Eski sevgilim özledinmi sorusuna ne alakası var dedi sonra Hayır dedi ne yapmalıyım?

Çevremde çok kadın aldatıldı bende gördüm bizim olayimiz farkli

Özur diledim eski günlere dönelim dedim bakarız diyor

Maşallah siz de adamın ocağına incir ağacı dikmişsiniz. Belki soğumuştur. Uzatıp imâlarda bulunmayın direkt sorun ne hissettiğini. Kendi hislerinizi söyleyin. Çocuk değilsiniz ki. Instadan göndermeli şarkı paylaşın oldu olacak yani

Söyledim dedim özur dilerim dedim anlattım ona tamam bakarız konuşuruz oturup dedi o sürecte ameliyat oldu oruç girdi bayram girdi derken böyle

çok pardon ama yav.ak ya
ban yemem inşallah
siz ciddi misiniz
neye bakacakmış
yedekte tutuyor terbiyesiz
bu adamın suratına bakmam
dönün sırtınızı baksın mabadınıza

Bakarız demek boş kalirsam yada boşluk hissedersem olur demek anlamiyormusunuz ?neden yani irtibati kesmiyorsunuz
5 ay sonra neden arıyorsunuz
Bakın unutmak çok zor olabiliyor bazı iliskilerde ama köprüler yakıldı ise araya başkaları girdi ise dönüşü olmuyor malesef yolunuza bakın derim

Yaslariniz ve meslekleriniz nedir?

Ne yapmalıyım durumu ayrıntılı anlatıyorum.bu durumda ne yapmalıyım engelleyimmi sesizmi kalayım
Buradan hiç engelleyecek birine benzemiyorsunuz. Onu belki yeniden konuştuğunuz erkek arkadaşınız yapar.
Adamın bu kadar soğuk davranmasının asıl sebebi olan olayı çok merak ediyorum. Tam olarak ne yapmış olabilirsiniz ki ?

Böyle biri ben bekarken de vardi ayrıldım çocuk hala yazıyordu görüşelim diyordu sevgili olmayalim ama görüşelim diyordu nişan yapcam diyordum hala daha yazıyordu böyle dengesizdi sizinki de öyle ne yaptigi belli değil sizi cepte görüyor bence bosverin uzak durun sizin gözünüze resmen sokuyor herseyi çok değişik ya da kıskandırmak delirtmek istiyor anlamadim açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…