eski sevgilim peşimi bırakmıyor:(

pontolog

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2009
25
0
86
35
İstanbul
20 ay beraberdik bu süre içinde ondan iki kez ayrıldım ama sonra çok yalvardı ve affettim ama davranışlarını değiştirmedi 4 ay önce tamamen bitirdim ayrıldım çünkü bana çok kötü davranıyordu... dediklerini yapmadığımda beni hırpalıyor hakaretler yağdırıyordu hatta son tartışmamızda yüzüne gülmedim diye yumruk attı bana off çok kötü bi haldeyim... bi süre beni rahatsız etmedi bi kaç mail attı cep telimi değiştirdim ama şimdi ev telini arayıp rahatsız ediyo teli açtığımda seni seviyorum aşkım diyo ben bitti diyorum kabul etmiyo hep kızıyo hem nefret ediyorum senden beni terkettin diyo hemde seni seviyorum vazgeçemiyorum diyo benimde dengem bozuldu 21 yaşındayım mezun olmak üzereyim tek dersim kaldı ama bunları düşünmekten kendi yapmam gerekenleri yapamıyorum kimseye de herşeyi tam olarak anlatamıyorum

bence hiç cevap verme, konuşma onunla. ailenden biri açınca teli ne diyo peki

Canım bence cok teklıkelı bır ısın ıcındesın..hastalıklı bır kısılık var cunku karsında..kesınlıkle konusma bence ve ev telının kablosunu cekıp bır sure kullanmayın bence..
aılene haber ver mutlaka ve olaylar daha da ılerı gder yolunu falan keserse savcılıga gıdıp suc duyurusunda bulunman ıyı olur..

Eğer seni rahatsız etmeye devam ederse şikayetçi olacağını söylersin.Yine de dinlemez devam ederse ver telefon numarasını savcılığa sürekli beni rahatsız ediyor de bırak onlar uğraşsın.

ne demek yumruk atiyo?
aman cnm yaaa uzak durrrr
piTis'e katiiliyorum gerekiyosa tehdit et ama bu adamdan kurtulmaya bak

aynı psikopattan benim başımda vardı.
fiziksel şiddet yoktu ama ruhsal olarak çökmüştüm.
tam 3 sene...
böyle tipler çok korkak oluyo.
gözünü korkut.
bnm sevgilim olduğunu bile bile arıyodu.
her şeyi anlattım sevgilime.
telefonu açtı.
sert konuştu.
o da artık abi valla aramadım moduna geldi uyuz.
bir daha da aramadı.
bir erkek arkadaşından rica edebilirsin telde korkutması için.

ev telefonuna çıkma.telefonu sen açma.
ailenden en az birine ,bu kişiyi ve yaptıklarını anlat. anlatacağın kişi ilk önce annen olmalı.saklı gizli annenden iş yapma.
dışarıya çıkarken tek olmamaya çalış derim.

bu tiplerden oldukça uzak durmak lazım benim peşimden bi çocuk beş sene koştu tatlı dilden anlamıyolar numaramı değiştirmiştim kurtuldum derken babamın telini bulmuştu mecbur etmişti tel. nomu vermeye ama sonunda patladım kırabildiğim kadar kırdım paramparça ettim kalbini yok oldu arada depreşiyo çıkıyo karşıma ordan burdan ama kurtuldum çok şükür kendileri seviyo diye biz sevmek zorundamıyız hasta ruhlular pis herifler içim dolmuş ya beş sene uğraştım uyku uyuyamıyodum camını kırcam bi gece yarısı diyodu allahım çok şükür kurtuldum off çok zor gerçekten dikkat et canım bi arkadaşın dediği gibi bi erkekle konuştur sert konuşsun allah yardımcın olsun :teselli:

bence onunla konuşma benim seninle işim yok de kapat ona sen bunu yaptın böle oldu diye dert anlatma

seni tehdit ediyor mu peki telefonda veya yolda fln sıkıştırıp

canım aynı dert bende de vardı fiziksel şiddet yoktu ama ayrılıgı duydugu an hakaretler ve tehditler başlıyordu . çilek yagmurunun dedigi gibi bu tipler korkak oluyor gercekten . ben ona polise ve savcılıga dilekçe verdiğimi başıma herhangi bir durum geldigi zaman onun sorumlu oldugunu ve bütün ettiği hakaretleride avukatımın dinledigini kendisini mahkemeye verip hakaret davası açacagımı söylemiştim .işe yaramıştı .denemekten bişey kaybetmezsin canım ..ayrıca ailene açılamıyorsan bile yakın cevrenden birilerini durumdan haberdar et. o kişiyede ailede söyledigini söyle ..

