunuz yazdığımin anlamadım ?
Yanlış alıntılamıştırNeyine sinir oldunuz yazdığımin anlamadım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?