arkadaşlar destekleriniz ve mesajlarınız için çok teşekkür ederim çok saolun yeni girebildim nete... Ailem onu biliyordu hatta babamla konuştu bi kaç kez... bu konuşmaları da ben ayrılmak isteyince babanla konuşcam diye tehdit etmesi sonucu oldu beni tehdit edip sana iftira atcam ailene okuldan aldırtcam deyip aradı babama kızınızı çok seviyorum benim gibi bi insanı nasıl terk eder diye yalvardı daha böyle çok olay var yazsam yaşadıklarımı sayfalar sürer... ama babam çok sert bi insan babama bana zarar verdiğini söylesem eminim ki öldürür onu ve bu durumda ben daha çok acı çekerim aileme sadece peşimi bırakmıyo ben onu istemiyorum diye söyledim... başta çok kızdılar sonuçta ben başıma sarmıştım (insan hata yapabiliyo kimseyi tanımadan nasıl diye bilemiyoruz) ama ailem yinede destek oldu... geçen evi arıyor demiştim iki gündür teli açık bırakıyorum meşgul çalıyo msnden mail atmış aç konuşcaz sen silmiş olabilirsin ama ben silersem iz bırakmadan silmem vs vs bir sürü tehdit içerikli mail atmış sonra ulaşamayacağını anlayınca da son olarak BİTTİ TAMAM MI BİTTİ DAHA ASLA KARŞIMA CIKMA BU İŞ BURDA SONSUZA DEK BİTER BİR DAHA BNA ASLA ULAŞMA BNİ ASLA RAHATSIZ ETME BNM ADIMI AGZINA ALMA BNİ ANMA BİR DAHA!!!!!LANET OLSUN SENN GİBİ PİSLİK İNSANA ...DEGER KIYMET BİLMEZ ADİ İNSAN.....NSALLAH MUTLU OLAMAZSIN!!!!İNS HESABI SENDEN SORULUR.....HOŞÇAKAL.....
yazmış...
ya bu durumdan sonra hala ararmı ev telini normale çeviremiyorum inanırmısınız normal zamanda ev teli çalsa içimde öle bi korku oluşuyo ki elim ayağım titriyo kalbim küt küt atıyo bu insan benim içime nasıl kötü duygular yerleştirdi anlatamam hiç huzurum yok hayattan soğudumbiraz uzun oldu kusura bakmayın herkese tekrar çok teşekkürler
yazdıklarını okuyunca tüylerim diken diken oldu çünkü aynı cümleler, benim zorla kurtulduğum insan sanırım şimdi sana dadanmış
arıyorlar canım bi fırsat bulup bir şeyi bahane edip tekrar bişey olmamış gibi arıyorlar maalesef.bana aynen böyle lafları sayar hakareti eder bikaç gün sonra rahatszılıgın nasıl oldu bak yeni bir ilaç adı buldum bunu kullan diye mesaj atardı (stresten egzema olmuştum) sonra ağlamaya başlıyordu herseyi seni çok sevdigim için kaybetmekten korktugum için yaptım beni affet..:1shok: sakın taviz verme canım onlardan korktugumuzu anladıkları an bunu kullanmaya başlayıp zorla birlikteliği sürdürmeye çalışıyorlar sakın konuşma sakın yumuşama gösterme ..ama sana yaptıklarından söylediklerinden başkalarınında haberi oldugu hissini uyandır .senin kendisine karşı yanlız oldugunu hissetmesin.Allah yardımcın olsun bu sıkıntıyı çeken bilir :Saruboceq:
bu tiplerden oldukça uzak durmak lazım benim peşimden bi çocuk beş sene koştu tatlı dilden anlamıyolar numaramı değiştirmiştim kurtuldum derken babamın telini bulmuştu mecbur etmişti tel. nomu vermeye ama sonunda patladım kırabildiğim kadar kırdım paramparça ettim kalbini yok oldu arada depreşiyo çıkıyo karşıma ordan burdan ama kurtuldum çok şükür kendileri seviyo diye biz sevmek zorundamıyız hasta ruhlular pis herifler içim dolmuş ya beş sene uğraştım uyku uyuyamıyodum camını kırcam bi gece yarısı diyodu allahım çok şükür kurtuldum off çok zor gerçekten dikkat et canım bi arkadaşın dediği gibi bi erkekle konuştur sert konuşsun allah yardımcın olsun :teselli:
ya ben napayım arkadaslar basım o kadar kotu beladakı aklımı oynatmak uzereyım.ben evlıyım ustelık cocugum var ama 10 sene oncesının psıkopatı hala pesımı bırakmıyor calıstıgım ısyerlerıne buluyor gıdıyor eskı arkadas havasında numaramı ıstıyor bekarlık evımı arıyor babamın cep telıne kadar bulmus arıyor sacma sapan bahanelerle benı ıstıyor yok bankadan arıyorum falan dıye ben alınca telı konusmadan kapatıyor ama en sen bıkacgun once eskı ısyerıme gıtmıs guya tanıdıkmıs gıbı tel nomu falann ıstemıs ustelık evlendıgımı duydugu halde.basıma bela olacak bu serefsız benım ustelık kendısıde evlı,benım hıcbı baglantım yok ama sankı saplantı yapmıs,allah askına fıkır verın bana ne yapayım ben aılem ve esım duysa hayatım kararır yuvam yıkılır allah askına yardım edın bana nasıl kurtulurum bu beladan ben cok kotuyumm hıc huzurum yok yuvamın yıkılmasından cok korkuyorum.
