eski sevgilim peşimi bırakmıyor:(

gitmez arkadaşım gitmeyecek çünkü sen sanırım her mailine cevap veriyorsun yarın umarım kötü şeyler olmaz

gitmez arkadaşım gitmeyecek çünkü sen sanırım her mailine cevap veriyorsun yarın umarım kötü şeyler olmaz

ona cevap vermiyorum her yönden bana ulaşmaya çalışıyor annem hasta yiine bana sardığını anlarsa üzülecek diye söylüyorum evi arama diye telefon yanlışlıkla kapanmış yine çaldırıp kapamalar bıktım artık yarın son görevini yerine getirip gidecek hatta ülkeden gidecekmiş illa bana eşya vermesi gerekiyormuş at çöpe dedim olmaz diyo gelip almazsan getircem diyo aten huzurum yok bi de yine evdekilerin canını dıksın istemiyorum bi arkadaşım da gelcek benle onun anne babasının numarasını vercem bi şi yapmaya kalkarsa aratıcam o an... şimdiye kadar o benim ailemi arayıp rahatsız etti ben bayramlarda aradım sadece bi kez bile şikayet etmedim nasıl insan bunu görmüyo anlamıyo offffffff

cevap vermiyorum diyorsun ama konusmussun o seni korkutmak için eve getiririm diyor adam hasta arkadasım ülkeyi terkederim fln yalan hepsi bence yarın yanınızda bi erkek olmadan gitmeyin dısarıda parkta fln alın ne verecekse ben cok korktum acıkcası ısrar etmesi fln yaşın kaç bilmiyorum ama polise bile basvurmadan gitme derim polis tanıdıgın yokmu hakkında hayırlısı ne diyeyim senin korktugunu bildigi için yapıyor ama adam tehlikeli

tek çare eşinize uygun bir dille bubu anlatmak yoksa bu size iyice musallat olur eşinizden saklamayın sakın yoksa işler daha da kötü olur mutlaka haberdar edin onu allah yardımcınız olsun ve yuvanızı korusun

bir kız arkadaşımla gidicem okulumun önüne gelicek ben 20 o 21 yaşında ama çocuk gibi... benim çekincem tekrar ailem öğrenmesin rahatsız ettiğini... o yüzden çok vermek istediği elinde koz olarak tuttuğu iki kazağı versin de bitsin istiorum

bu gün gittim getirdim dedim senden bana ne varsa ama o getirmemiş bahaneymiş işte beni görmek için biriyle gelmiş benimde arkadaşım vardı onlardan biraz uzaklaşıp baya konuştu elimi tutmak istedi vermedim seni istemiyorum dedim sinirlenecek gibi oldu sonra arkadaşının yanına gittim yanımdan geldi ben gidiyorum dedim hemen uzaklaştım... büyük stres atlattım:S yorumlarınız için teşekkürler
bitti mi bitmedi mi onun için bilmiyorum:S bi ara beni bırakamazsın çok kötü olur senden intikam alcam dedi ama bunları düşünmeyeceğim...

işte bahane 1 hafta snra tekrar bulusalım evine gelirim diyecek sende korkup bulusacaksın arkadasım nereye kadar buna bi çözüm bul artık

asla iletişim kurma arayınca açma mesajlarına cevap verme..eve gelirse de ara polisi zaten yeteri kadar acı çekmişsiniz ailecek en azından bir kez daha uğraşırsınız olur biter..korktuğunu belli ettikçe devam edecektir..senin cevap vermediğini görünce bi süre sonra vazgeçecektir..öyle konuşurlar dururlar ama vazgeçerler bi süre sonra..bi de eğer imkanın varsa ailesiyle görüş şikayet et..rahatsız etmeye devam ederse savcılığa şikayetçi olacağını söyle

Allaha dua ediceksiniz Ben zor duruma düştüğümde Ayetel kürsi ve Yasin duasını okurum.. sadeece dua edin...
bizim evide rahatsız eden biri vardı dedim tel. dinleniyor dedim salak inanmadı... avukat evine yazı gönderince birdah arayamadı... o zamanlar bir çocuk yapmış ne büyük sıkıntı vermişti...
eşinize anlatın... saklamanız daha köütü saplantı kadar kötü birşey yok. bu geçecek birşey değil hastalık... o yüzden dua edin düzelsin..
bu saplantı o başka birini buluncaya veya o bu dünyadan gidincceye kadar devam edebilir.. o yüzden onun doktora sizinde çok büyük bir güvenceye ihtiyacınız var...
saplantı diye film izledim.. Allah korusun.. düşmanımın başına vermesin...

