eski sevgilim peşimi bırakmıyor:(

Birdaha affetmezsiniz olur biter..

Erkekliği yumruk atarak mı ispatlayanlardan o da

Birgün biryerden öyle bir yumruk yer ki neye uğradığını şaşırır ..

Hattınızı değiştirin birdaha da asla muhattap dahi olmayın .

İki şekilde de düşünmek gerekir bence.
Genelde başına gelen arkadaşlar bu tiplerin tehlikezi ve korkak olduklarını belirtmiş,eğer böyle biri ise mesele yhok küçük bir plan ile güle güle!

Birde saplantılı tipler vardır ki bunlara karşı önlem boyutlarını arttırmak gerekir.
Öncelikle hangisi olursa olsun bu durumu tek bilen siz olmayın.
Ailenizden biri ya da birileri ve ayrıca arkadaşlarınız rahatsız edildiğinizi bilsin derim ben.

arkadaşlar destekleriniz ve mesajlarınız için çok teşekkür ederim çok saolun yeni girebildim nete... Ailem onu biliyordu hatta babamla konuştu bi kaç kez... bu konuşmaları da ben ayrılmak isteyince babanla konuşcam diye tehdit etmesi sonucu oldu beni tehdit edip sana iftira atcam ailene okuldan aldırtcam deyip aradı babama kızınızı çok seviyorum benim gibi bi insanı nasıl terk eder diye yalvardı daha böyle çok olay var yazsam yaşadıklarımı sayfalar sürer... ama babam çok sert bi insan babama bana zarar verdiğini söylesem eminim ki öldürür onu ve bu durumda ben daha çok acı çekerim aileme sadece peşimi bırakmıyo ben onu istemiyorum diye söyledim... başta çok kızdılar sonuçta ben başıma sarmıştım (insan hata yapabiliyo kimseyi tanımadan nasıl diye bilemiyoruz) ama ailem yinede destek oldu... geçen evi arıyor demiştim iki gündür teli açık bırakıyorum meşgul çalıyo msnden mail atmış aç konuşcaz sen silmiş olabilirsin ama ben silersem iz bırakmadan silmem vs vs bir sürü tehdit içerikli mail atmış sonra ulaşamayacağını anlayınca da son olarak BİTTİ TAMAM MI BİTTİ DAHA ASLA KARŞIMA CIKMA BU İŞ BURDA SONSUZA DEK BİTER BİR DAHA BNA ASLA ULAŞMA BNİ ASLA RAHATSIZ ETME BNM ADIMI AGZINA ALMA BNİ ANMA BİR DAHA!!!!!LANET OLSUN SENN GİBİ PİSLİK İNSANA ...DEGER KIYMET BİLMEZ ADİ İNSAN.....NSALLAH MUTLU OLAMAZSIN!!!!İNS HESABI SENDEN SORULUR.....HOŞÇAKAL.....
yazmış...
ya bu durumdan sonra hala ararmı ev telini normale çeviremiyorum inanırmısınız normal zamanda ev teli çalsa içimde öle bi korku oluşuyo ki elim ayağım titriyo kalbim küt küt atıyo bu insan benim içime nasıl kötü duygular yerleştirdi anlatamam hiç huzurum yok hayattan soğudum biraz uzun oldu kusura bakmayın herkese tekrar çok teşekkürler

yazdıklarını okuyunca tüylerim diken diken oldu çünkü aynı cümleler, benim zorla kurtulduğum insan sanırım şimdi sana dadanmış
arıyorlar canım bi fırsat bulup bir şeyi bahane edip tekrar bişey olmamış gibi arıyorlar maalesef.bana aynen böyle lafları sayar hakareti eder bikaç gün sonra rahatszılıgın nasıl oldu bak yeni bir ilaç adı buldum bunu kullan diye mesaj atardı (stresten egzema olmuştum) sonra ağlamaya başlıyordu herseyi seni çok sevdigim için kaybetmekten korktugum için yaptım beni affet..:1shok: sakın taviz verme canım onlardan korktugumuzu anladıkları an bunu kullanmaya başlayıp zorla birlikteliği sürdürmeye çalışıyorlar sakın konuşma sakın yumuşama gösterme ..ama sana yaptıklarından söylediklerinden başkalarınında haberi oldugu hissini uyandır .senin kendisine karşı yanlız oldugunu hissetmesin.Allah yardımcın olsun bu sıkıntıyı çeken bilir :Saruboceq:

