20 ay beraberdik bu süre içinde ondan iki kez ayrıldım ama sonra çok yalvardı ve affettim ama davranışlarını değiştirmedi 4 ay önce tamamen bitirdim ayrıldım çünkü bana çok kötü davranıyordu... dediklerini yapmadığımda beni hırpalıyor hakaretler yağdırıyordu hatta son tartışmamızda yüzüne gülmedim diye yumruk attı banaoff çok kötü bi haldeyim... bi süre beni rahatsız etmedi bi kaç mail attı cep telimi değiştirdim ama şimdi ev telini arayıp rahatsız ediyo teli açtığımda seni seviyorum aşkım diyo ben bitti diyorum kabul etmiyo hep kızıyo hem nefret ediyorum senden beni terkettin diyo hemde seni seviyorum vazgeçemiyorum diyo benimde dengem bozuldu 21 yaşındayım mezun olmak üzereyim tek dersim kaldı ama bunları düşünmekten kendi yapmam gerekenleri yapamıyorum kimseye de herşeyi tam olarak anlatamıyorum
tamamen saplantı ve hastalıklı bir kişilik
benim basımdada vardı ya bi insana bitti seni sevmiyorum dersen anlamazmı yok bu insan değildi kampüsün önundeki durakta deli gibi sabahtan akşama kadar otururdu beni takip ederdi okul bitti kurtuldum dedim memlekete geldim cep nomu değiştirdim evi arıyordu ailemden birileri cıkınca ehliyet kursundan arıyorum diyordu beni istiyordu ben alıncada seni mahvedecem beni aldatıyorsun seni görmüşler diyip saçmalayıp kapatıyordu 5 dk sonra arayıp ağlayıp özür diliyordu 1 sene böyle sürdü bu ayda 2 defa evi arardı en son birgun bana şu kadar para göndermezsen annene kızınız ünvdeyken o...luk yapıyordu derim dedi iftira atarım dedi o zaman iyice delirtti beni arkadaşımla plan yaptık arkadaşım bunu arayıp mahvoldun tlfnları dinleniyordu seni mahvedecekler dedi benden duymuş olma senin iyiliğin için söylüyorum fln dedi ve bu kadar basit bir planla bile korkup kaçtı sesi kesildi ogunden sonra bir kere okudugum sehre gitmek zorunda kaldım karsılastık yolunu değiştirdi kaçar gibi evlendikten sonrada faceden mutluluklar fln diye mesaj atmış bende eşim yazıyormuş gibi cevap attım korkutur gibi özür dilerim rahatsız etmek istemedim diye mesaj attı ses seda yok artık
benim planı uygulayabilirsin sendeemin ol o tipler en ufak tehditte kacar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?