eski sevgilim peşimi bırakmıyor:(

kesinlikle katılıyorum!
dua etmek farklı şey,40 kere sunu oku,şuraya koy,sunu yap vs başka bir şey..bence..

teşekkür ediyorum tatlım içten duaya tahammülü olmayan inancı zayıf insanların çaresizlikleri bu sadece...:Saruboceq:

çok tehlikeli bir durum bu yaaa herşey yapar böle hasta kişiler resmen hasta yaa yumruk atmak nedemek hemde gülmedin diye...aman canım takıntı yapmış bu seni ha kafanda karışmasın sakın sevdiğinden peşini bırakmıyor değil bu tarz kişilere terkedilme duygusu çok koyar erkekliklerine yediremezler..aman dikkat et yaa babana falan söle bişeler yapsın bence allah korusun kaçırmayı falanda DÜŞÜÜR çok dikkat et yaa

benimde başıma geldi.4 ay çıkmıştık.evimi okulumu biliyordu.öldürmekle tehdit ediyordu.eşimle yeni tanışmıştık.arayıp rahatsız ediyordu.bende numarasını verdim eşim aradı onu abi yanlış oldu falan demiş.bunların hepsi aynı ya..hemen abi moduna geçiyorlar.
sakın konuşma canım onunla.gerekirse bence aileye bile söylenmeli

Aynen daha çok seni rahatsız ederse şikayet et onu.Senin geleceğin parlak eğitimine devam et.Bir daha da ne yaparsa yapsın bu hastalıklı insandan uzak dur.Daha sevgiliyken sana yumruk atıyorsa ilerisini düşünemiyorum.Haberlerde 3. sayfa haberlerinde kulağı,burnu kesilen,öldürülen kadınlara benzer sonun Allah korusun bu adamla devam edersen.
Adama bak ya yumruk atmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…