teşekkürler evet bak o da aynı şekilde bu yaptıklarından sonra seni kaybetmemek için yaptım ama yaptığım yanlıştı diye ağlıyodu hakaretleri ayrı bi olay zaten resmen psikolojik şiddet uyguluyordu... sonra bi şey olmamış gibi hiç küfretmemiş hiç kolumu bacağımı çürütmemiş gibi konuşuyordu hala bunları atlatamıyorum ben
ama onun sorunu kişilik bozukluğu bence... (borderline) bu tarife hareketleri ve cocukluk geçmişi çok uyuyor çünkü.. bilmiyorumkismile
daha dün benim arkadaşımla resmimi bulmuş sen benim daha önce giyme dediğim tişörtü nasıl giyersin diye bi sayfa mail atmıştı 27 şubatta ben ondan tamamen arıldığımı söylememe rağmen 24 martta okuluma gelip bana arkadaşlarımın yanında onlarca hakaret edip sen benim ilerde karım olamazsın demesine rağmen bunca zaman sonra hala beni rahat bırakmayan insan bu gün bitti artık sildim seniden sonra yine aramasın başka bi şey istemiyorum(((

ya ben napayım arkadaslar basım o kadar kotu beladakı aklımı oynatmak uzereyım.ben evlıyım ustelık cocugum var ama 10 sene oncesının psıkopatı hala pesımı bırakmıyor calıstıgım ısyerlerıne buluyor gıdıyor eskı arkadas havasında numaramı ıstıyor bekarlık evımı arıyor babamın cep telıne kadar bulmus arıyor sacma sapan bahanelerle benı ıstıyor yok bankadan arıyorum falan dıye ben alınca telı konusmadan kapatıyor ama en sen bıkacgun once eskı ısyerıme gıtmıs guya tanıdıkmıs gıbı tel nomu falann ıstemıs ustelık evlendıgımı duydugu halde.basıma bela olacak bu serefsız benım ustelık kendısıde evlı,benım hıcbı baglantım yok ama sankı saplantı yapmıs,allah askına fıkır verın bana ne yapayım ben aılem ve esım duysa hayatım kararır yuvam yıkılır allah askına yardım edın bana nasıl kurtulurum bu beladan ben cok kotuyumm hıc huzurum yok yuvamın yıkılmasından cok korkuyorum.

babam konuştu ya neler söyledi babam ona ama arsız anlamıyo korkmuyorum deyip bi gün eve gelmiş ben yoktum babam evdeymiş git demiş elimden kaza çıkcak gitmemiş sonra babam gidip dinlemiş onu:S demiş ben kızınızı çok seviyorum isterseniz dövün beni ama o beni bıraktı nasıl terkeder benim gibi birini diye ağlamış babam da göndermiş siz anlaşamıyosanız ben ne yapim demiş... sonra tabi bana kızdı fena katil etcen diye beni diye babam:sinifsinif: ama adam dengesiz bana geliyo neler diyo beni bırakamazsın sen kimsin ne sanıyosun kendini sonra geliyo özür dilerim yanlış davrandım babam arama rahatsız etme diyo tamam abi haklısın diyo sonra yinedır dır konuşuyo ağlıyo falan yok böyle bi kişilik galiba :S:S:S
son zamanlarda da işte mail yoluyla yazıp duruyo bende evdekilere hissettirmek istemiyorum durumu evi arıyo diye işte tel açık şu an... senağlama
o kadar karışık ki herşey anlatamıyorum böyle parça parça o kadar çok şey yaptı ki off :çok üzgünüm:

10 yıl önce ayrılırken senin istemenle zor mu ayrılmıştın kendisinden:S ondan mı takıntı yaptı acaba? o kadar da zaman geçmiş çok kötü bi durum ya inş kurtulursun

Bence, kesinlikle dinleme ve cevap verme telefonlarına.
Sen onu dinlemeye kalktıkça o anlatmaya ve senden birşeyler duymaya devam edecektir.
Aradığında kapat telefonu suratına.Hiçbirşey anlatma ve dinleme.
Güven olmaz belki de tehlikeli biridir, seviyorum adı altında neler yapıyorlar, ailende biliyormuş konuyu zaten, bilgileri olmaları güzel.
Lise de görüştüğüm biri bana aynı şekilde davranıyordu, numaramı değiştiriyordum cep telefonumu buluyordu vs vs ve kendisi gerçekten tehlikeli biriydi, ben çareyi hiç bir şekilde konuşmamakla buldum, aradığında kapatıyordum telefonu suratına, uzun yıllar bu şekilde sürdü. Ama ısrarla konuşmadım ve dinlemedim, oda vazgeçti.

