Basina gelmeyen bilemet bu durumu malesef.
Cok iyi anliyorum seni/sizi...
Bircok arkadas muatap olma, tel cvp verme, konusma ..vb yazmislar ama, BU OKADAR KOLAY BIRSEY DEGIL !
Madem karsimizdakinin HASTA biri olduguna kanat getirdik HEPIMIZ, öyle muatap olmamaklada vazgececek degiller...
Niye bukadar emin konusuyorsun derseniz, AYNISI BASIMDA CÜNKÜ...
Nitekim öyle bir ruha sahiplerki, onlar ile mutap olmayisimiz onlari dahada delirtiyor, NEDEN ?
Cünkü GERCEKTEN HASTALAR !
Bunun Sevgi ve Ask ile uzaktan yakindan, HICBIR alakasi yok tabiki...
Haaa nasil kurtuluruz peki'ye gelince.....
Iste burda neyazikki benimde yardima ihtiyacim var.
Herseyi denemis biri olarak, KURTULAMADIM !!!
evet an geliyo ki bi şekilde iletişime geçiyorlar:S senin sorunun nedir?
canım benım buna takıntılı sevgılı denıyor..benımde eskı sevgılım hala arıyor yalvarıyor..ama senınkı gbı şiddettır yumruktur cok şükür yasamadım..yedıremem kendıme yüzüme tokatı carpmayı bırak sesını yukseltse yapıstırırm suratına..bence pesını bırakcak gıbı değilse ailene yada ailenden cekınıyorsan bır akrabanı tanıdıgını sok devreye konussun belkı gözü korkar yoksa zor gbı kurtulman
Benim sorunumda 3 assagi 5 yukari seninkinin aynisi...
Ama Sonuc olarak, oda pesimi birakmiyor ...
evet uzun süreli deildi ama bana neler yaşattı ayrıldıktan sonra, şimdi ses seda yok bikaç gündür, facesi kapanmış galiba, telefonum da kapalı olduğu için ordan da ulaşamıyo bana, bitsin artık yeter yaa, mide hastası oldum sinirden, stresten; ama şimdi aşık olduğum adam, sevgilim saolsun; sayesinde kendime gelebildim; Allah razı olsun ondan...cuma günü yüzüne söyledim istemediğimi o günden beri bi ses çımadı ama takıntılı olduğunu biliyorum bunun farkında olmasına rağmen sinirlenince unutuyo... konuşma deniyor ama çevremi korumak adına öyle bi an geliyo ki yine bi şekilde iletiişime geçiyo.. seni çok iyi anlıyorum başak.. umarım vazgeçer ve unutur seni... hem ilişkinizde öyle büyük boyutlu uzun süreli değilmiş... ama bende durum çok farklı
gözünü korkutmak ne ki anlasa... ne laflar söyledi babam ama o o kadar lafın üstüne bi de eve gelmişti bi gün:S isterseniz dövün beni ya da öldürün ama ben kızınızı seviyorum diye:S:S:S bi de ağlamış üstüne(( alsanaalsanasmile (bu olaylar eski tabi) ama hani öylei bi korkusu da yok ki gözü korksun... sürekli şiddet görmüş bi insan olduğu için şiddet ona normal geliyo.. benim kolumu sıksa zamanında ben napıyorsun dediğimde bundan ne olcak sen buna şiddet mi diyorsun dayak böyle olmaz ki diyordu insanın ağzı kanla dolmalıymış vs vs Allah'ım bu nasıl bi zihniyettirrrrrr:SSS
sen nasıl birine raslamıssın böyle psikopat cınsındenlmaz:
valla kendı hayatını düşün uzak dur arasın gelsın dursun nereye kadar gelcek ama unutma bi adım bile gıtsen konusmak ıstese son bı kez dese konussan bıle onun ıcın umut olacak ..umarım kurtulursun:gitme:
bu insanlar hasta insanlar sağlıklı dusunemıyorlar.bence kesinlikle hiçbir iletişime izin verme.iyi konusursun karsınd aciz aciz ağlar kotu konusursun tehdit eder.hiçbişey yapamazz.sadece butun ıletısımını kopar.sen cevap verdıkce o daha cokkk yavşar.hatta imkanın varsa uzun surelı bask bır sehre git.
bir kagida onun ismini yaz üstüne ve fatiha 7 adet ihlas 11 kere oku ve kagida üfle
sonra kagidi katla ve ulasilmiyacak bir yere koy misal yüksek bir dolaba üstüne bide agir bisey koy bu kagida hic kimse dokunmiyacak sende en az 40 gün beklesin orda sonra akan suya at
bu dua cok etkilidir tabi niyetinide yap beni unutsun de
o kisi senin hayatindan cikiyor unutup gidiyor
bu ne yaa tamam duaya inanıyoruzda büyüye yer yok haytımızad böle sacma sapan seyler yazmayın lütfen buralara aramızda gercektwen caresiz insanlar var böle cahilce seylerle umutlandırmayalım insanları
o zaman acacan ellerini tüm kalbinle gerçekten kalpten isteyerek dua edecen riyasız bu yeter şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?