eski sevgilim peşimi bırakmıyor:(

evet an geliyo ki bi şekilde iletişime geçiyorlar:S senin sorunun nedir?

canım benım buna takıntılı sevgılı denıyor..benımde eskı sevgılım hala arıyor yalvarıyor..ama senınkı gbı şiddettır yumruktur cok şükür yasamadım..yedıremem kendıme yüzüme tokatı carpmayı bırak sesını yukseltse yapıstırırm suratına..bence pesını bırakcak gıbı değilse ailene yada ailenden cekınıyorsan bır akrabanı tanıdıgını sok devreye konussun belkı gözü korkar yoksa zor gbı kurtulman

gözünü korkutmak ne ki anlasa... ne laflar söyledi babam ama o o kadar lafın üstüne bi de eve gelmişti bi gün:S isterseniz dövün beni ya da öldürün ama ben kızınızı seviyorum diye:S:S:S bi de ağlamış üstüne(( alsanaalsanasmile (bu olaylar eski tabi) ama hani öylei bi korkusu da yok ki gözü korksun... sürekli şiddet görmüş bi insan olduğu için şiddet ona normal geliyo.. benim kolumu sıksa zamanında ben napıyorsun dediğimde bundan ne olcak sen buna şiddet mi diyorsun dayak böyle olmaz ki diyordu insanın ağzı kanla dolmalıymış vs vs Allah'ım bu nasıl bi zihniyettirrrrrr:SSS

evet uzun süreli deildi ama bana neler yaşattı ayrıldıktan sonra, şimdi ses seda yok bikaç gündür, facesi kapanmış galiba, telefonum da kapalı olduğu için ordan da ulaşamıyo bana, bitsin artık yeter yaa, mide hastası oldum sinirden, stresten; ama şimdi aşık olduğum adam, sevgilim saolsun; sayesinde kendime gelebildim; Allah razı olsun ondan...

inşallah hepimiz kurtuluruz kardeşim; biter artık çilemiz umarım; Allah hepimizin yardımcısı olsun...mafoldumben

sen nasıl birine raslamıssın böyle psikopat cınsınden lmaz:
valla kendı hayatını düşün uzak dur arasın gelsın dursun nereye kadar gelcek ama unutma bi adım bile gıtsen konusmak ıstese son bı kez dese konussan bıle onun ıcın umut olacak ..umarım kurtulursun:gitme:

malesef ki böyle birine rastladım :bbo: başlarda böyle değildi ama gerçek yüzü sonra piyasaya çıktı (( :gitme: iyiki de gösterdi gerçek karakterini ohaoldumsmile Allah korusun evlendikten sonra kendini gösterse o zaman daha kötü olurdu herhalde ( alsanaalsanasmile

bu insanlar hasta insanlar sağlıklı dusunemıyorlar.bence kesinlikle hiçbir iletişime izin verme.iyi konusursun karsınd aciz aciz ağlar kotu konusursun tehdit eder.hiçbişey yapamazz.sadece butun ıletısımını kopar.sen cevap verdıkce o daha cokkk yavşar.hatta imkanın varsa uzun surelı bask bır sehre git.

evet haklısın bir an önce bu şehri terketmeliyim:S

benim de başımda böyle bir dert var. ben yaşlı bir hocama durumu anlattım ve ne yapmam gerektiği kousunda fikir aldım. o da bana erkeğin yalnızca başka bir erkekten korkabileceğini, çekinebileceğini söyledi. bunu bir dene dedi benim yalnız olmadığımı arkamda ailemin ve özelikle erkeklerin olduğunu bilmesini sağla dedi. eğer rahatsız etmeye devam ederse de son çare olarak muhakkak resmi yerlere şikayette bulun dedi. yaşadıklarım aşağı yukarı sizlerle aynı. ailenizden birilerine muhakkak haber verin. ben birinci planı uyguladım bakalım umarım işe yarar. ayrıca onun telefonlarına çıkmayın hele karşısına sakın çıkmayın. bana bir gün ölmekte olduğunu bile söylemişti acıyıp açmıştım telefonunu meğer yalanmış. yani hep aynı hikaye ama artık asla kanmam. allah yardımcımız olsun.

bir kagida onun ismini yaz üstüne ve fatiha 7 adet ihlas 11 kere oku ve kagida üfle
sonra kagidi katla ve ulasilmiyacak bir yere koy misal yüksek bir dolaba üstüne bide agir bisey koy bu kagida hic kimse dokunmiyacak sende en az 40 gün beklesin orda sonra akan suya at

bu dua cok etkilidir tabi niyetinide yap beni unutsun de
o kisi senin hayatindan cikiyor unutup gidiyor

Bu ülkede polis ve savcılık gibi kurumlar var. Bu tip olaylarda -kendi güvenliğiniz için- bireysel olarak bir şeyler yapmamalısınız diye düşünüyorum. Kimin ne kadar manyaklaşacağı hiç belli olmuyor.

Son düzenleme:
arkadaslara katılıyorum,bu tarz insanlar korkak olur..mutlaka ailenden birine yakınında güvendiğin bir erkek arkadasın falan varsa onu devreye sok..senin lafından asla anlamaz..
ay ne yalvarmistim ben..bı ayaklarına kapanmadigim kalmıştı,bırak beni diye..sonra dershaneden bir kız bulmuştu öyle bırakmıştı pesimi..benim çevremde öyle guvendigim bir erkek arkadasım yoktu maalesef o zamanlar..bu sekilde kurtulmuştum..
darısı senin basına..

kac kac, arkana bakmadan hemde.
arkadaslarin yorumlarinin hepsine katiliyorum,
uzak durmaya bak.

gerçekten ne denir bilemiyorum kötü bi durum ailene söyle sadece annen değil diğerlerinide söyle en kısa zamanda çözülür emin ol sonradan neden daha önce sölememişim ki diyeceksin bak gör

bu ne yaa tamam duaya inanıyoruzda büyüye yer yok haytımızad böle sacma sapan seyler yazmayın lütfen buralara aramızda gercektwen caresiz insanlar var böle cahilce seylerle umutlandırmayalım insanları

bu ne yaa tamam duaya inanıyoruzda büyüye yer yok haytımızad böle sacma sapan seyler yazmayın lütfen buralara aramızda gercektwen caresiz insanlar var böle cahilce seylerle umutlandırmayalım insanları

bisey bilmeden konusmak cahilik degilde nedir
bu büyü degil Allahin duasidir
büyü ye kesinlikle karsi biriyim

bilginiz olmayabilir ama biseyleri bilmeden insanlari yargilamadan önce arastirin öyle konusun
sizin sacmalik dediginiz duadir

o zaman acacan ellerini tüm kalbinle gerçekten kalpten isteyerek dua edecen riyasız bu yeter şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…