benimde bi kaç yıl önce eski erkek arkadaşım peşimi bırakmıyodu ne dediysem sülük gibi yapıştı sinir olmuştum öyle dedim olmadı böyle dedim olmadı en sonunda aklıma gelen bütün hakaretleri ettim ama haketmişti de bide seni sevmiorum demek en ii yöntem o zaman işte seni kaybettiğini anlar:enbuyukkk:

böyle takıntılı insanlara sevmiyorum de ne dersen de anlamıyorlar .seni sevmiyorum keşke ölsende bende senden kurtulsam öldüğünü duydugum an çok mutlu olucam gibi bilimum cümleler denenmiş iyice sinirlenmesine sebep olunmuştur :)

canım en iyisi baktın suratına kapatmana rağmendevam ediyor
ben ısrarla arayan eski sevgililerimin telefonunu açar yorganın fln içine koyardım sonra da odadan çıkardım
onlar önce konuşuyorlar bakıyorlar ki kimse yok karşı tarafta kapatan da yok
hem konuşmaktan kendi enerjilerini tüketiyorlar
hem sen sinir olmuyorsun
ama en iyisi bi daha aradığında telefonu babana varsa abine kuzenine fln ver
o açsın bi daha aradığını görmicem desin korkar merak etme
öyle tiplerin anca kızlara gücü yeter

ayy yazık sana ya.. :1no2:aynı olayları benim kuzenim yaşadı ki kız o pisliğin korkusundan kapı dışarı çıkamıyordu.. annesiyle birtek çıkarsa çıkıyordu ama ona yakalandıkları an sokakta tamamen bir rezalete dönüşüyordu durum.. yok senin kızın benim karım herkes duysun vericeksin bana onu yengeme neler neler diyordu sokağın ortasında :1no2: kızı o pislikten kurtarana kadar neler çektik. ki seninki sadece evi arıomuş bnm kuzenim aylarca ailesi bilmeden tek başına uğraşmış bu pislikle ev tlfnlarından tut ona ulaşamadığı zaman komşuları bile arıyormuş..
kapıya dayanmalar, sokakta gördüğü yerde tekme tokat kıza girişmeler adi herif daha neler neler yaptı :1no2:
kuzenimi evden uzaklaştırdık,oturduğu yerden gönderildi halasına
ev telefonu aylarca kapalı tutuldu..
mahkemeye falan verildi, savcılık soruşturma falan..
polisler bile hiçbişi yapamıo :1no2:
kuzenimin o heriften uzaklaşabilmesinin tek yolu evinden ayrılması , kendinin göstermeyerek unutturması oldu.. a.s
sadece sana şunu söyliyim ne olursa olsun ailenden bşey saklama ve şuan için sana yarayan en yıldırıcı çözümü ben savcılığa suç duyurusunda bulunmakta buluyorum a.s
Allah yardımcın olsun canım

inanamıyorum, bunları okurken resmen titremeye başladım yine, gözlerim doldu... ayn cümleler tamamiyle, defalarca bana "seninle işim olmaz artık, iki dünya bi araya gelse olmaz" deyip, ertesi gün "canım seni istiyo" diye mesaj atardı, hatta ve hatta "bırak beni aş artık yaa, sana hakkımı helal ediyorum bu kadar şeye rağmen ama bırak artık, seni sevmiyorum, çok üzdün beni, ama ben senin üzülmeni istemiyorum benim için"dememe rağmen "sana hakkımı helal etmiyorum, öbür tarafta ödeşicez" dedi sonra da " niye üzülüyosun biliyo musun çünkü sen beni deliler gibi seviyosun" diye msj attı, sevmiyorum dedikçe seviyosun dedi mafoldumben

Allah'ımmm neler neler yaşadım anlatamam, anlatsam roman olur o kadar yani, şimdi facemi açmaya cesaret edemiyorum yine bir sürü mesaj bırakmıştır diye, ben artık bittiğini zannediyorum son konuşmamızdan sonra ama, yine de içimde bi korku var, bakmaya cesaretim yok faceme hatta maillerime bile bakamıyorum, umarım bitmiştir gerçekten, Allah hepimizin yardımcısı olsun...senağlama

evet bu cümlelere gitmek yerine daha çok sinir olmuştu o da... sinirini kontrol edememe gibi bi durumu da zaten var normal zamanda suyuna giderek anlaşmaya çalışıyordum ayrılma kararımdan sonra onun istemediği bi şey olduğu için neler söyle di ne tehditler etti...

hala ev telefonunu açamadım... ararsa diye:S ama yine mail atmış bu sefer başka adres açıp -beni sildin heryerden engelledin he bende seni sildim- diye...

bi şekilde haber iletti yine bana off delircem bana yazdığklarını aldığı iki üç parça eşyayı vercem diye tutturdu eve getirecekmiş getirmesini istemiyorum diye bana ver dedim ya yarın dediği gibi eşyayı verip gider mi artık hayatımdan sonsuza kadar sizcesenağlama?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…