Eski sevgilim ve de yeni sevgilisi

Konu sonlara dogru yeni sevgilisi mini etekli bikinili foto atmış falan diceksiniz sandım. Çelişki bunun neresinde. Adam kendisine ve ailesine uygun birini bulmus işte.

canim oncelikle her koyun kendi bacagindan asilir kapali olmakla dort dortluk kimse olmuyor o cok ayri bir konu. ve cok hassas bir konu cok detaya girmek bize dusmez. ama bence sen de kendini oyle his etme kafa olrak birbirinize uygun degilsinz bende evlendikten. 1 kac ay sonra kendi rizamla kapandim onun oncesi gercekten aciktim esim ve ailesi giyime pek karismadilar. yapmak istemedigin hic bisey. kimseye boyun egme icinden gelerk yasa. isn dini konusu beni yada baskasini ilgilendirmez. onyargilardan dolayi olmamis bu yuzden uzulme kendinide onuda rahat birak bosa dememis newton onyargiyiparcalamk atomu parcalamaktan daha. zor

Çok açıklı giyinmiş bir kız sandım yanındakini okurken. Çelişki yok bence kendi isteğine göre hatta ailesinin isteğine göre birini bulmuş. Sizin bu zamana dek ilişkiye devam etmeniz bile hata. Şimdi tatili iptal ettiniz peki evlenince ne olacaktı hiç beraber tatil yapmayacak mıydınız? Kurtulduğunuza sevinin, Allah karşınıza sizi olduğunuz gibi kabul eden insanlar çıkartsın

Seni çok iyi anlıyorum. Benim de eski sevgilim böyleydi. Ne tam muhafazakar ne tam modern. Dindar da değildi ama eminim iş ciddiye binseydi o da kapanmamı isterdi. Eşimle tanıştıktan sonra çok daha net anladım ki kendini bilen ve kişiliği oturmuş adam gibisi yok.

Böyle bir adamı çekmişsiniz, suç sizde.
Şimdi o kendisine göre birisini bulmuş. Kızın kendi inancı, kendi tercihi. Sevgiliniz mış gibi yapan birisi olarak kendisini inançlıymış gibi gösterecek birisini bulmuş. Burada bir çelişki yok. Kız gerçek yüzünü görür umarım.

Şimdi bunu dert edeceğinize, "ben nasıl bana hiç uymayan birine aşık olabiliyorum " konusunu dert ederseniz sonraki ilişkileriniz daha sağlıklı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…