Saplantı Allahım sen koru..

bu tipler genelde ondan korkmadığınızı ispatladığınızda ancak sizden uzaklaşır böyle yaptığı zaman korkup döneceğini düşünüyor muhtemelen çok tehlikeli bi durum ailenden briyle bu durumu paylaş bence ona da senden korkmuyorum istemiyorum artık seni deyin ve ev telini bile siz açmayın

bitti artık o da anlayacak bunu............. Korkmuyorum ondan....... Istemediğimi yüzüne söyledim çözüm olmuştur umarım:s

eğer seni saplantı haline getirdiyse anlamaz.... arkadaşım erkeklere ters davranmaya gelmez... zor bir durum Allah kurtarsın.

o yüzden o hasta artık bunu kabul et. tedbiri elden bırakma.

mafoldumbenmafoldumben benim etmediğim dua kalmadı, özellikle cuma günleri "Allah'ım onu mutlu edecek birini bulsun, beni tamamen unutsun" diye dua ediyorum...

arkadaşlar "iletişimini kes" demişler pontolog'a ama öyle kolay olmuyo işte; artık öyle bişey yapıyolar ki "aman, çevremdekilere zarar vermesin yeter ki" diye yine konuşmak zorunda kalıyosunuz, nihayet faceme bakabildim cesaret edip, mesaj atmış yine "sen benim için yalan oldun, o kadar" diye; ama bu onun bu şekilde yazdığı ilk mesaj deil, yine başa döndük galiba, telefonum sürekli kapalı, bütün hatlarımı da değiştircem; ama bi yolunu bulcak yine biliyorum...

bu gerçekten hastalık; çünkü biz sadece 1 ay çıktık, hatta buna çıkma bile denemez, ben ne elini tuttum, ne öptüm; hatta yanaktan bile öpmedim o kadar yani; hiç bi yaşanmışlığımız yok, bu takıntı artık başka bişey deil malesef, bunun bi çaresi var mı bilmiyorum mafoldumben

Son düzenleyen: Moderatör:
yumrukmu attı ohaoldumsmile

hemen ailenden en yakın bulduğun birine söylüyosun ve ona telefon açıp ağzına geleni sayıyo alsanaalsanasmile

Çok zor bir durumm...
Bence bu olayı tek başınaa Çözmenn imkansızz çözmeyede çalışma zatenn.. saplantılı insanın neler yapacagını asla kestiremezsinn..
Ne olursa olsun ailenlee konuşş yardımm al..
birden Benden Sana tavsiye Her NE olursa olsunn Aslaa hiçBirşekilde Cevap verme.. korkutugu anlamışş ve bu hoşuna gidioo onun..

Ailenlee Paylaşş Tek Başınaa Bukadar büyükk Bir yükk Taşınmaz...
Allah Yardımcınn olsunn...

Basina gelmeyen bilemet bu durumu malesef.
Cok iyi anliyorum seni/sizi...

Bircok arkadas muatap olma, tel cvp verme, konusma ..vb yazmislar ama, BU OKADAR KOLAY BIRSEY DEGIL !

Madem karsimizdakinin HASTA biri olduguna kanat getirdik HEPIMIZ, öyle muatap olmamaklada vazgececek degiller...

Niye bukadar emin konusuyorsun derseniz, AYNISI BASIMDA CÜNKÜ...

Nitekim öyle bir ruha sahiplerki, onlar ile mutap olmayisimiz onlari dahada delirtiyor, NEDEN ?
Cünkü GERCEKTEN HASTALAR !

Bunun Sevgi ve Ask ile uzaktan yakindan, HICBIR alakasi yok tabiki...

Haaa nasil kurtuluruz peki'ye gelince.....

Iste burda neyazikki benimde yardima ihtiyacim var.

Herseyi denemis biri olarak, KURTULAMADIM !!!

cuma günü yüzüne söyledim istemediğimi o günden beri bi ses çımadı ama takıntılı olduğunu biliyorum bunun farkında olmasına rağmen sinirlenince unutuyo... konuşma deniyor ama çevremi korumak adına öyle bi an geliyo ki yine bi şekilde iletiişime geçiyo.. seni çok iyi anlıyorum başak.. umarım vazgeçer ve unutur seni... hem ilişkinizde öyle büyük boyutlu uzun süreli değilmiş... ama bende durum çok farklı

yumrukmu attı ohaoldumsmile

hemen ailenden en yakın bulduğun birine söylüyosun ve ona telefon açıp ağzına geleni sayıyo alsanaalsanasmile

sadece küfrettiği bilindiği için dünyanın lafını işitti cnm ama anlamadı ki... bi de etrafımdaki insanları katil edemem:S çünkü neler olacağı belli bu öğreilirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…