Annen baban yok mu senin?
bana yumruk attı demek ne demek? agzının ortasına carpamadın mı ıkı tane
Anlat babana,beni rahatsız ediyor de. evi aradıgında baban/abin cıksın telefona konussun bak bakalım bır daha zırvalıyabılıyor mu.

tamamen saplantı ve hastalıklı bir kişilik
benim basımdada vardı ya bi insana bitti seni sevmiyorum dersen anlamazmı yok bu insan değildi kampüsün önundeki durakta deli gibi sabahtan akşama kadar otururdu beni takip ederdi okul bitti kurtuldum dedim memlekete geldim cep nomu değiştirdim evi arıyordu ailemden birileri cıkınca ehliyet kursundan arıyorum diyordu beni istiyordu ben alıncada seni mahvedecem beni aldatıyorsun seni görmüşler diyip saçmalayıp kapatıyordu 5 dk sonra arayıp ağlayıp özür diliyordu 1 sene böyle sürdü bu ayda 2 defa evi arardı en son birgun bana şu kadar para göndermezsen annene kızınız ünvdeyken o...luk yapıyordu derim dedi iftira atarım dedi o zaman iyice delirtti beni arkadaşımla plan yaptık arkadaşım bunu arayıp mahvoldun tlfnları dinleniyordu seni mahvedecekler dedi benden duymuş olma senin iyiliğin için söylüyorum fln dedi ve bu kadar basit bir planla bile korkup kaçtı sesi kesildi ogunden sonra bir kere okudugum sehre gitmek zorunda kaldım karsılastık yolunu değiştirdi kaçar gibi evlendikten sonrada faceden mutluluklar fln diye mesaj atmış bende eşim yazıyormuş gibi cevap attım korkutur gibi özür dilerim rahatsız etmek istemedim diye mesaj attı ses seda yok artık

benim planı uygulayabilirsin sende emin ol o tipler en ufak tehditte kacar

Güzel taktik...
Uygulanabilir.
kaydirigubbakcemile3

yaa ben de neler yaşadım ben bilirim bi de Allah, hem bizim öle çok da yaşanmışlığımız da yoktu 1 ay konuştuğum biriydi, ne elini tutmuşluğum var, ne bi öpmüşlüğüm var, bi ay birbirimizi tanımak için yeni çıkan bi çift gibi muhabbet ediyoduk, baktım bana ters gelen yönleri var, sevip sevmediğimden de emin deildim, ayrılık konuşması yapmaya karar verdim, ama anladı böle bi konuşma yapacağımı kendisi dedi ayrılalım diye sonra " sevmedim seni, öle bi hoşlanmıştım" sadece dedi... sonra arkadaş kalalım dedi, iyi tamam dedim...

her saat başı mesajlar atıyodu, msnde falan denk gelince cam açmam için ısrar ediyodu, sürekli üstüne basa basa biz ayrıldık diyodum, o da tamam zaten sadece arkadaşız diyodu, ben de ufak ufak iletişimimi kesmeye çalışıyodum, telefonumu kapatıyodum msnde engelledim, facemi dondurdum falan...

ben bi aralar annemin telefonunu kullanıyodum, o numarayı biliyodu, hattı annemi geri verdiğimi de biliyodu, sonraaa bana ulaşamayınca annemi aramış, beni sormuş, düşünebiliyomusun ne diyeceğimi şaşırdım evdekilere, nese msnden iletişime geçtim niye böle yapıyosun diye "bugün canım seni istiyo da ondan" ve daha bir sürü aklınıza hayalinize gelmeyecek cevaplar, tehditler...

bu arada ben biriyle çıkmaya başladım, tabi hala inatla mesajlar atmaya devam ediyodu bana, başka bi hattım daha vardı o numarayı bilmiyodu genelde o hattı takıyodum ama, dier hattımı taktığım anda önceden gönderdiği bir sürü mesajı görüyodum, hiç birine cevap vermiyodum; bi keresinde mesaj attım, artık hayatımda başka biri var, kendisinden başka kimseyle görüşmemi istemiyo diye, bana "benm de sevgilim var artık, sana gerek yok" diye mesaj attı hemen akabinde nasılsın tarzı yine muhabbete yönelik mesajlar atmaya devam etti...

