Eski sevgilim ve de yeni sevgilisi

Çelişki neresinde göremedim? Zaten istedigi öyle birisi degil miydi ? Sizi degistirmek isteyen karısan yıne kendisiydi.. baktı ki olmuyor en istedigi gibi bulmus..

Hikayenin sonunda sizden istedikleriyle ters düşecek bir kız çıkacak sandım, öyle olsaydı bence daha çok üzülürdünüz. Bırakın kendine göre birini bulsun.
Ben de tesettürlü bir kadınım ama kadınlara bu konuda baskı yapılmasına çok karşıyım. Kimse size ne giyeceğinizi söyleyemez. Gitmiş kafasına göre birini bulmuş, bence ikiniz için de böylesi daha iyi. Siz zaten bu adam ve ailesiyle mutlu olamazdınız.
3. buluşmada örtü hediye etmek nedir yaa...
Allah kurtarmış.

Ya orda burda derken vücudumu teşhir edecek düzeyde değildi. Öyle olsa bile ilgilendirmez gerçi de ben hiç degisedim ki nasıl tanidiysa o şekilde giyiniyorum hala

Çelişki neresinde göremedim? Zaten istedigi öyle birisi degil miydi ? Sizi degistirmek isteyen karısan yıne kendisiydi.. baktı ki olmuyor en istedigi gibi bulmus..

Çelişkili kısmı, inanmayıp kapalı birisiyle olması :)))

Ondan bi halt olmaz annesi o bu mutlu olsun diye mış gibi yasar ancak..bu tur erkekler ayrica acik giyinenlere ne gozle baktigi belli, o yuzfen herkesi kendi gibi saniyor

Sizden daha acik birisiyle sevgili oldugunu yazacaksiniz sanmistim.
Istedigi gibi birini bulmus. Kapali olmasi o kizin da dini vecibelerini yerine getirdigi anlamina gelmiyor. Eski sevgiliniz dini gorunuste yasayan biri. Belki o kiz da oyleedir bilemezsiniz ki. Insallah ya gorundugu gibi olur, ya oldugu gibi gorunur. Siz de kendinize uygun birini bulursunuz.

Ya orda burda derken vücudumu teşhir edecek düzeyde değildi. Öyle olsa bile ilgilendirmez gerçi de ben hiç degisedim ki nasıl tanidiysa o şekilde giyiniyorum hala
Beni böyle tanıdı ben hiç değişmedim ki demeni anlıyorum da, demek ki onun kafasında seni değiştirmek varmış..

Sorun ne. Adam istediği gibi birini bulmuş işte, demekki kıskanç bir adam.
Konuda tek üzüldüğüm kapalı olan o kızın deist olan bu adamla birlikte olması.
Bilmiyor mu acaba.. Bir o enteresan geldi.
Gerisi sizi hiç ilgilendirmez.
Siz de kendi kafanıza göre birini bulursunuz zaten.

Beni iliskileri ilgilendiriyor demiyorum zaten

Beni iliskileri ilgilendiriyor demiyorum zaten
Tüm yorumlara ilgilenmiyorum, diretmiyorum, istemiyorum diyerek cevaplar veriyorsunuz.
Peki nedir tam olarak duymak istediğiniz?
Adam kıskançmış, anne kuzusuymuş, sizin kafa yapınıza uygun değilmiş. Siz de ayrılmışsınız zaten. Nedir yani ötesi.
Anlamadım.

İlgilenmiyorum dediğim nokta şu an ki ilişkisi, sevgilisi. Ayrılırken de diretmiyorum. Birisi niye diretiyorsun gibi bir şey demiş onun üstüne yazdım. Direttim mi deseydim? Şuraya sadece içimi dökmek istedim, demek ki kendimi kötü hissettim bunu yazdım. Bu sinir ne?

Kendini kotu hissetme, bosver bakma, ilgilenme onunla, sen de kendi kafa yapina uygun birini bul mutlu ol inan yapilacak en yanlis sey eski sevgiliyi stalklamak yani senin hayatin o kadar dolu olsun ki O ne yapiyor diye bakacak firsatin olmasin cunku bu irdelemelerin sana hic faydasi yok, uzmekten başka. Din konusunda cok farkli yaklasimlari olan insanlar var ve o konularda anlasmak huzurlu bir evlilik icin onemli siz zaten biraraya gelmemesi gereken bir ciftmissiniz, bitmis, gitmis, hayirlisi olmus buna inan ve onune bak.

en sonda bikinili biriyle olmus deseydiniz sasirirdim da zaten kendi istedigi gibi biriyle olmus

Ben sana söyliyim gider o kızla nişan da yapar evlenir de. Çünkü annesinin lafına bakan bir adam. Belki de kendi salt düşüncesinde eşinin kapanıp kapanmaması veya şort giyip giymemesi hiç önemli değil. Ama o bu salt düşüncesini annesine ailesine geçiremiyor. Böyle bi adamdan da eş olacağını sanmıyorum. Ben diğer kıza da üzülüyorum. Ona da hiç aşık olmayacak belki de hiç sevmeyecek sadece kapalı diye evlenecek. O kıza da bunu yapmaya hakkı yok. Neyse sen kurtuldun boşver.

Eski sevgiliyi konu açacak kadar umursama bence.Sevgililer gelir geçer , kendinden taviz vermemişsin işte.Herkes kendine göre birini bulur nasılsa.Sen de yarın kendin gibi biriyle olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…