benimde bi kaç yıl önce eski erkek arkadaşım peşimi bırakmıyodu ne dediysem sülük gibi yapıştı sinir olmuştum öyle dedim olmadı böyle dedim olmadı en sonunda aklıma gelen bütün hakaretleri ettim ama haketmişti de bide seni sevmiorum demek en ii yöntem o zaman işte seni kaybettiğini anlar:enbuyukkk:
arkadaşlar destekleriniz ve mesajlarınız için çok teşekkür ederim çok saolun yeni girebildim nete... Ailem onu biliyordu hatta babamla konuştu bi kaç kez... bu konuşmaları da ben ayrılmak isteyince babanla konuşcam diye tehdit etmesi sonucu oldu beni tehdit edip sana iftira atcam ailene okuldan aldırtcam deyip aradı babama kızınızı çok seviyorum benim gibi bi insanı nasıl terk eder diye yalvardı daha böyle çok olay var yazsam yaşadıklarımı sayfalar sürer... ama babam çok sert bi insan babama bana zarar verdiğini söylesem eminim ki öldürür onu ve bu durumda ben daha çok acı çekerim aileme sadece peşimi bırakmıyo ben onu istemiyorum diye söyledim... başta çok kızdılar sonuçta ben başıma sarmıştım (insan hata yapabiliyo kimseyi tanımadan nasıl diye bilemiyoruz) ama ailem yinede destek oldu... geçen evi arıyor demiştim iki gündür teli açık bırakıyorum meşgul çalıyo msnden mail atmış aç konuşcaz sen silmiş olabilirsin ama ben silersem iz bırakmadan silmem vs vs bir sürü tehdit içerikli mail atmış sonra ulaşamayacağını anlayınca da son olarak BİTTİ TAMAM MI BİTTİ DAHA ASLA KARŞIMA CIKMA BU İŞ BURDA SONSUZA DEK BİTER BİR DAHA BNA ASLA ULAŞMA BNİ ASLA RAHATSIZ ETME BNM ADIMI AGZINA ALMA BNİ ANMA BİR DAHA!!!!!LANET OLSUN SENN GİBİ PİSLİK İNSANA ...DEGER KIYMET BİLMEZ ADİ İNSAN.....NSALLAH MUTLU OLAMAZSIN!!!!İNS HESABI SENDEN SORULUR.....HOŞÇAKAL.....
yazmış...
ya bu durumdan sonra hala ararmı ev telini normale çeviremiyorum inanırmısınız normal zamanda ev teli çalsa içimde öle bi korku oluşuyo ki elim ayağım titriyo kalbim küt küt atıyo bu insan benim içime nasıl kötü duygular yerleştirdi anlatamam hiç huzurum yok hayattan soğudumbiraz uzun oldu kusura bakmayın herkese tekrar çok teşekkürler
böyle takıntılı insanlara sevmiyorum de ne dersen de anlamıyorlar .seni sevmiyorum keşke ölsende bende senden kurtulsam öldüğünü duydugum an çok mutlu olucam gibi bilimum cümleler denenmiş iyice sinirlenmesine sebep olunmuştur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?