sonraaa ben hiç birine cevap vermeyince bi arkadaşımın telefonunu biliyodu, ona sapık sapık mesajlar atmaya başlamış, mecbur kaldım yine iletişim kurmaya,faceden mesaj gönderdim çok uzun derdimi anlattığım bi mesaj, kırmadan bişeyler yazayım diye, en sonunu da "beni biraz anla lütfen" diye bitirdim, bi cevap yazdı "anlamak isteseydim anlardım, canım, gününü göreceksin sen, başına ne işler açıcam, mahvedicem seni vs vs öyle tehditler savuruyodu ki elim ayağım titrerdi okurken, arkadaşımın yüzüne bakamaz oldum, ona attığı mesajların içeriğini duyunca, kıza resmen sapık ötesi mesajlar atmış, güya beni kıskandırmakmış derdi...

ters bişey desem tehdit ediyo anneni ararım diyodu bana, hayır yani anneme anlatmaktan çekinmem ama onunla herangi bi geçmişimiz yoktu, ne dicem eski sevgilim demeye layık biri deil, hem de önceden ona attığım mesajlardan dolayı ayrıntılı faturada numarası çıkıyodu, o zaman bi arkadaşın ismini vererek ona attım demiştim, daha yeni bi ilişki olduğu için, tabi aramızda ileri düzeyde duygusal bi bağ olsaydı kesinlikle söylerdim anneme ve ilk aradığından sonra da yalanı devam ettirmek zorunda kaldım, en büyük hatam buydu belki...

bana dediki "ben çıktığım kızdan ayrıldım, ama sen nasıl benden ayrılırsın da başkasıyla çıkarsın, ne çabuk buldun birini, o seni mutlu edemez, mutlu olamicaksınız, ben mutsuzken sen nasıl mutlu olursun" vb bir sürü zırva, en sonunda "seni seviyorum, gel bi daha başlayalım, bırak o adamı ne sen acı çek, ne ben çekeyim" dedi bana, ben de saçmalama ben onu seviyorum, acı çektiğim falan da yok tarzı bişeyler yazdım bana "hayır sen beni seviyosun" falan diyodu sürekli...

en sonunda öyle şeyler yazdımki, ama yazarken de bi taraftan düşünüyorum ya iyice sinirlenirse diye, çünkü sürekli baştan beri sinirlendirmemek için uraşıyodum aman bişey olmasın diye ama o zaman da anlamıyodu, daha doğrusu anlamak istemiyodu, neyse işte seni sevmedim ben şöyle, böyle falan uzun bişeyler yazdım yine, yine tehditler etti falan, yine suyuna gitmek zorunda kaldım, öyle yapınca da ümitleniyodu farkındaydım ama 4 saatlik bi faceden mesajlaşma trafiği sonunda "iyi işine bak başak, hadi by by" yazdı, o günden sonra bi daha rahatsız etmedi, umarım böle devam eder; bu arada bana hakkını helal etmiyomuş, evlenmicekmiş hiç, benden sonra kimseyi böle sevemezmiş" falan filan...

biraz uzun oldu kusura bakmayın ama kimseye anlatamıyorum, ne çektiğimi bi ben bilirim, sinirden mide hastası oldum, yataklara düştüm kaç kere, bu arada olayı çok kısaltarak anlattım, çünkü uzun uzun anlatsam yirmi sayfa yazmam gerekirdi, bu süreçte de erkek arkadaşım hep destekçim oldu moral açısından, ama onunla muahtap olmasını istemediğim için olaya erkek arkadaşımın karışmasını istemedim...

Son düzenleyen: Moderatör:
Rahatsız etmeye devam ederse polise şikayet et bence. Allah muhafaza neler okuyoruz. Saplantılı olduğu belli,gülmedin diye sana kıyıp yumruk atan bir insan ona dönmedin diye mazallah daha kötü işlere kalkışabilir.

aman uzak dur bu beladan okulunu bitir ne varsa meslekte ve bilgide var erkekler bir var bir yok

kesinlikle bir şekilde kendinden uzaklaştır.
neler izliyoruz neler duyuyoruz canım.
hastalıklı kişilikler bunlar.
ne yapacakları belli olmaz...

aynısı başımdada var hala yakamdan düşmedi .yaşadıklarımı bir ben bi allah bilir . şuan bile nette kuzenimle geldim dişarı tek çıkmıyorum. ama telfndan sürekli ariyor sen tlfnu açma bakalm dio erkek arkadaşıma bildirdim durumu olay dahada büyüdü .kavga falan çıktı benimkisinin polis arkadaşları bunu hırpalmış bu dahada kudurduu . bu arada benim erkek arkadaşımda polis ama o sirf benm hatrm içinn dövmedi. ama keşke dövseymşşş .gerçektn böle kişilerden kurtulmak çok zor ben hala kurtulamadım ve aileminde haberi yok bu durumdann duyulursa çok kötü şeyler olurrr. babm öldürür onu bundan korkuyorum ondan dolayı söyleyemiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…